24ur.com je ustvaril ime anticepilci
Vse za cim vecjo precepljenost s cepivi, ki ne preprecijo okuzbe in prenosa. :))
Jaz vsakemu, ki se mi drzne reci anticepilka recem, daj cepilno knjizico na sonce pa primerjajva tvojo in mojo. Hitro utihnejo. Jaz sem res precepljena, za cepiva sem placala iz lastnega zepa, s tem kovid cepivom se pa ne mislim pa ceprav je “zastonj”. :))
Iz preprostega razloga ker ne deluje in ne zaradi takoimenovanih raznih teorij ( o cipih, reptilih, crvih v cepivu) , ki krozijo po svetu.
Necepilka, 07.02.2022 ob 09:14
Sramota od medijev sploh 24ur.com, da so nas,ki se ne bomo cepili proti covidu,samo proti covidu, razglasili za anticepilce. Sram naj vas bo! Ker nočemo biti poskusni zajčki cepiva, ker mislimo s svojo glavo….
Antivaxerji ste najbolj uboge budale, ki jih je ta kovid naplavil na površje. Toliko zabitosti zaradi katere izjemno trpite si človek težko predstavlja.
Potem to ni cepivo. Funkcija cepiva je, da prepreci okuzbo in prenos. Jo prepreci.? Ne. Pametnom dosta. Ko bojo zunaj cepiva proti koroni, ki preprecijo okuzbo in prenos, ko bojo zunaj cepiva, ki ne omejujejo gibanja ljudi z nekim listkom papirja (ni dost 1x, ni dost 2x, tudi 3x ne bo..), ki s samim zdravjem nima nobene veze, se bom sla pa cepit, do takrat pa nasvidenje. :))
V trenutku nastejem 10 cepljenih ljudi( jih je se veliko vec), ki so se okuzili s korono- ne 1 ali 2…ampak 10. Wtf.? Vam res ne zvonijo alarmi, da “kupujete”” krs robo.?
yram, 07.02.2022 ob 09:41
Potem to ni cepivo. Funkcija cepiva je, da prepreci okuzbo in prenos. Jo prepreci.? Ne. Pametnom dosta. Ko bojo zunaj cepiva proti koroni, ki preprecijo okuzbo in prenos, ko bojo zunaj cepiva, ki ne omejujejo gibanja ljudi z nekim listkom papirja (ni dost 1x, ni dost 2x, tudi 3x ne bo..), ki s samim zdravjem nima nobene veze, se bom sla pa cepit, do takrat pa nasvidenje. :))
V trenutku nastejem 10 cepljenih ljudi( jih je se veliko vec), ki so se okuzili s korono- ne 1 ali 2…ampak 10. Wtf.? Vam res ne zvonijo alarmi, da “kupujete”” krs robo.?
Cepivo je suspenzija živih oslabljenih ali mrtvih mikroorganizmov, njihovih produktov ali delcev, ki se uporablja za povzročitev aktivne imunosti proti nekaterim nalezljivim boleznim.[1]
Hmm nič ne piše da varuje pred okužbo
Anonimno 9053, 07.02.2022 ob 10:02
Cepivo je suspenzija živih oslabljenih ali mrtvih mikroorganizmov, njihovih produktov ali delcev, ki se uporablja za povzročitev aktivne imunosti proti nekaterim nalezljivim boleznim.[1]
Hmm nič ne piše da varuje pred okužbo
O svasta…ja kaj pa je okuzba drugega kot, da dobis korono in jo siris naprej.? Torej cepivo ne varuje pred tem, da bi se okuzil in prenesel bolezen na drugega, zakaj potem cepit – nima smisla. Nismo vsi butci, da bi se dali prepricat- sadimo krompir, zrastla bo pa solata.
Pa to jaz že skoz trdim, ampak se jim ne da dopovedat. Da je osnovna naloga cepiva to, da se okužba prepreči. Prepreči. Ne razumem, kaj tle ni jasno. Nikoli, ampak res nikoli ni bil nihče cepljen zato, da bo lažje prebolel otroško paralizo, črne koze, ošpice in podobno.
Vsi tisti, ki tako zagovarjate cepljenje, ste pozabili, da je bilo lani rečeno, da se boste cepili zato, da se ne boste okužili? Spomin kot zlata ribca, ane?
yram, 07.02.2022 ob 10:32
O svasta…ja kaj pa je okuzba drugega kot, da dobis korono in jo siris naprej.? Torej cepivo ne varuje pred tem, da bi se okuzil in prenesel bolezen na drugega, zakaj potem cepit – nima smisla. Nismo vsi butci, da bi se dali prepricat- sadimo krompir, zrastla bo pa solata.
Ja okužba s virusom pa bolezen Covid ni isto.
Ja potem, 07.02.2022 ob 13:55
Potem so pa to zdravila, ne pa cepiva’ aja noces da bi bila zdravila, kee potem odpadejo vsa posiljevanja z obveznim jemanjem!
Pa atudije si poglej. Outcomi so bili merjeni za PREPPRECEVANJE OKUZBE! In, dela? NE!
ZA tisto brihto, ki bluzi o preprecevanju tezjega poteka.
Pa dajte si priznati, cepljeni: nategnili do vas po dolgem in pocez!! Ko bi le lahko zavrteli uro nazaj, kaj?
Edini izgovor, ki vam se ostaja, zakaj se cepiti, je ta, da cepiva preprecujejo hujsi potek bolezni. Ampak to je namen zdravil, ne cepiv!!
Vsi cepljeni naokoli mene so zdajle ali pa mesec dni nazaj pocepali za covidom in kar naenkrat je tisina postala, nihce vec ne hvali cepljenja.
Prav ponosna sem na vecino svojih prijateljev in vse ostale, ki ste obdrzali pokoncno hrbtrnico in se ne prodali za bonboncke!
Ma glih ja, 07.02.2022 ob 15:45
Zdravilo je po definiciji tisto kar zdravi bolezen. Jaz po zaslugi cepiva nisem dobil bolezen covid. Okužen sem pa bil brez simptomov. In razlika je med menoj in nekom ki se ni cepil in dobil covid. Če pa tega ne razumeš pol si pa še en primer kak ste debilni in neumni ker ne znate seštet 2 +2
Razlika pravis.? Resno.?
Jaz nisem cepljena pa se sploh okuzila nisem. Torej kaj je mene obvarovalo pred okuzbo.? Cepivo ze ni moglo bit.
Kako to, da so cepljeni oblezali z vrocino in drugimi simptomi, jaz sem jih stregla ampak glej ga vraga- no corona.
Forum je zaprt za komentiranje.