?
Ljudje, povejte vi, kakšen je v resnici človek, ker jaz jih ne morem prebrat,. Na primer, clovek, ki je drugače čisto ok in sprejemljiv, posluša pa metal muziko, tisto ta trdo s kruljenjem, razbijanjem, pevke so kot carovnice, glasbo polno ene jeze in sovrastva Gre tudi na koncerte take skupine, kjer se prerivajo, mečejo ob tla, krulijo, tulijo, nosijo simbole satanizma, itd, itd….
Muzka kot muzka bi se rekl, ampak ni lih tko. Glasba vpliva na vsakga. Tak clovek je po vsej verjetnosti agresiven in jezen na cel svet ali pa cist obratno v bistvu dokaj miren in stabilen, ampak potrebuje tako glasbo, ker s tem da ven vse kar ga muci ali pa se preprosto najde v taki glasbi, kot se nekdo drug najde v pop. V satanisticne simbole se nebi spuscala, ker se ne opredeljujem za nobeno stvar, ampak kolikor vem malega od satanizma, ni lih napacno.
Sigurno je zaradi besedil vec neke agresije in depresije, ker to lahko taka glasba povzroci. Men je vsec agresivna glasba, mi grejo pa na zivce besedila z sovraznimi besedili, ampak ce je melodija ok, jbg, mi je vsec komad. Ne bom pa pustila, da to name vpliva in bom nekomu prerezala vrat, if you know what I mean. Moras se pac zavedat kaj poslusas.
Ampak lahko ti recem se nekaj, taki ljudi so predvsem custveni in good people, povem iz svojih primerov. Majo pa svoj stil. In s tem ni nic narobe, mislim da so predvsem pogumni in upajo bit to kar so v tem svetu, k so vsi skoraj isti. Boring. Seveda mas pa tud idiote, kot povsod.
Taksni koncerti so pa super, ker se drug dan pocutis kot prerojen 😉
Jaz mislim, da je tak človek dvojna osebnost, za javnost ok, a njegova prava stran je jezna, surova, sposobna največjega podna in ponizevalnega obnašanja, pa se nasilna.
Samo posluši metal, te prime sr.. at, res kruljenje, nemarni deci, nemarne, grde babe ki zgleda ko kot bi šel ravno cel bataljon decov čez njo..
Je bil koncert v Stozicah malo nazaj, so rekli varnostniki, da takega živalskega dretja od občinstva (kao petja) se noben ni doživel. Da je ta folk prifukn. n do konca.
Forum je zaprt za komentiranje.