Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine 3-SOBNO STANOVANJE KOPER (SEMEDELA)

3-SOBNO STANOVANJE KOPER (SEMEDELA)

očitno je samo blefirala hahahahhaha

Cena je nizja za 75.000€ pa se vedno ni kupca…

Govorim ze pol leta isto,nepremecninski trg je mrtev…

Ne proda se nic…

Padec prometa z nepremicninami je ze 75%,kaj nas se caka…

Ekonomija mi je neke vrste hobi,tudi zaradi posla moram spremljati ekonomijo bolj podrobno.

Cesa takega ni bilo ze zelo dolgo.

TheMan

upsss cena je že padla na 165.000 EUR

zgleda se vseeno mudi in je huda sila…

Nepremičninski trg je mrtev zaradi strahu ter se bo v bližnji prihodnosti kmalu vzpostavil na normalne nivoje.

V bistvu se mi prav smilijo ti ubožci, ki so imeli v preteklosti prevelike apetite in sedaj razprodajajo, po možnosti nekaj, kar sami niso nikoli ustvarili. Po drugi strani pa: prav jim bodi.

se strinjam predvsem je zaradi strahu…Za nekatere je to zdaj enkratna priložnost.

Kaj je normalen nivo?

To se ni razprodaja,cene se samo spuscajo na normalen nivo.

Ni normalno da luknje dosegajo 3000€ na kvadrat.

Moje stanovanje ni vedno nic,pa ceprav je v centru ljubljane,ker ce ga zelim prodati v enem dnevu ne dobim niti 50% tistega kar bi nekdo pricakoval.

Za dolocanje cen nepremicnin je treba gledati sirsi spekter,ter bit ekonomsko razgledan.

Nepremicnina je fiktivno premozenje…

Vam dam primer-jutri potrebujete nujno operacijo-imate nepremicnino-kako jo boste prodali v teh casih-nemogoce…

1. Edino premozenje je tisto kar imate v gotovini-pa se to lahko propade-poglejte dolar kako mu pada vrednost-tudi funt je zgubil 40 % vrednosti proti € od leta 2007…

2. zlato ,srebro in druge plemenite kovine…

3.ne obstaja/avto,delnice,nepremicnina to ni premozenje/ delnice imajo toliko skupnega z realno vrednostjo podjetja,kot sportne stave s sportom.

Avto najslabsa nalozba,ljudje z avtomobilom izkazujejo nek umeten status,vecini ljudi pa avto pobere tudi velik del proracuna tudi 50% in vec… Ampak nek se vidi razkos,hahaha

Nepremicnine imajo realno vrednost priblizno tako kot so jo imele okoli leta 2002-2003 okoli 18.000.000 sit za enosobno stanovanje v spalnih naseljih,pa do 25.000.000.sit za 3 sobno stanovanje v istem naselju… to se bile neke povprecne cene 30 let starih stanovanj v ljubljani…

Nepremicnina v kriznih casih nima ekonomske vrednosti,ker nihce nima 100.000 v zepu,ce pa jih ima sigurno ne bo kupil nepremicnine ampak do sedel na denarju dokler trgi ne pokazejo okrevanja…

To sta moja dva centa…

TheMan

Se nekaj za razmislek…

Ljudje radi mislimo da smo premozni,da nekaj imamo…

Recimo stanovanje,kupili smo ga za 100.000€,recimo da smo imeli polovico nasparanega,polovico smo vzeli v banki kredita…

Banki vracamo se 20 let in preplacamo kredit se za enkrat-banki vrnemo 100.000€…

Svet zajame kriza,ki temelji na produkciji stvari pa temelju(proizvajaj,prodajaj dokler mores) cene vseh dobrin se pocasi visajo,nafta hrana,stroski neposredno povezani z zivljenjem…

Ko se vsi te osnovni stroski zacnejo povecevati,povprasevanje po nepotrebnih oz. lixuznih stvareh upade…

In pade tudi fiktivna vrednost nasim nepremicninam!

V nekaj mesecih po zvisanju cene hrane saj se spomnite 2007-2008 in porastu cene nafte,je povprasevanje pa avtomobilih in nepremicninah zacelo pocasi a zagotovo strmoglavljati… Po vsem svet

Vecina ljudi,ki trdi da cene nepremicnin ne bodo padle nima argumentov,ki bi podpirali to trditev.

Cene nepremicnin bodo padale dokler si jih povprecen par s povprecno placo ne bo mogel privosciti(to je najbolj kmecka razlaga)

Ker pa povprecen par v slo zasluzi 1800€ in ima vedno vecje stroske v zivljenju,cena hrane zavarovanja,elektrike,prevoza,se nekaj casa ne bo kupoval nepremicnin.

Nepremicnine so fiktivno premozenje in ga je treba kot takega tudi obravnavati.

