Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › 32 letnice

32 letnice

.. kako ste se rešile samskosti? 🙂

Mene vedno bolj stiska, spoznavam privlačne fante 25-30 vendar v njihove kroge več ne pašem, enostavno se mi zdi da imajo malo privlačnejši vedno že par deklet okoli sebe.

Sem dve leti po bolečem koncu in sem kooončno zadihala in zaživela. Malo lažem sama sebi ko pravim sebi in drugim da mi je tut tako čist fajn, da sm se pač sprijaznila tudi če bom ostala sama. Pa ni čisto tako.

Ali se je že keri zgodilo da je v teh letih spoznala sebi primernega, pa da ni bil pretirano oblemenjen z ločitvijo/bivšo/otroci?

Zdi se mi da nikamor več ne pašem 🙁

Prednosti, če vzameš mene:

– imam visoko plačo (cca. 3200eur neto na mesec)

– stanovanje 100m2 v Ljubljani

– vikend na morju

– rad športam, rad potujem, rad imam kulturo

– moj izgled je 195cm, rjavi lasje, modre oči, 100kg

– 40 let

Slabosti, če vzameš mene:

– bil poročen

– imam 2 otroka

– sem v krizi srednjih letih, rad veliko seksam ženske

– name se lepijo ženske, ker sem iskana roba

Če boš delovala kot ženska za ožent, se bom umiril zate.

Odgovor na objavo uporabnika
Baby_, 25.02.2022 ob 09:16

.. kako ste se rešile samskosti? 🙂

Mene vedno bolj stiska, spoznavam privlačne fante 25-30 vendar v njihove kroge več ne pašem, enostavno se mi zdi da imajo malo privlačnejši vedno že par deklet okoli sebe.

Sem dve leti po bolečem koncu in sem kooončno zadihala in zaživela. Malo lažem sama sebi ko pravim sebi in drugim da mi je tut tako čist fajn, da sm se pač sprijaznila tudi če bom ostala sama. Pa ni čisto tako.

Ali se je že keri zgodilo da je v teh letih spoznala sebi primernega, pa da ni bil pretirano oblemenjen z ločitvijo/bivšo/otroci?

Zdi se mi da nikamor več ne pašem 🙁

Tu nas je polno tebi primernih.     ?????

Jebač, 25.02.2022 ob 09:29

Tu nas je polno tebi primernih.     ?????

Sama resnost vas je ja 🙂

Kaj pa je narobe s 25 letnikom?

Čudno. Tukaj monovke trdijo, da imajo tudi pri petdesetih toliko moške ponudbe, da se je morajo s silo otepat. kako to, da ti nimaš teh “problemov”?

Mislim, da bi bila napaka, da se “zapreš” v svoj dom in čakaš na princa. Našla ga boš samo tako, če boš iskala. To pa seveda ne pomeni, da na silo skačeš v razmerja z moškimi. Uporabi intuicijo! In če se že zpleteš s kakšnim psihopatom, potem prekini stike takoj! Nasplošno pa menim, da moraš iti v to z nekim previdnim optimizmom – odprta za novo vezo, ampak ne na silo in če ne rata, pač ne rata. Bo pa morda z naslednjim.

Baby_, 25.02.2022 ob 09:41

Sama resnost vas je ja 🙂

Smo, smo.   Če maš kakšen kontakt se lahko na zasebnem kaj več pomenimo.   Tukaj res ne mislim razgaljat  svojih podatkov.

Anonimno 3030, 25.02.2022 ob 09:50

Čudno. Tukaj monovke trdijo, da imajo tudi pri petdesetih toliko moške ponudbe, da se je morajo s silo otepat. kako to, da ti nimaš teh “problemov”?

50 letna ti ne bo podtaknila otroka z besedami “saj sem na tabletkah ne skrbi”.

32 se začne hitro pipat.

Ja nisem zgleda lih jackpot, nikoli nisem bla v tistih top 10%, katere so vsi obletavali. Sem pa imela vedno kakšnega ki je kazal interes, ni blo pa zj neki waaau. Ker sem bolj umirjena, prijazna, mila in kot taka ne lih neka sex bomba.

No ja, saj večina žensk (in moških) ni top 10%. Večina nas je povprečnega izgleda. Lahko delaš na temu, da si fit in urejena, genov pa ne moreš spremeniti. In ja, ko mine mladost, je vse težje. Pa ne zaradi tega, ker bi si vsi moški želeli samo 25-letne blondinke, ampak se tudi sami spreminjamo, dozorevamo. In je zaradi tega tudi manj priložnosti za spoznavanje novih partnerjev. Se mi zdi, da je v tem pogledu za moške še težje, ker so ponavadi bolj zaprti in težje navezujejo nove stike.

Pisi mi spoznajma selp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close