3 x na mesec
nazoren opis, ampak nisem imel tega v mislih…
ps.
a ti svojo ženo ko pride, recimo iz službe, ali pa kakšne zabave itd ..namočiš v kako razkužilo, preden jo “prepustiš” k sebi? verjetno veš, da ljudje smo v stiku z drugimi, se rokujemo, govorimo na pol m itd, vmes se pa prenašajo bacili, bakteriji itd..)
Ti si pa zelo natančen… sigurno si matematiko študiral? A pol npr. če poročena ženska spi z moškim je to incest (če je oče) in pedofilija??
Še dobro da ne… v gorah bi se pije voda, spodaj pa pivo… tako pravijo
Počasi bo tu jasno, zakaj vidva (mislim 40 letnika panjegova žena)samo 3krat na mesec
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Nisem študiral matematike, ampak eno izmed naravoslovnih ved in to ni pomembno.
Seks in druženje na zabavi NI enako.
In s prasci in prašičkami se ne pogovarjam, ne komentiram. Niste zaželjeni s svojimi packastimi komentarji. Ne rešujete mojega problema s svojim komentiranjem.
Tukaj so zaželjeni komentarji ljudi z nekaj olike in pokončnosti v življenju. A je zdaj kaj bolj jasno?
Jasno je le to, da imata vidva z ženo težavo, za katero se še ne ve izvora.
Če je zagotovo, da te ne vara, potem je vzrok, da sta različna v potrebah po spolnosti. Če sta se ujemala v tem pred rojstvom otroka, ni nujno, da je vzrok padcu interesa pri tvoji ženi, rojstvo vajinega otroka in povezane spremembe v psihi. Lahko, da jo je preprosto minila zaljubljenost in začetna zagnanost v postelji. Ko to mine, se pokaže dejansko ujemanje, povezanost in dejansko stanje odnosa.
Ljubezen je tek na dolgo progo, vključno s spolnostjo. Zaljubljenost in začetni sprint traja leto, dve, kvečjemu tri. To sedaj, po desetih letih, to je realnost. Oba sta pristala v rutini, mrtvilu in navadah. Ta 3x na mesec je posledica in rezultat vsega vajinega odnosa. Dober seks se ne začne s četrt urno predigro v postelji. Pri ženski se mora predigra dogajati neprestano, od zjutraj do zvečer, pa ne v dobesednem smislu, da ne bo pomote. Celotni vajin odnos, od zjutraj do zvečer, mora biti tak, da je del tega. Če se boš nanjo spomnil sedaj samo 3x na mesec, potem bo to dogajanje hitro limitiralo proti 3x na leto in na koncu limitira proti nič in varanju in ločitvi.
Kaj bi bil moj nasvet tebi?
Ponovno osvoji svojo ženo. Spomni se, kaj vse si počel, da si jo osvojil pred več kot desetletjem. Saj menda še nisi pozabil? Si mislil, da je bilo tisto osvajanje izpred desetih let dovolj in enkrat za vselej? Ugotovljaš, da ni bilo. Torej, presekaj rutino, mrtvilo v odnosu, vanj vnesi živahnost, igrivost, spoščenost, veselje, drobna, večja in velika presenečanja, saj imaš tisto sposobnost, ki se ji reče domišljija? Če si jo znal osvojiti takrat, jo boš znal spet in spet in boš znal narediti tudi vzdušje spet natanko tako, kot tedaj. V spolnosti vpelji nekaj, kar je izven rutine, ki jo izvajaš. Če je ne bi izvajal, te ne bi spustila iz objema, ne bi ti dala dihati. Z njo se odkrito pogovori o tem, kar sprašuješ tu. Morda pa ne veš vsega, kar jo muči. Ne vem, ali se pogovarjata o vsem. Če bi se, bi ne spraševal za nasvet tule.
Če boš vse to storil, se bo zagotovo premaknilo na bolje. Takrat se ne prenehaj truditi in se ne zanašaj, da imaš garancijo, da bo vse v redu. Ogenj gori, dokler nanj nalagaš polena. Z ljubeznijo je enako.
Če ne boš storil nič, se ti bo morda kmalu zgodilo tole. Ona bo prišla v leta, ko ženske dobesedno razganja zaradi želje po spolnosti. To se zgodi malo pred 40 letom starosti. Ti boš takrat prišel v leta, ko ti bo 3x na mesec povsem dovolj. Tvoj problem takrat bo izginil sam od sebe. Pojavil se bo pa drugi, dodatni. Če je ne boš osvojil sedaj, jo boš tedaj še veliko težje in zna ti tedaj uiti iz tvojega vidnega polja. Zato vzemi zadevo resno v svoje roke sedaj in spet zakuri kres, pa naj stane kolikor hoče.