Cene nepremicnin so ze padle vec kot 10% v ljubljani,se bolj problematicno je to da se ne proda nic.

Bolje je prodati 100 metel po 10 €,kot pa 20 metel po 14€…

Mislim da bo v naslednji 2 letih vec veliko vecjih problemov kot pa cene nasih betonskih domovanj.

TheMan

http://www.youtube.com/watch?v=QzvuS22HnSY

Cez 1 leto pri nas…

TheMan

Cez eno leto pri nas..

http://www.youtube.com/watch?v=QzvuS22HnSY

Wow, zdaj si me pa res presenetil…kaj bodo rekli ljudje, ki prebivajo v fiktivnih stanovanjih…mogoče je tudi življenje fikcija ter v bistvu ne obstajamo….

olala,zakaj zmeraj samo neargumentirano smetis temo…

Nepremicnina je realna stvar,njena vrednost je fiktivna.

Ne se obesit na vsako stvar…

Vrednost vsake stvari na tem svetu je NIC,NULA,ZERO…Dokler te stvari ne prodas za denar ali plemenite kovine…

Ce ti cenis neko stanovanje na 250.000€ in noce nihce ponuditi te vsote,je tvoje stanovanje brez realne vrednost,dokler ne dobis kupca ki je pripravljen placati.

Olala,veckrat sem ti ze pisal da ne smetis tem,tako da me daj na ignore in ne kontriraj brez argumentov.

THEMAN

Lepo da priznaš napako, ki si jo storil, grdo pa je, da potem pljuvaš po meni. Pač tako pisanje je odraz tvoje kulture in vzgoje, morebiti pa gre tudi za vpliv okolja…

Za take,ki se obesajo na vsako narobe postavljeno crko,ali pa so prevec zabiti,da bi napisano razumeli in nimajo argumentov,naj ne pisejo v temo.

Za odraz moje kulture in da se bos lahko zgrazal/a,pa ti napisem kar sem ti ze veckrat napisal…

OLALA BREZ ARGUMENTOV ODJEBI NI NE REPLICIRAJ NA MOJE KOMENTARJE!

THEMAN

Mislim da sem ti lepo argumentiral v čem je so tvoje napake in kaj narobe napišeš…na koncu zmeraj priznaš da si pozabil kakšno vejico, črko, besedo, največkrat pa stavek.

To je precej tipično za kvazi ekonomiste, ki si dajejo duška z raznoranimi izpadi ter želijo z dretjem doseči, da bi jih drugi poslušajo…

Ti ne repliciras ampak isces neke napake v komentarjih in se obesas na njih.

Kar se tice ekonomije sem za tebe najmanj doktor…

V tej celi temi nisi napisal niti enega argumenta,dejstva,predvidevanja…

Res je bolje da nehas,ker smetis temo.

Imam te na ignore,tako da lahko odj***s stran od te teme.

Ne replicirem ti vec,podjeb***j koga drugega,ali pa rajsi samo opazuj to temo in se bos morda celo kaj naucil.

THEMAN

Razumem, gospod doktor ekonomije.

@olala.: a se še nisi navadil na TheManove kolerične izpade? Saj bo.

Zgleda, da se je beatris skurila roka in je kasneje zaradi tega umrla glede na to, da se stanovanje prodaja za 165k.

Še oj še ga boš spustilaaa tilllaaa, če ne pa ga ne boš prodalaaaa dalllaaa

Sem za hec poklical na objavljeno številko, pa so se oglasile ljubljanske Žale….

Mali: ne skrbi, smo PRODALI.

eh: ljubljanske Žale? Opazam, da imas rad črni humor.

Ko bos ti pod zemljo se bo smejal kdo tebi.BREZ SKRBI.

Dragi moj, nekdo je umrl in ti se JEBES FOLK V GLAVO.

eh: IDIOT SI/IDIOTKA NA KUBIK.

Se vidi do kje zleze tvoja kultura, svaka ti cast:)

IMPARA LE BUONE MANIERE, CAZZONE!

@beatris: Tukaj je Slovenija, zato bi bilo dobro, da pišeš slovensko. Izpade patetično.

OK, ste prodali, ampak za kakšno ceno. Preberi si višje, kaj si pisala in kako si bila ultra pametna. Če so drugi zagrabili in se malo pošalili na tvoj račun, še niso idioti.

krentam: poglej, govorit o mrtvemu cloveku in se na ta racun po domace povedano zajebavat, ni lepo.

oz. ne da ni lepo, je odvratno.

Nisem sploh hotela nic napisat in toliko manj komentirat. ZBODLO me je samo to, da se je govorilo o pokojnemu in to na zel gnjusen nacin.

Nic drugega.

krentam: ce sem bila jaz ultra pametna je to samo moj problem, mislim da ni od nobenega. Za koliko sem pa prodala se mene tice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close