Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice 200€ dovolj za en teden?

200€ dovolj za en teden?

Kaj pa če je 200€ preveč oziroma ljudje nimajo toliko? Če pišeš v tej temi bi to lahko sama ugotovila.
Namesto da je prikolica prazna oddaj za 100€ in boš ti nekaj imela in nekdo bo lahko šel na dopust. Recimo avtorica tega posta:)

Že ni lokacija prava. Jaz bi šla takoj za to ceno.

15.03
kje pa oddajate prikolico?
Kateri termin pa?
Mene bi pa mogoče zanimalo.

A je prikolica še fraj? Prosim za malo več informacij – prosti termini, lokacija itd.

Za 81 EUR več, se pravi 281 EUR, dobim apartma za 4 osebe v Termah Zreče za 7 dni. Z veliko kuhinjo in kopalnico, ogromno jedilno mizo, ločeno spalnico, hladilnikom, vsem posodjem in vsak dan svežimi brisačami. Komfort kot doma. In mi je v primerjavi s tem 200 EUR za 3 osebe v prikolici drago.

Za 81 EUR več, se pravi 281 EUR, dobim apartma za 4 osebe v Termah Zreče za 7 dni. Z veliko kuhinjo in kopalnico, ogromno jedilno mizo, ločeno spalnico, hladilnikom, vsem posodjem in vsak dan svežimi brisačami. Komfort kot doma. In mi je v primerjavi s tem 200 EUR za 3 osebe v prikolici drago.[/quote]

Ti kar v Zreče na morje hodi.:)))

Mi damo na Pagu (Novalja) za app manj kot 250 € za dva, super lokacija…imamo satelitsko, teraso, urejene sanitarije (če primerjam z kampom) in ostalo, kar potrebujemo!

Tako da se tudi meni zdi prikolica draga.

Vse, ki bi rade šle takole kampirat, se najprej pozanimajte a je teh 200€ samo najem prikolice in boste potem na recepciji plačale še osebe dodatno. Vsaj tako je pri nas. Drugače je pa meni 200€ za en teden prikolice veliko, sploh za tako malo prikolico.

Za 81 EUR več, se pravi 281 EUR, dobim apartma za 4 osebe v Termah Zreče za 7 dni. Z veliko kuhinjo in kopalnico, ogromno jedilno mizo, ločeno spalnico, hladilnikom, vsem posodjem in vsak dan svežimi brisačami. Komfort kot doma. In mi je v primerjavi s tem 200 EUR za 3 osebe v prikolici drago.[/quote]

Ti kar v Zreče na morje hodi.:)))[/quote]

Zame dopust ni samo morje, pravzaprav grem ali na potovanje v tujino ali toplice, na morje nikoli.

Pohvalno še administrator javi te bedne poste pod praktične nasvete za popotnike! svašta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close