3-SOBNO STANOVANJE KOPER (SEMEDELA)
eh: pa clovek bozji, zakaj ne bi mogla prodat? Napisi mi par dejstev, zakaj smatras, da nismo prodali stanovanja?
Glej, nisem te hotela napadat. CE bi pljuval samo po stanovanju bi bila tiho, ma si pljuval po tistemu, kar je meni bilo drago.
Ne bom se prepirala s tabo. Te pa ne razumem, zakaj pravis, da stanovanja nisem prodala.
Ni moj namen bit zlobna in nesramna do tebe, dejansko te ne razumem (na kaki podlagi to sklepas).
eh: stanovanje sem prodala, tako da se ta tema lahko zakljuci. Ker o stanovanju ne morem vec govorit, ker ni vec moje:)
Ma lastniki smo zaenkrat se mi. En mesec imamo cas, da spraznimo celotno stanovanje. Do 10.aprila je rok.
ZDej pa ce je tebi to cudno ali ne, jaz nimam kaj naredit.
Dejstvo je, da zelo kmalu (uradno) ne bo vec nase.
Placana je bila ara, ostali del denarja pa se nakaze v roku enega meseca.
Oglas pa bom vsekakor umaknila.
Hm kako vem? Sej v koncni fazi tej ljudje bodo zgubili celotno aro.
Ce pa zgubijo aro, mene ne zanima ravno veliko.
Zdej ce se ljudje spuscajo v prodajo kar tako je to njihov problem.
Ce je sklenjena kupoprodajna pogodba in ce so mi ze placali in ce so najeli ze kredit, zakaj potem ne bi kupili?
Mislim v skrajnem primeru bom pac dobila aro nazaj.
Upam, da se pac to ne bo zgodilo.
Zdej pa, ce ljudje samo neki ”streljajo” in ce se hecajo, krepko dmovim, da bi dali 5.000 evrov lih tako. Vsaj jaz jih ne bi:) ce ne bi bila prepricana v nekaj, se sploh ne bi spuscala v neke posle:)
Ben insomma bomo vidli kako bo 10.04. Vam bom vse povedala ob pravem casu.
eh: hvala se enkrat ter lepo se imej. Jaz se bom vsekakor.
Ter hvala za vse tvoje lepe zelje.
Aja bi te prosila, da mi pustis tvojo tel.st., da te bom lahko kontaktirala ob POPOLNI prodaji oz.ob dnevu celotne kupnine.
Bi ti z vsem srcem rada povedala kako je bilo, pa ce je slo vse po nacrtih. Mi bos naredil to uslugo? Samo tel.bi rabla.
Forum je zaprt za komentiranje.