Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice 200€ dovolj za en teden?

200€ dovolj za en teden?

Če grem na Hrvaško obalo kampirat ali bo 200€/osebo dovolj za 7 dni. V teh 200€ je všteto vse…prevoz,hrana,bivanje…

Ali se bolj splača poiskat kako sobo?

Kako to misliš z bivanjem?
Za prevoz in hrano je dovolj predpogoj je, da imate plačano kjer boste spali.

200 eurov za 7 dni, ja bo dovolj, če boš v kampu na črno, neprijavljena brez elektrike (saj pride že samo kamp od 20-30 EURov na dan), pa če boste sami ribe lovili in ne boste v trgovini nič kupovali za jest, pa seveda nobenih pijačk in sladoledov….

Sori, ampak tale je pa huda. 200 EUR za bivanje, hrano, bencin???

Mislim tako kot sem napisala.

Imam 200€ in s tem bi rada šla na dopust. Prevoz, hrana, stanovanje (kamp…) vse to bi morala plačatiz 200 evri.

Včasih bi bilo dovolj, zdaj pa ni variante. Samo cestnina je ene 30 evrov. Kje je še bencin, pa hrana in bivanje. Sicer lahko živiš od makaronov, pa vseeno. Razen če vas je več in se porazdeli.

200€ za en teden??? Če mi zrihratš dopust za 200€, grem takoj. Toliko jaz pustim v 14 dneh v trgovini, ne pa za cel dopust!

Ne pozabit, da se vso hrano in pijačo na hrvaško s sabo nese.
Bencin pa tudi nič ne stane, ker z enim tankom prideš tja in nazaj.

Tako, da bo še ostalo…

OK… sem lepo vprašala? Sem.

Je vam zakaj morate tako odgovarjat s takim negativnim prizvokom.

Ja, brezposelna sem, 200€ je vse kar sem uspela prišparat v enem letu. več nimam.

Greva pa 2 na dopust in iščeva najcenejšo varianto.

Živjo

Mal sem pogledala in naredila informativen izračun, ki vsebuje samo eno osebo.

V kampu kjer kampiramo mi so cene sledeče:

cena na osebo/dan –> 4 € x 7dni = 28€
cena za šotor/dan –> 2,80 € x 7dni= 19.60€
cena za avto/dan –> 2,30 € x 7dni= 16.10€
elektrika/dan –>3,10 € x 7dni= 21,7 €

SKUPAJ: 85,40 €

Če ste pa npr. 3 ali 4 članska družina pa še prištej zraven.

Predlagam, da si na spletni strani pogledaš cenik kampa v katerem želite kampirati in narediš informativen izračun.

Lep pozdrav,

Marisha

No, to je oa že 400 evrov. Če gresta dovolj južno, se dobijo apartmaji že za 40 evrov. Potem še 200 evrov ostane.

In če hrano in bencin nakupiš prej, a se to ne šteje v stroške dopusta? :)) To vprašanje je za hrano.

glej, meni pa se ne zdi tako tragično. Res, da ne bosta imela kakšnega razkošja, dopustovala pa bosta le.

V kampu, kamor hodimo mi (Puntižela pri Puli) vaju pride kampiranje na dan za oba 30€, se pravi zate samo 15€, to je 105€, do tja in nazaj bosta porabila približno za 40€ bencina/20 samo nate, v tem kampu imajo menije od 20-30 kun, tudi odlična domača gostila v bližini ima iste cene, pa mercator center v puli (samo do tja gre že nekaj bencina), torej en topel obrok na dan cca 30€- se pravi, da ti ostane cca 45€ za kakšen krof zjutraj, pa pijačo, pa tu in tam kakšen sladoled, kar bi pa po mojem tudi lahko bilo dovolj za en teden. Kar pogumno. Če ne bo šlo, bosta šla pa kakšen dan prej domov.

Ja pa prav res babe, kaj pa če, če še nikoli ni bila na dopustu ali pa zadnjih 10 let sploh ne? Ti si napisala 200 evrov na osebo, se pravi 400 eur za en teden? Mislim, če si 2 privoščita kamp v Istri za en teden bo kar dovolj. Pa lep dopust.

Lahko.

Evo, če greš naprimer na debeli rtič (Slo).
Tam postaviš na črnem šotor – je prav en plac, tam med trtami. Kar veliko jih tam divje kampira.
Imaš zraven kuhalnik in pač kampinh opremo in si kuhaš hrenovke, makarone…pač nič luksuza.
tako boš morda imela 200€ po osebi dovolj.
S kot se pa moraš peljati?

