4 jezdeci apokalipse
Martjazko. Matkić, DoSadni in Spider
evo čisto resno … ne poznam, nisem slišal zanjo, pa tudi na netu ni take, ki bi jo kateremu od vas kot kazen privoščil ali pa jo v Deen Hagu obsodil na 5 minut življenja s kom od vas
evo maksimum moje prijaznosti in demokratičnosti:
vloge si lahkoizberete sami
mi je vseeno kako, na koncu (recimo v petek 18.11.2013 ob 23h) pa jih tukaj objavite.
Lepo prosim da vsak objavi vse vloge vseh 4 jezdecev apokalipse ☺
heheh, čeprav si prostaški, ti je treba priznat iskrivo inteligenco, nisi tup, samo kulture ti manjka. Kot ženska ti pa povem, da ocenjuješ fante slabo. matjažko in spider sta cvet foruma, mačota s karizmo, ostala dva pa tudi imata svoj šarm.[/quote]
pikica: za “prostaško” se izražati moraš imeti možgane z jajci
heheh, čeprav si prostaški, ti je treba priznat iskrivo inteligenco, nisi tup, samo kulture ti manjka. Kot ženska ti pa povem, da ocenjuješ fante slabo. matjažko in spider sta cvet foruma, mačota s karizmo, ostala dva pa tudi imata svoj šarm.[/quote]
pikica: za “prostaško” se izražati moraš imeti možgane z jajci[/quote]
Imej ti jajca, lahko tudi brez možganov, pa se vsakič, ko se sklicuješ na razne reproduktivne organe, podpiši z imenom in priimkom. Pa da vidimo koliko te bo potem v hlačah.
pikica: za “prostaško” se izražati moraš imeti možgane z jajci[/quote]
Imej ti jajca, lahko tudi brez možganov, pa se vsakič, ko se sklicuješ na razne reproduktivne organe, podpiši z imenom in priimkom. Pa da vidimo koliko te bo potem v hlačah.[/quote]
kaj, ko bi bila ti pametna najpreje za sebe
verjemi, da tebe nebi niti z obsodbo v Den Haagu
btw: zakaj se sama ne držiš ponujenega ignoriranja[/quote]
Nisem odgovorila na tiste tvoje bleščeče provokativne zapise, ki so bili že umaknjeni iz teme Ženske MŽ čveka 2, sem jih pa prebrala in si mislila svoje ob tem. Ne vem kakšen človek moraš to bit, da sploh uspeš spravit iz sebe kaj tako nizkotnega. Naj ti bo pa nekaj jasno, ne ti ne kdo drug takšnih stvari o meni NE BO pisal. Si bom vzela čas za to, ne skrbi. Internet ni anonimen. Ni brez pravil. Ni poligon za sproščanje lastnih frustracij in znašanje nad drugimi ljudmi. NI.[/quote]
pojdi v božjem miru po svoji poti
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.lenartkucic.net/wp-content/uploads/2010/12/four_horsemen_edit-300×207.jpg[/img]