Najdi forum

25 let

Čez mesec dni bom imela 25 let delovne dobe, zanima me ali mi pripada kaj več za delovno dobo, sem JU.

Pa kaj še

Takim ki sprašujejo kaj jim pripada bi samo brca v rit.

Kaj pripada pa delavcem pri CPL?

Toliko kot vsako leto, 0,3%, če se ne motim. Jaz jih bom čez par mesecev dopolnila 26 let :))) Kaj čmo, staramo se, do penzije pa bo še dolga.

Jubilejne za 25 let ni nikjer, se ti pa poviša dodatek na delovno dobo iz 0,33% na 0,43% za čas nad 25 let.

Daj umiri se no. Tudi njim stvari pripadajo. Ampak za situacijo, v katero so, nisem kriva ne jaz, ne avtorica, ne ti. Če ti je všeč, pa brcaš lahko edino sebe.

Je vročina posušila res še tistih nekaj …., ki jih ima kdo v ….

Pizda jaz pa star 33 let pa točno 0 let delovne dobe. Kurčeva šola. Titova “generacija” je imela vse!!!

In kaj si delal vsa ta leta?
Očitno si popolnoma neiznajdljiv ali pa se ti s tem ne da ukvarjati. Imam 32 let in 12 let delovne dobe.

Takrat res ni nobenemu nič pomembnega manjkalo in nerazumljivo je, da smo dopustili, da so nas oropali delavskih pravic, služb, socialnih in zdravstvenih pravic. Imamo pa zdaj banane, ki jih kot eni trdijo, takrat nismo imeli. In to seveda odtehta vse minuse!

Bodi tiho, delaj na črno in si del denarja spravljaj na stran za pemzijo.

Kaj pa naj jaz rečem, ki sem na polovici delovne dobe? Od dosedanjega dela bom dobila točno 0 pemzije, od nadaljnega dela pa si ne bom mogla več spravit dovolj na stran za stara leta… razen če bom dovolj zgodaj umrla, da ne bom rabila več kot za 1 žaro.

In kaj si delal vsa ta leta?
Očitno si popolnoma neiznajdljiv ali pa se ti s tem ne da ukvarjati. Imam 32 let in 12 let delovne dobe.[/quote]

Pa veze! Ne pozabit dodat!

Če želite še kaj vprašati, se prosim ponovno oglasite.

Daša Modic Gorjup

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close