Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine 3-SOBNO STANOVANJE KOPER (SEMEDELA)

3-SOBNO STANOVANJE KOPER (SEMEDELA)

Aja btw…v Trstu so stanovanja precej bolj poceni kot na obali. Ma si se sploh vprasala zakaj?

Tisto so bunkerji. V Trstu sem prakticno vsak dan in ti lahko potrdim, da so stanovanja ULTRA ULTRA stara, v polnem centru Trsta, avti vihrajo gor pa dol (cel cas), in smog je tak (da te samo ubije).

Nekaj ti priporocam. Samo poglej polkna in bos vidla kaka so (namesto bela oz.zelena) so crna.

noro: in svojo prokleto fousijo si zadrzi zase…ker ti ze visi iz nosa.:)

ma kaj ti ženska sploh hočeš…oglasila sem se izključno zato , ker si z zaničljivim tonom pisala o podnajemnikih.
kot, da je sramota, če je kdo podnajemnik.

kot drugo, namigov za parcele ti jst ne bom dajala, razen če kulturno vprašaš:)…se pravi trikratnik tvojega stanovanja je 750.000€…sem šla samo pogledat…za ta denar (in še za manj) se prodajajo tiste DOKONČANE HIŠKE na vrhu žusterne, če si iz teh krajev boš vedela, kako zgledajo, da ne delam reklame. seveda pregrešno drage so, ma ne moreš trditi, da toliko stane samo parcela, če za ta denar dobiš tiptop urejeno hiško z okolico.
nič nisem fuož, niti ne vem, zakaj bi bila. sem samo povedala tisto kar vidim, kar vem in kar sem prebrala. če želiš, ti še posredujem link, pa se sama prepričaj.
pa brez zamere in brez jeze…ne mislim se več oglašat na to temo…lep pozdrav.

Nisem napisala z nobenim zanicljivim tonom!!! In to naj ti bo jasno. Sem napisala samo svoje mnenje? OK?

Hiso? Ze narejeno? MA ce zelis gradit sam, pa ne.

V spodnjih Skofijah se parcele prodajajo za ta denar! Vsak dan gledam cene in ti lahko potrdim, da so parcele (brez razgleda) tako drage.

Moras imet res prokleto ”sranje”, da naletis na kako res poceni varjanto. Samo to se ne dogaja vsak dan.

Kaj pomeni minimalna cena?

Ženska, kakor kaže ga boš morala oddajti do konca svojih dni.

Dajte si že enkrat razjasniti razliko med najemnikom in podnajemnikom. V večini primerov je pravilen izraz najemnik, še zlasti v tvojem primeru, beatris.

…, ki ne padajo, ki na slovenskem specifičnem nepremičninskem trgu nikoli ne bodo padle, ki na obali sploh ne bodo padle in tako naprej.

Kmetijska zemljišča, ki so bila na obali po 60-100€/m2, v zadnjih tednih padajo s ceno v globine, najnižje cene v tem tednu do 3’5€.

In tako naprej.

toliko o cenah: ma tega ne bo nihce prodal. Lahko se oglasuje, lahko se zavaja ljudi, ma ljudje bodo svoje stvari raje obdrzali.

Cisto vsak hoce prodat po vrtoglavi ceni in cisto vsak hoce kupit dejansko ZASTONJ.

Ker ljudje smo vsi enaki, vsi hocemo approfitirat.

In tako je.

Kdo bo kaj kupil in kdo bo kaj prodal…:) me prav zanima.

draga beatris : si prijavila krajo, saj kot kaže nekdo prodaja tvoje stanovanje po 20% nižji ceni ?

Ni pirjavila kraje, ker ga je sama znižala. 😀

Ma mi ne prodajamo prav vec nic:) tisto stanovanje bom raje obdrzala in cakala na bolj ugodne case.

Tisti, ki kupuje pa naj kupi kar sedaj; upam le, da nihce ne bo prodajal vec nic, tako da boste dobili vsi skupaj eno ”brco v rit”.
🙂

Taki, ki želijo drugim slabo, pogosto tudi sami pokasirajo kako brco, pa še veseli so lahko, če je samo v rit.

Potem naj ti pa le tekne. Na oni svet ga ne boš mogla odnest, pokopat v njem te pa tudi ne bodo mogli.

Laž ima krakte noge….

Beatris
a nisi napisala, da ga prodaš za minimalno 250.000 EUR zdaj je pa cena 220.000 EUR
Tukaj so te pa dobili 😉

heh, z 250 na 220… spusti raje na realnih 150 tisoc. Pa pohiti, ker je pridobljeno dovoljenje za rusenje Slavnikovih garaz (hehe, teh rusevin s kupom podgan pred svojim oknom pa nisi poslikala), sledi gradnja bloka in enkrat lahko ugibas kaj bo s tvojim pogledom na morje potem. Da ne omenjam neposredne blizine gradbisca avtoceste in tunela markovec :))

kar se pa tice tvoje primerjave starih in novih stanovanj: ja, stara ze imajo opremo, ki pa je v vecini primerov novemu lastiku samo v napoto, ker jo mora zamenjati… recimo samo ob pogledu na tvoj lestenec me strese

Damian, o okusih se ne razpravlja, jaz se tudi ob marsikaterem kosu vprašam, kdo le to sploh kupi, potem pa grem na obisk in voila! Pa še ponosni so potem na to pridobitev.

Uh, ampak tega razgleda bo pa res škoda!

Meni je tudi oprema čisto mimo… Neopremljeno stanovanje ima zame večjo vrednost, ker je pol manj dela z odvozom in razturavanjem starih stvari. Ženska, si ti videla svoje kavče? Pa omaro v dnevni? 30 let star TV bi bil verjetno gratis? 🙂 Vsa oprema v celotnem stanovanju skupaj ni vredna 1000 EUR.

In ja, damian, ob pogledu na lestenec je tudi mene zmrazilo 😛

@dedec in damian: malo manj kritizirat, pa bo. Če hočeš prazno, lepo frišno stanovanje, kupi nuvo. Stara stanovanja so pač taka. Kaj vama tukaj ni jasno? Stavim, da ima vajina “mama” samo vrhunsko najnovejšo opremo.

ne stekas… hotel sem samo odgovoriti beatrice, ki trdi da imajo stara stanovanja zato tako vrednost napram novim ker ze imajo opremo.

@damian: če imajo res dobro in “podpisano” opremo, ki je skladna s stanovanjem, je to še kako res. Si kdaj opremljal stanovanje iz nule? Če si, veš o čem govorim, če nisi, lahko samo teoretizirava.

Zanimivo!

Očitno je prodajalka še spustila ceno! In to na 175 000 EUR. Hm, a ni rekla, da ga za manj kot 250 000 EUR ne proda niti mrtva? Stanovanja počasi, vendar vztrajno padajo.

Lp.

Prodjalka je že davno mrtva, mislim da to prodajajo dediči….

nekdo se bo pa najedel zarečenega kruha… in to vsaj za 75.000 EUR :))

Očitno se ženski res mudi s prodajo. Prava razprodaja… no ja, vsaj sita bo do konca življenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close