35 let sem rabila
Da sem se naučila zaje.bavat tipe kot so oni mene vsa prejsnja let. In izkoriscevat. Koncno sem se naucila te igre. Kako nekoga je.bat v glavo kot so mene. Ni jim bilo kar zame. Nisem bila dovolj dobra za njih. Vzdihovali so za drugo, lepso, zato so mene zlorabljali. Sedaj jaz je.bem nekoga. Niham kao. On misli da sem enkrat vredu, enkrat slabe volje, da se ne morem odlocit kaj bi rada… hahaah. Ne ve, da je to vse samo igra, kot so se igrali z mano, za svoje koristi, v resnici mi ni vsec nic na njem, ne bi imela nikoli nic z njim, dajem mu vcasih upanje, vcasih mu se povem, da me moti vse na njem, fizicno in psihicno . On se kar vztraja. Tako so mene ponizevali, jaz pa se plazila. V resnici so bili zaljubljeni v drugo, jaz jim nisem bila niti vsec.
A vem, da tale tip ima tudi svojo racunico in isce svoje koristi. Tocno vem, da je oseba, katera bi v primeru da bi imela otroka z njim in zivela na njegovem, sele pokazala svoj pravi obraz in dominanco. Zadnji ni hotel 3 ure odgovorit na moj telefonski klic, ker je bil jezen, ker sem prejsnji dan izjavila, da jaz ne bom nobenemu moskemu v zivljenju kuhala.
Prosim prisparajte take komentarje, da nisem nic boljsa od moskih svinj ki so me zlorabljale. Ker od tega da si boljsi v zivljenju nimas nic.
Anonimno 3757, 28.08.2021 ob 14:04
Da sem se naučila zaje.bavat tipe kot so oni mene vsa prejsnja let. In izkoriscevat. Koncno sem se naucila te igre. Kako nekoga je.bat v glavo kot so mene. Ni jim bilo kar zame. Nisem bila dovolj dobra za njih. Vzdihovali so za drugo, lepso, zato so mene zlorabljali. Sedaj jaz je.bem nekoga. Niham kao. On misli da sem enkrat vredu, enkrat slabe volje, da se ne morem odlocit kaj bi rada… hahaah. Ne ve, da je to vse samo igra, kot so se igrali z mano, za svoje koristi, v resnici mi ni vsec nic na njem, ne bi imela nikoli nic z njim, dajem mu vcasih upanje, vcasih mu se povem, da me moti vse na njem, fizicno in psihicno . On se kar vztraja. Tako so mene ponizevali, jaz pa se plazila. V resnici so bili zaljubljeni v drugo, jaz jim nisem bila niti vsec.
A vem, da tale tip ima tudi svojo racunico in isce svoje koristi. Tocno vem, da je oseba, katera bi v primeru da bi imela otroka z njim in zivela na njegovem, sele pokazala svoj pravi obraz in dominanco. Zadnji ni hotel 3 ure odgovorit na moj telefonski klic, ker je bil jezen, ker sem prejsnji dan izjavila, da jaz ne bom nobenemu moskemu v zivljenju kuhala.
Prosim prisparajte take komentarje, da nisem nic boljsa od moskih svinj ki so me zlorabljale. Ker od tega da si boljsi v zivljenju nimas nic.
Jaz imam par let manj kot ti in enako lahko rečem za ženske tako da. Predvsem pa sem se naučil tega, da ženske in moški lažejo kot hudič in varajo na polno.
S takimi sem se pecala ker so bili atraktivni alfa jebaci, samosvecnezi, za katerimi gleda vsaka. Nisem bila pa jaz alfa samica. Nisem bila dovolj lepa za take in zdaj vec me gledam za takimi. Vsak lahko jebe samo tiste ki so za kaksen razred vizualno slabsi.
Tako je, brezcutni manipulativni egoisti. Takim je najlepse. Taki zmagajo.
Anonimno 3757, 28.08.2021 ob 15:06
S takimi sem se pecala ker so bili atraktivni alfa jebaci, samosvecnezi, za katerimi gleda vsaka. Nisem bila pa jaz alfa samica. Nisem bila dovolj lepa za take in zdaj vec me gledam za takimi. Vsak lahko jebe samo tiste ki so za kaksen razred vizualno slabsi.
Tako je, brezcutni manipulativni egoisti. Takim je najlepse. Taki zmagajo.
Torej zmaguješ. Super. Zakaj potem raje ne uživaš v tej zmagi namesto da tu iščeš potrditev?
Izrabljali so te tok kot si pustila. Ce si vedela da so prasci, varalice, laznivci- kaj si jim dala svoje telo ali kar celo sebe? Takemu se ne das ampak ga odstranis iz lajfa.
Kdor pa postane isto sranje pa je zgolj kasneje pokazal svoj pravi obraz.
Jaz zaradi slabih ljudi ne bom postala enaka kot oni, ampak ostala na strani postenosti dobrote zvestobe. Ker to sem jaz.
Avtorica, rabila boš do penzije, da morda postaneš zrela oz. dozoriš.
To delajo najstniki, ne pa ala odrasli.
Ne vem no. A si odvisna od odnosov, da vedno rabiš nekoga, pa čeprav ne ravna s teboj dostojno? Kakšne vzorce pa iz otroštva vlečeš? Samo da je nekdo, pa čeprav z menoj ravna nevredno. Sam da je? So zmožna sploh sama s seboj funkcionirati?
In kaj je tale kriv za tvoje polomije? Navsezadnje sedaj kažeš pravi karakter, ki si ga navsezadnje v preteklosti dobivala od drugih. Grow up. Da ne boš z igricami ostala sama in boš izpustila iz rok osebo, ki bi te imelaxrada in ti dala vse. Razen, če si zmožna ostati sama. Kar dvomim. Glede na napisano. ?♀️☺☺☺
Anonimno 3757, 28.08.2021 ob 15:48
Potrditev bi iskala ce bi sla na svojem fb to objavljat.
Naj se malo javi kak moski… ki je izrabljal take manjvrednice kot sem bila jaz… me zanima kako se rodis taka manipulatorska izkoriscevalska svinja… ker jaz sem rabla res dolgo casa da sem tega postala sposobna
No, pa samopodobo si popravi ter samozavest, bo prec druga renergija. Tudi drugih v odnosu do tebe.
Ali pa ostani s tovrstno miselnostjo. Vendar ne pričakuj čudežev ali kakšnih sprememb. Ko bos že mislila, da ti vodiš igro, se bo venomer našel nekdo tak, ki si jih že srečala v preteklosti. Pa ni nujno da ravno moška oseba.
Tole je otročje. Maščevanje je kratkotrajna zadostitev. Ki pa dolgotrajno tvojega problema ne bo rešilo.
Forum je zaprt za komentiranje.