Ne vem, zakaj se sedaj tu spotikate ob politično korektnost izražanja 40letnika, komu pa se ne bi zagabla punca/žena, če je bil včeraj nekdo drugi v njej? Samo klipan od moža, ki se ne loči, ampak dopušča oz. se spreneveda, da ni nič, ko mu drugi “popravljajo” njegovo “slabšo polovico”. Mora biti pač idiot, po domače povedano, da to trpi…
No, saj se je on spotaknil ob našo politično korektnost … pravi, da se s prasci in prašičkami ne bo pogovarjal, temveč samo s pokončnimi ljudmi (zanimiv izbor pridevnika). No, seveda za sodelovanje ne potrebujemo njegove odobritve.[/quote]
Jah, zakaj pa si se našla med prasičkami? 😀 Saj ni s tem mislil tebe, ampak povsem razvidno je, koga….
Da ne bo preveč hude krvi po nepotrebnem…
Vsak bi mu lahko dal pameten predlog, če bi sploh vedel, zakaj se gre.
Tako pa je vse skupaj le tipanje v temi. Da nekdo misli, da bo kaj pametnega izvedel na osnovi “petih” stavkov, no, brez zamere, je zelo utopično razmišljanje.
Da bi lahko kaj koristnega napisal, kdorkoli, bi ne samo da moral vedeti in poznati 40-letnika, ampak tudi njegovo boljšo polovico.
Tako pa lahko samo zaključim, če ti ta (ne)spolnost ne da in ne da miru, poiščita terapevta in naj se ta poigra z vajinim odnosom, da boste skupaj poiskali zakaj in zato.
No, saj se je on spotaknil ob našo politično korektnost … pravi, da se s prasci in prašičkami ne bo pogovarjal, temveč samo s pokončnimi ljudmi (zanimiv izbor pridevnika). No, seveda za sodelovanje ne potrebujemo njegove odobritve.[/quote]
Jah, zakaj pa si se našla med prasičkami? 😀 Saj ni s tem mislil tebe, ampak povsem razvidno je, koga….[/quote]
Iz česa pa sklepaš, da sem se našla med prasičkami?
Iz česa pa sklepaš, da sem se našla med prasičkami?[/quote]
Verjetno zaradi tega stavka:
No, saj se je on spotaknil ob NAŠO politično korektnost[/quote]
Ker sploh ne morem izluščiti koga, ki bi lahko sodil v njegovo skupino prascev in prasičk. Torej sem vzela vse ostale sodelujoče v tej debati kot skupno vs. njemu.
Dobro, matjazkotu je jasno, koga je mislil, meni pač ne.
@Marinec, hvala za tole. 😀
Točno to počnem, kar si mi opisal. Zaljubljen sem v svojo ženo. Obožujem jo. Vseskozi. In ji to tudi pokažem. Vendar ne vseskozi. Zaradi službe in ostalih problemov pridejo meseci, ko sem preobremenjen. Vendar se vedno bolj pazim, da ne delam napak.
Ja, zelo dobro vem da je ljubezen tek na dolge proge. V spanju se velikokrat privije k meni, tudi poljubljava se v snu, vse je kul, ampak tsith stvari pa še vseeno ni toliko. Problem je v tem, da je kakšen teden zelo za stvar, potem pa 14 dni sploh ne. Pa sploh ni razloga, da bi moralo biti tako.
Sicer pa, zelo dobro si napisal. 🙂
Ne sekiraj se… Matjažko misli, da je vsem jasno to, akr on napiše, to kar pa ostali pišemo, pa je nejasno… žal obstajajo ljudje tudi s tako motnjo.
Bi sicer bila prijazna do tebe, pa si mi nekja nesramnega napisala… v glavnem izpusti moj post anyway.
Ne vem, zakaj je klipan od moža samo mož ne pa ljubček, znano je, da če ima vezana ženska ljubčka, on ve za moža, obratno pa ni nujno res… torej mož ni nujno klipan, ampak pač ne ve… konec koncev se lahko to zgodi vsakemu, da postane taki klipan… možnost za to se zna še povečat, če gre za vezo na daljavo… malo več empatije do vseh prevaranih mogoče.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Nisem čisto brez tega dvojega, in mi je malo žal, da sem se sploh vtaknila v to temo, se ne bi, čene bi sem pisala poročenaljubica… ker nimam kaj pametovat tu… lahko sicer navedem kake intervjuje oz. knjige kakih psihiatrov, ampak mislim,da si to znaš poiskat sam kljub temu, da si očitno naravoslovec …ja tisti imamo neko posebno hibo… pa vendar , si res naravoslovec, nekam tehniško deluješ?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Sta bila tudi že od drugih napotena na ZS … oprosti, ko se začneta vidva med sabo, preprosto ni zanimivo. Od matjazkota odgovore človek z lahkoto preskoči zaradi avatarja, tvoje pa za kanček težje.
Če greš pregledat zadnje teme in prešteješ vajine odgovore, ki so namenjeni izključno drug drugemu, ti bo mogoče jasno, o čem govorim. No, pa nekateri drugi tudi. Pri čemer sta oba registrirana in ni ovir za pogovor prek zs.
To je sicer samo na fmfju, ampak ok. Menda so delitve na umetnost, šport, matematiko , naravoslovje, tehniko, držboslovje… ekonomija je spet vmes…
Sicer pa, menda se ti ta problem pojavlja ciklično…?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.