25 letni žalosten
Drugače pa avtor: jaz, če bi bila mlajša, bi bila vsekakor vesela družbe takega fanta kot si ti. V mojih mladih letih sem bila razočarana, ker je bilo toliko mojih vrstnikov eno samo žuranje, popivanje, nič od njih. Tako, da izstopaš v pozitivni smeri in verjamem, da so tudi take punce, ki jim je to všeč :).
Poba,
glej na nadaljno življenjsko pot z dvignjeno glavo in se ne oziraj nazaj… mlad si še… pa tudi pri petdesetih si še lahko, če se boš tako odločil.
Za začetek odmisli besede tercijalk, ki nagovarjajo k poroki, ustvarjanju družine in podobnem, saj bi rad izkusil pregrehe mladosti in ne pokoro starosti. ?
Skratka si v idealnih letih, s sklepam da dokončano izobrazbo, kar pomeni eno skrb manj, prav tako sklepam, da glede na to da si delal imaš nekaj denarja. Sedaj pa samo še v akcijo, ne izzivaj preveč “globokih” odnosov z dekleti, kajti pri tem se vse prehitro lahko znajdeš v tako imenovani prijateljski coni, zato raje raziskuj globine jam pod venerinimi grički.
Mimogrede si kdaj razmišljal, da bi odšel na kakšno seks turistično destinacijo, kjer ne bazira vse le na golem aktu, marveč celostni izkušnji ljubljenja.
Drugače pa kot pravi naš največji pesnik:
-
“Jej, pij in kavsaj,
za večnost se ne ravsaj!”
Povej če te zanima še kaj, pa ti rade volje napišem.
25 letni žalosten, 31.12.2021 ob 19:12
Zaradi okoliščin (medvrstniško nasilje, ipd…) nisem nikoli zares živel mladosti, delal sem, delal lažjo fakulteto in športal ter potoval, nisem pa si našel punce in družbe za sproščeno prijateljevanje … Zdaj bi rad vsaj malo mladosti nadoknadil
Kaj naj naredim ?!
na 31 tukaj težiš, daj spravi se kaj delat
25 letni žalosten, 31.12.2021 ob 20:53
Vsem želim srečno novo leto, predvsem pa, da ne ostanete tako kot jaz sam s par znanci spomini s potovanj in kolesom in brez ljudi s katerimi bi delili spomine (znanec, dedek, oče, znanec z izmenjave, sestra niso ravno pravi sovrstniki)
Ah daj no, si fajn pob. Razmišljaj raje koliko tvojih vrstnikov je potovalo okrog s kolesom? Zelo malo. Pa veš, za taka potovanja moraš biti psihično in fizičo sposoben.
Glede na napisano, si sigurno fajn fant. Tako, da vse še bo. Res si mlad, vse življenje je še pred tabo. Si pa bolj pogumen, bolj vzdržljiv, bolj trpežen kot vrstniki (saj veš, kar ne ubije, to krepi :)). Kar tako naprej.
Držim pesti zate :).
Pa tudi tebi srečno, veselo, zdravja polno novo leto.
na senčni strani, 31.12.2021 ob 21:21
Vsi mladi ste zdaj – v koronskih časih izgubili dve leti. Ko bo konec, boš hitro nadoknadil. Samo zdrži. Še manj kot pol leta. Spet se boste srečevali, sklepali prijateljstva in vse ostalo.
Spet bodo prijatelji punce, zabava.
Vse dobro in srečno!
Res je… pa ne morem verjeti kako sta ti dve leti hitro minili. Zdi se mi, da je bilo komaj včeraj ko sem se januarja 2020 vrnila s potovanja po Japonski… bila sem stara 22. In v teh koronskih časih nisem mogla nikamor:(
Molim in upam, da bo 2022 najboljše leto!
Groza mi je, ker leta grejo hitro in korona pa še kar vztraja:(
Umrl bom od žalosti, nič nimam od življenja, vse sem preždel v tej sobi ker nisem se imel s kom družiti ker nisem pil, ker sem bil preveč uglajen in naiven, vrstniki so me unicili, nimam punce nimam otrok nimam žene, šolal bi se lahko kje drugje nobenega dostojanstva romantike, potovanj z normalno družbo, hribov, službe, veslanja, lahko bi igral v bandu in podobno kmalu bom imel abrahama in ne prenesem tega več, umrl bom od nesreče, počutim se kot v kletki ker nimam kam iti … Niti vaterpolo nism treniral niti kajaka niti knjige nisem napisal niti bil odličnjak niti zabaval se nisem ob ognju na plaži totalno nesproščeno vse skupaj obup …
Razumem, da ti je zdaj resnično hudo. Ampak, ne vdajaj se obupu.
Res je trd čas – ampak bo minil.
Pa saj ni vse v potovanjih! Vsak človek ima vse v sebi. In če si notranje bogat, se ti dogaja tudi brez dragih potovanj. Meni gredo ti, ki se nalivajo prav na jetra! In nisem edina takšna!
Zdaj, ko smo v nekih mehurčkih, je čas za dodaten študij, tečaj , virtualno druženje.
Zdaj naredi še kaj zase v tej smeri.
In potem bo steklo samo.
Vsi smo precej osamljeni in samotni zdaj.
Za družino imaš pa še čas. In vem, da jo boš imel Javi se sem čez 3 leta in mi povej 🙂
Sprijazni se z usodo. Nekateri bomo crknili devičniki, brez da bi ga kdarkoli vtaknili v žensko. Tako pač je. Saj večina moških skozi zgodovino ni imela otrok, zgolj peščica.
Nekateri nikoli ne bomo imeli punce, seksa, razmerja, nič! Smo kot vesoljci, kar se tiče nasprotnega spola.
Raje se posveti Bogu ali dobremu konjičku, kot pa si depresiven zaradi žensk. Pomembnejše je, da ne pristaneš v peklu, kot pa kavs in ljubezen. Navsezadnje te le Jezus lahko resnično ljubi, brez utvar.
na senčni strani, 07.01.2022 ob 23:55
Razumem, da ti je zdaj resnično hudo. Ampak, ne vdajaj se obupu.
Res je trd čas – ampak bo minil.
Pa saj ni vse v potovanjih! Vsak človek ima vse v sebi. In če si notranje bogat, se ti dogaja tudi brez dragih potovanj. Meni gredo ti, ki se nalivajo prav na jetra! In nisem edina takšna!
Zdaj, ko smo v nekih mehurčkih, je čas za dodaten študij, tečaj , virtualno druženje.
Zdaj naredi še kaj zase v tej smeri.
In potem bo steklo samo.
Vsi smo precej osamljeni in samotni zdaj.
Za družino imaš pa še čas. In vem, da jo boš imel Javi se sem čez 3 leta in mi povej 🙂
Šuti, baba, s svojim prekletim optimizmom in zavajanjem. Ne deli lažnega upanja.
Forum je zaprt za komentiranje.