Predlagam pohajkovanje po slovenskih hribih.

No obroki zunaj v moj dopust vsekakor niso všteti. Vse se kuha na majhnih prenosnih bombicah. Mogoče 2m obroka na dopust.

vseeno hvala za vse nasvete in izračune. Koristijo…zelo…

Glede mojih dopustov…. Do zdaj sem vedno hodila na dopust tako, da sem združila prijetno s koristnim (pomoč na kakšnih taborih otrok… pa še dovolj časa sem imela zase). Zato niti približno nimam pojma koliko pride en “navaden” dopust

Včasih ljudje postavljate taka čudna vprašanja, da se včasih res ne ve ali samo provocirate ali mislite resno.Vsak, ki ima 5 minut preveč cajta postavi kakšno trapasto vprašanje.
Ma ti bom odgovoril:Ljudje smo si različni.Meni s 400 eur v žepu za dve osebi še na misel ne bi prišlo, da bi šel dopustovat.Če samo malo pogledaš cene najema apartmaja, sobe ali ceno kampiranja, potem še bencin, vinjeta po novem…ti mora biti takoj jasno kaj si lahko privoščiš z 200 eur.Najcenejše je zagotovo kampiranje, kot je že nekdo napisal 20-30 eur za 2 osebi na dan.Mogoče bi s 400 eur za dva šlo, če bosta skromna.Torej najcenejše kampiranje 20×7, bencin 30-50 eur, vinjeta 35 eur.Torej cca min 220 eur stroški, hrana dodatno.

Ja, dovolj imaš 200 eur za en teden kampiranja v Bohinju (Ukanc). Nočitev s takso je 9 Eur – orej 7*9=63Eur.

Ostalo porabiš za prevoz in prehrano. Ti priporočam, da imaš s seboj kuhalniček in kaj rtam skuhaš- lahko ratajo prav dobre zadeve.

meni se ta varianta zdi kar poceni in ok – se kopaš, hodiš lahko naokrog, če pa s seboj pripelješ še kolesa, je pa še bolj fino.

Mislim tako kot sem napisala.

Imam 200€ in s tem bi rada šla na dopust. Prevoz, hrana, stanovanje (kamp…) vse to bi morala plačatiz 200 evri.[/quote]

Jaz bi izbrala kamp, ki ni predaleč mojemu domu in šla. Če bosta na dopustu en teden super, če bo prej zmanjkalo bosta šla pa kakšen dan prej domov. Denar za pot nazaj daš takoj na stran in potem uživaš kolikor pač traja.
Nesliselno je ne iti nikamor zato ker mogoče 200€ ne bo zadostovalo za cel teden.

30€ na dan za kamp za dva se mi zdi pa strašno drago! Je pa res, da ne poznam hrvaških kampov, ampak Italija, Španija, Francija…

če te zanima:

http://www.supovi.hr/index.php?page=volonterski-centar

prostovoljci so lahko iz katerekoli države.
lp

---------- le vent nous portera...

Saj se kaj najde…

http://www.tentours.si/default.asp?mid=sl&pid=pocitnice

včasih je bil kemp v Balah (Istra) med cenejšimi, sanitarije so sedaj nekaj rihtali, tako da ne vem če je zadnja leta dražji, je pa blizu, pa poraščeno, pa še kar lepa obala, tako da priporočam, da pokličeš in se pozanimaš za ceno, pa prijeten dopust ti želim:)

evo, tukaj je en cenik, samo nisem prepričana, če se ta kamp imenuje San Polo, mogoče povprašaj še na forumu o potovanjih…

http://www.camping-adriatic.com/hrvaska/istra/bale/kamp/sanpolo/cenik

Meni je to dovolj…
Pa vedno zelo uživam…. samo res poglej koliko stane kakšen camp… kkšni so dragi povsem brezveze…

Ne skrbi imela se boš čudovito, če ti bo le vreme naklonjeno… če ti pa slučajno zmanjka pa se lahko en dan prej vrneš…

Upam da boš uživala

Ko smo hoteli oddati prikolico za 3 osebe za ceno 200€/ teden oziroma 400€/14 dni se ni javil nihče.

Očitno je, da imajo vsi preveč denarja in hodijo raje v apartmaje in hotelski beton.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close