Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis 365 pravljic za lahko noč?

365 pravljic za lahko noč?

Ne vem, če se kdo spomni tele knjige, ampak ko sem bila majhna, smo doma imeli tako debelo knjigo kratkih zgodbic in pesmic za vsak dan v letu. Po glavi mi gre naslov 365 zgodbic za lahko noč. Nič podobnega ne najdem. A se kdo spomni točnega naslova? Da bi kje našla to knjigo si niti pomisliti ne upam 🙂

Pri nas doma obstaja še ta knjiga 🙂 !
Bom popoldan pogledal. Otroci so medtem postali veliki , dolgo časa je tega .

LP

Ja, ta je bila “zakon” pri nas. Mislim, da je natančen naslov “365 zlatih pravljic za lahko noč”.
Če jo kdo zvoha, bom zelo vesela informacije, saj bi še kako prav prišla mojim (kmalu) trem lumpom.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Založba Karantanija je lani izdala knjigo 365 zgodb o živalih. Sicer to ni to, je pa lahko prijeten nadomestek.

Sicer pa poskusite poiskati 365 zlatih pravljic za lahko noč v antikvariatu (tam človek najde vse mogoče), ker je v knjigarnah namreč tudi slučajno ni dobiti (izšla je l. 1975, je torej še starejša kot jaz, he he he).

A so bile “zlate”? Meni se kar nekako ne zdi. Skoz mi gre po glavi pravljice za lahko noč, ali pa pravljice za vsak dan v letu? Nekaj sem našla v knjigarnah, ampak to niso “taprave”.

Meni se tudi zdi, da so bile zlate. Bi mogla v kleti pobrskati.

Jaz sem jo imela tudi, se mi pa zdi, da je naslov: 365 in več pravljic…

Povsod sem našla samo 365 zgodb o živalih, kar pa malemu ni všeč. Bom še malo iskala.

Mi imamo doma 365 in več pravljic …
Jo moj štiriletnik kar naprej lista … ;-))
S.

Zelo lepa knjiga, samo težko jo je dobiti, morda v kakem antikvariatu? Tudi jaz bi jo želela imeti, sem jo videla pri prijateljici. Sicer sem jo skenirala, a ni isto. Ima tisto o živalih in je tudi zanimiva…

Pia2,
Vidim sicer, da je od tvoje objave mInilo nekaj let, pa vseeno, bi se dalo dobiti skenirane pravljice?

Lp, alenka

Tudi sama bi rada kupila to knjigo. Žal mi je, da knjigarne oz. kdorkoli ne zna prisluhniti željam ljudi. Pred leti sem jo imela priliko videti pri prijateljici in že takrat sem pomislila, da ko bom imela vnuke bom kupila tudi to knjigo.Iz moje mladosti so bile tudi lepe kitajske pravljice s skupnim naslovom Sončna gora. Iskala sem jo po celi Sloveniji in jo s pomočjo naše knjižnice dobila in skenirala. Je pa zelo tanka tako, da zaradi tega ni bilo problemov.

imam knjigo 365 pravljic-točno to, ki jo iščete. Imam pa še- zakaj, kaj je to, kje je: kdo je-leto izdaje 1974. Potem pa še Zgodovina božjega ljudstva-3 knjige, leto 1981 (imam dva kompleta). vse so veliki format. Če vas zanima , napišite e naslov-

Zanima me 365 zlatih pravljic za Lahko noč. Moj email: laokoon@volja.net

Pozdravljeni !

Če še imate knjigo 365 zlatih pravljic za lahko noč, bi jo kupila.

Lp tralala.

Zdravo,

če ima katera še to knjigo 365 zlatih pravljic za lahko noč, jo kupim. Moj telefon 041 314300. Lp a

New Report

Close