Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 3 x na mesec

3 x na mesec

Vse zgoraj opisano sem doživela in preživela. Že v začetku nisem bila čisto sigurna , da je to to. Z vsakim otrokom je bilo volje manj, truda več. Pa služba po cele dneve. Potrpljenje, obnavljanje ljubezni. Strokovna pomoč iz knjig in za ne tako majhen denar.

Ob neki priliki je naneslo, da me je zaneslo. Mene – visoko moralno ženo. Popolnoma drugače od domačih razmer. Traja že leta. Popolnoma nekompatibilen življenski sopotnik in obenem popolen spolni partner. Isto velja za njegov pogled name.

Mesece sem se počutila krivo, zbirala moč za pogovor z možem. Še vedno nisem storila nič. Ne zaradi sebe. Lahko preživim. Zaradi njega – sesulo ga bo.

Skrajno neetično, ampak ni mi žal. Nekako se počutim kot Eva, ki je kljub opozorilu odtrgala jabolko. Dokler Adam tega ne opazi nas bog ne bo poslal iz raja.

[quoteDokler Adam tega ne opazi nas bog ne bo poslal iz raja. ][/quote]
Na zemlji ni bilo nikoli raja.

Ali ni sreča… ali ni to “raj”?

Saj bi delali če bi znali in zmogli.

To pa je laž.

Nikoli ničesar ne delamo zaradi drugega, ne da bi hkrati delali za sebe. Ti si tista, ki bi se morala soočit z nečim, s čimer se ne bi mogla oz. te je tega strah… Ti in ne tvoj mož. Nikar se ne zgovarjaj na njega.

Veš po čem ima vonj tvoje ravnanje… po strahopetnosti. Reva.

poročena ljubica

pomeni, da si z možem vedno manj bila intimna, nato si si pa dobila ljubčka, s katerim si že več let intimna? Pomeni, da je v intimnosti ljubimec nadomestil moža? Kaj pa mož?

…in, a ni to nehigienično iz več vidikov?

To pa je laž.

Nikoli ničesar ne delamo zaradi drugega, ne da bi hkrati delali za sebe. Ti si tista, ki bi se morala soočit z nečim, s čimer se ne bi mogla oz. te je tega strah… Ti in ne tvoj mož. Nikar se ne zgovarjaj na njega.

Veš po čem ima vonj tvoje ravnanje… po strahopetnosti. Reva.[/quote]

Se kar strinjam.

Dopuščam celo možnost, da moža niti ne bi sesulo 🙂 Prevarani vseeno niso tako neumni in slepi, kot se morda zdi.

Drži. Tudi če ne more z gotovostjo trditi, sluti.

Drži. Tudi če ne more z gotovostjo trditi, sluti.[/quote]

In drži tudi to, da je “tista slutnja” hujša od gotovosti.

Drži. Tudi če ne more z gotovostjo trditi, sluti.[/quote]

In drži tudi to, da je “tista slutnja” hujša od gotovosti.[/quote]

Mogoče ni hujša, je pa vsekako dolgotrajnejša. Dokler se v nekaj ne prepričaš, si še vedno lahko lažeš… Ko enkrat veš, pa se vse skupaj razbije…

40letnik ; ni nehigienično. Bolj bi rekla, da je neetično. Itak je oboje subjektivni vtis posameznikove notranjosti. Že odnos do higiene je zelo širok pojem. Da o etiki v odnosih niti ne govorim.
Kar se intimnosti z možem tiče je ta sedaj bistveno boljša. Prej me je stalno žrlo, kaj je z mano narobe. Da se ne znam predati možu. Oba sva v sex vlagala ogromno. Ampak meni zadeva enostavno ni sedla tako, kot sem si predstavljala. Sem in še uživam, tudi orgazem z njim doživim (po celem obredu predigre). Gre za nekak intimen sistem dajanja sebe tistemu, ki ga imaš rad. V vsem ostalem sva si pisana na kožo. Imava podobne hobije, sodelujeva pri domačih opravil, finančno sva na podobno dobrih temeljih. Sva popolna partnerja
Z ljubimcem doživljam drugo verzijo. Z njim se enostavno zlijem. Včasih se sploh ne morem spomniti, kaj sva tisti 1-2 uri počela. Sploh ne mislim kako ugoditi njemu ali sebi. Če bi ga s sedanjim dojemanjem smisla življenja, spoznala pred vsaj 20 leti se definitivno ločim. Nisem zaljubljena, ljubim ga. Brez vseh pričakovanj, želja, potreb. Takega kot je. Z vsemi njegovimi povsem drugačnimi navadami glede hobijev, dela doma

Potem ljubimca izklopim. Obstaja nekje v najbolj temnem kotu moje podzavesti.

Bi mož razumel to kar sem zgoraj napisala ? Ne vem ! Razbila bi njegov raj. Se strinjam s tistimi, ki trdijo, da je resnica včasih bistveno bolj nevarna od laži v katero verjameš. Dodala bi še da smo vsi stari okoli 50 let. V tem obdobju si moramo priznati, da je dokaj nerealno pričakovati neke nove uspešne zgodbe. Imamo tiste v katerih živimo. Sklepam, da mož dokaj dobro sluti, kam vsak mesec izginem za 2 uri. Očitno ga ne moti. Nebi rekla, da se mi zdi zagrenjen. Nasprotno na nek čuden način sva še bolj povezana.

