Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka 24.4.

24.4.

Pupce? Kako ste?

Jst grem zdej v Italijo po konfete…

Ojla, čau.
Jst imam v sredo zadnje pomerjanje, prevzamem pa jo v četrtek. Takrat bomo tud vidli kakšno bo vreme in če bom rabla kej za čez, ker drgač bom sam kao v kanaterci 😉

Jst jih moram tud še nabavit. Hmm… kdaj bo ratalo vse to? ;))

Konfete že mam- se splača v Gordol iti ker ta najbolj kvalitetni stanejo nekaj več kot 7 evrov (pri nas v N. Gorici so okrog 4000 SIT). Tud jst dobim obleko v četrtek!

Oj, kje je ta Gordol?
Kolk si jih pa nabavla? Jaz jih rabim bolj malo – nekaj za po mizah in mal za metat. Sm si skor mislila, da bi bla kila dovolj? Hmmm…

Ja, ena kila bo bolj malo. Vzemi vsaj dve (ta boljše za na mizo). Gordol je v Stari Gorici, sam ti ne znam točno napisat kje, k sta me peljali mama in teta. Je v industrijski coni, na žalost pa ni tabel (vsaj jst nisem vidla). Če kej poznaš Gorico, se gre skozi Standrež (mimo cerkve v Standrežu) in pol v križišču (odcepi so za Trst, Udine),naravnost ( je industrijska cona). Pol pa dokaj hitro zaviješ levo-pri hali k ma veliko reklamo za Radensko.

Če ne poznaš Gorice je najbolje, da v rondoju (če greš iz Vrtojbe) zaviješ proti Smartu, se pelješ mimo Smarta, pol pa koga vprašaš za industrijsko cono.

ojej, ne poznam druzga ku Raštel 😉

bom verjetno kar v naši Gorici kupla dans popoldne…

SE ne splača!!!!

Jst bom kar umrla. Pr nas je napovedano vreme, k sem se ga najbolj bala: dež in burja. Že normalno ga sovražim, ker si moker takoj ko stopiš iz hiše. Smrk. Pa sam enkrat v življenju!!!!!

(ne mi pravit da slabo vreme prinaša srečo. To je ista fora ko s črepinjami)

O soseda, kako si kaj? 🙂

Jst šibam te dni gor in dol. Dans sem dobila oblekco, pa pr frizerki sem bla (sem zelo zadovoljna z mojo odštekano frizurco), zdej pa se počas odpravljam k fantu na njegovo kalono. 🙂

Kar se vremena tiče – ko bi le blo tako kot dans al pa včeraj, pa pravijo, da bo malo slabše, jst pa vseeno upam, da dežja ne bo. Sagurna sem, da ga ne bo!

Ajd, uživaj še zadnje samske dni.

Želim vam čim lepši poročni dan, obilo zabave, …
Upam, da boste imele lep poročni-sončni dan.

Tudi jaz se pridružujem dečvi. Mejte se kar se da lepo ter uživejte, pol pa še nm poročajte.

Drage gospodične – še preden postanete gospe naj vam zaželim, da bi bil ta dan prečudovit za vas, vaše može in vse svate – v soncu ali dežju (saj veste: v dobrem in slabem!).

Lep pozdravček,
Petra

Zdravo!

Pravijo, če bo dež, potem bo veliko denarja, otrok in sreče.

Lepo preživite dan.

J.K.

Pozdravljene gospe !

Upam, da ste kljub dežju preživele nepozaben dan.

Vse lepo v zakonu, pa oglaste se še kaj.

Pozdravček

Verjemem, da ste se danes presečne zbudile od možu, naj bo tako vsako jutro v vajinem, zakonu!!!

Pozdrav

Jst sem popolnoma brez glasu, da ne govorim, kako me boli grlo. Imeli smo vsa možna vremena, na srečo pa se je dež ulil šele po obredu. DRugače je poroka izpadla zelo dobro, bil je fajn žur (me je kar skrbelo, pa so vsi rekli da je blo fajn). Sem pa zelo crknjena….

Hoja.
Tud jaz se javljam. Imeli smo se super. Bila sva zelo sproščena. Vsi so naju tudi zelo hvalili – najin odštekan izgled, modernost in vso barvno usklajenost. Sva se že malo bala, da naju ne bodo jemali resno ;). Malo nam je dežek nagajal, vendar šele tik pred cerkvenim obredom.

Jutri zjutraj greva na poročno potepanje po Italiji.

Jutri greva na morje, tako, da zdej še mal napišem. Žlahta ne bi bla žlahta, če mi ne bi zagodla s kalono. Ma sem bla že tako trudna od priprav, da sem šla spat, oni so pa naprej žurali. Z vremenom sva mela pa res srečo: na zakuski doma je bilo vroče (okrog 23°C) in sončno, ko smo pršli na grad je bilo tudi še kar u redu, po obredu pa smo mogli kar hitet, ker je tako začelo pihat. Komaj smo odprli šampanjec, pa se je ulilo… Je bilo pa smeha, ko smo vsi tekli k avtom, pa je meni odneslo pačolan, sestrična je polila šampanjc po svoji mami in podobne. Na poti do gostilne nas je dež zalival, pa tako je pihalo!!! Samo smo se v avtu kar nasmejali, ko smo ugotavljali, al bo ikebana na havbi zdržala al ne. Na naše presenečenje je ostala kar v solidnem stanju. V gostilni smo se hitro okrepili z borovničkami, nato pa se je začel žur. Plesalo se je dosti, vreščalo ogromno- moram pa reč, da je od pijače najbolj tekla Radenska. Za žur je skrbel bratranec, o igricah pa raj ne bom pisala (so bile vse bolj na seks usekane, sam so pa gledalci jokali od smeha). Na koncu se je super izšlo. Poroka je izpadla dosti bolje kot sem upala da bo. Za lovljenje šopka ni bilo glih borbe, so se pa fantje vsi potolkli med lovljenjem podvezice. Hecno je, da sta šopek in podvezico ulovila fant in punca. No, lepo se mejte. Mene pa vse tako boli, da komaj čakam morje….

Pozdravljene gospe in gospodične!

Vse kar lahko rečem….bilo je sanjsko lepo, točno tako, kot sva si želela. Vsi so bili navdušeni, midva presrečna, pa pa čeprav je dež padal kot iz škafa cel popoldne…od takrat ko me je prišel iskat, pa dokler nismo bili že par ur v gostilni….ampak naju ni motilo. Želim vam, da se boste tudi ve tako lepo imele.

Lp, Popi

Vsem novopecenim gospem cestitam in zelim srecno na skupni poti!

Raport se od mene…

Stah pred dezjem ni bil odvec, meni je sicer to malo pokvarilo nacrte, ker se vsi svatje nismo mogli slikati skupaj v naravi..Je bila pa sreca v nesreci ta, da sva se z mozem (takrat je bil se fant 🙂 naknadno odlocila, da poleg fotografa najameva tudi snemalca! Punce toplo vam priporocam, ce imate le moznost, da vam nekdo tudi posname vse skupaj.

Pri nama je bilo ogromno svatov na civilni poroki. Cas nama je tako hitro minil (med civilnim in cerkvenim delom – 2 uri), da niti nisva uspela dobiti vtisov in pozdraviti vseh svatov (razen med voscili).

Drugace se je pa vse izslo po najinih pricakovanjih…Upam, da bo tudi v prihodnje tako…

LP od naju

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close