30letniku ni več do sexa…
…v svojih rosnih letih se je “zdivjal”, sedaj pa mu ni več toliko do skakanja po postelji. Jaz imam pa še taaake lušte.
Meni najbolj paše zjutraj, ampak on bi še spal. Če se zbudim sredi noči, se mu ne da, ker je utrujen. Zvečer, ko gre spat, pa jaz že spim.
In opazila sem, da če ne bi jaz v večini primerov začenjala s tem, ne bi bilo nič.
Pomisleki na to, da bi me varal – odpadejo, 100%.
Kaj svetujete?
Zagrozi mu ,da si boš poiskala drugje, če doma ne boš dobila… se bo še kako hitro zmigal…
No ja, malo heca..Poskusita se uskladit. Včasih je res grozno, ko si utrujen od službe, od ne vem česa in ti res ni do tega…Pomaga malo sprostitve, nežnosti, malo prikritega osvajanja…Jst sem včasih tud imela ta problem, reku mi je, da ga mine, ko znmeri navalim nanj, da bi rad tudi on dal pobudo. Ne vem, premisli, če morda tudi ti počneš kaj, kar bi ga odvrnilo..
Če on ve da ga čakaš in se ne potrudi v posteljo k tebi, potem je definitivno nekaj narobe. Ne samo pomanjkanje želje do seksa ampak še kaj drugega.
Pusti ga čez teden pri miru , opravita vse kar pač morata. Ampak mu povej, da bo v soboto zvečer vajin večer. Pripravi večerjo, pogovarjajta se….obleci kaj privlačnega…Povej mu kako pogrešaš skupne trenutke, nežnosti….zapelji ga….:)) Če to ne bo zaleglo, se ne razburjaj. Mu bo pa dalo misliti in se bo s tabo pogovarjal o tem morda kasneje ko bo on pripravljen.
Drugega ti zaenkrat res ne morem svetovati.
Brezveze takoj zganjat paniko. Vsaka stvar potrebuje svoj čas. In tudi ti boš slej ko prek izvedela v čem je problem.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.