Ja sem strahopetna in “reva”. Predvsem zato, ker sem bila celo svoje življenje odgovorna do vseh meni dragih. Samo do sebe ne. Sedaj si v vsej svoji strahopetnosti jemljem drobtinice zase.

Meni je to scary… sploh ne vem, če bi to kdaj hotela sprobat…

Boljša je živa laž kot mrtva resnica, je napisal mislim da edvard kocbek.
Pa vseeno ne morem, da ne bi tega aplicirala na svojo prehitro okrnjeno (primarno) družino in se bom vzdržala nadaljnega pisanja.
Vse dobro.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Sorry, ker vprašam, a z ljubimcem to počneš zaščitena ali ne? Ker če se gresta z možem dolge predigre, …..??? Ne more biti higienično, no. Etično seveda tudi ni. Ampak, to je moje razmišljanje in ne sodba.

In prepričan sem, tvoj mož ne sluti, kam ti izgineš za dve uri. To si samo domišljaš. Kot si rekla, podrl bi se mu svet, če bi vedel.

Če bom še malo bral te odgovore me bo do seksa čisto minilo 🙁 Mislim, kaj vse ženske ne počnete možu za hrbtom 🙁

A msiliš, da so ženske večje svetnice kot moški? Če so možje nezvesti, v kaj manjšem deležu potem ženske tudi niso, saj s kom pa bodo seksali? S samimi samskimi, te si jih tudi želijo zase? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mislim da niso nič večje pa tudi nič manjše svetnice od moških. Je pa kar malo satirično kakšno svetnico se poročena ljubica dela ko povzdviguje svoje varanje na nekaj najvišjega, se označuje za visoko moralno ženo in podobno. Si je res tako težko priznati kaj v resnici si?

Počasi.
Ne sodi vse ženske po pisanju ene. Jaz tega svojemu partnerju ne bi delala. Varala.

Ok. Priznam, v odnosu dveh (partnerski vezi) pridejo obdobja, ko si v dvomih, ostati ali ne ostati. Lahko celo pride do tega, da partnerja več ne maraš. Lahko pride celo do tega (in če ga ne maraš, vsekakor pride), da želiš iti stran, da ne vidiš več prihodnosti in razloga za ostati, ostati mu zvest.

Ampak zato še ne varaš. Jaz ne bi varala in tudi nisem. Res sem zelo razmišljala o tem, kako lepo bi lahko bilo, če bi ob sebi imela osebo, s katero bi si želela biti… Nisem pa varala,sem prekinila odnos, ker več nisem marala bivšega. Sem prej odšla.

Je pa tako, da če sem pa do konca poštena, da nimamo pravice obsojati “poročeno ljubico” in se sklicevat na nekaj, kar še nismo doživeli oz. ne živimo. Za sebe lahko rečem, da še nisem blizu 50 let in nimam pojma, kako je biti star blizu 50, kaj in kako razmišljaš, doživljaš… zgleda pa da lahko vsaj še uživaš v spolnosti. Še nam bo lepo… 🙂

A msiliš, da so ženske večje svetnice kot moški? Če so možje nezvesti, v kaj manjšem deležu potem ženske tudi niso, saj s kom pa bodo seksali? S samimi samskimi, te si jih tudi želijo zase? :))[/quote]

Saj, zato pa je na straneh ala Kupido, Ona-on… toliko poročenih oz. vezanih žensk, ki sklepajo “prijateljstva”…

No vidiš 40 letnik, pa smo tvoj problem, ki si ga izpostavil – pomanjkanje seksa – hitro in enostavno rešili.:)

Potem pa naj še kdo reče, da na tem forumu ne dobiš pravih odgovorov in nasvetov.:)

Mislim, da me niste dobro razumeli. V mislih je “varal” popolnoma vsak. Ampak, tu obstaja še telesni vidik.

Če poenostavim. Ko nesemo hrano v usta, to počnemo s svežim priborom, sem prepričan da nihče ne mara jesti z žlico, ki jo je uporabljal nekdo drug.

Jaz te pa razumem. Moraš probat, da razumeš.
Vprašanje je ali misliš še dolgo tako naprej? Misliš, da boš možu res razbila tak raj?
Drži se.

ko že poenostavljaš, verjetno po uporabi žlico umiješ, al pa greš vedno po novo v trgovino?

ko že poenostavljaš, verjetno po uporabi žlico umiješ, al pa greš vedno po novo v trgovino?[/quote]
Hehe se spomnim ko sva šla z bivšim prvič v hribe, na koncu sva pila iz ene flaše… pa sem študirala, če bi to spodaj tudi pila iz ene flaše… še rekla sem nekja v tem stilu, če bo to bral, se bo mogoče spomnil… (no hodit pa sva začela dve leti kasneje)

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Flashgordon

tisto spodaj se ne da umiti. Sperma je notri v živem stanju tudi do 7 dni. Razen če poročena ljubica po tistem čaka več kot 7 dni, preden pripusti moža.

katenjka

kaj spodaj bi danes vidva pila, ne razumem te

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close