Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 20 let že v kletki

20 let že v kletki

Sobota dopoldne, zunaj sonce, lep dan. Otroci so vsak po svoje.

Partner pa mi spet servira stvari ki jih je v svoji bujni domišljiji vidi pa jih sploh ni.

Mogoče je res čas da grem. Sicer skrbim poleg službe se za njegovo mamo (saj zaradi nje se vstajam). Prej sem bila finančno odvisna od njega, zdaj ne več. Nikoli se mi rekle hvala za nič. Kuham, berem, skrbim za hišo, okolico, plačujem položnice (skupni fond). Pomagam sinu pri plačilu kredita, hčerki pazim občasno vnukinjo. On pa lepo po službi svododen. Spoh ne ve kaj pomeni hiša. Kako je treba skrbet za njegovo mamo. On se ne pogovarja samo provocira.

Vse težave rešuje z vpitjem ali celo fizično.

Ni dorasel tako se težave rešujejo v osnovni šoli..

Mogoče res caz da grem?

Za začetek pojdi sama v zdravilisce za 14 dni.

Napiši mu kaj postoriš, in da te malo nadomešča. Samo po točkah napiši, da ga ne zvije se predno odideš.

Samo še ti ne veš, popoldne pa poriva fante. Ti si v vezi z homoseksualcem ki sovraži ženske.

Čimprej stran

če nisi videna, če nisi slišana od nekoga, ki bi naj te ljubil, potem nimaš drugega, kot oditi in se rešiti.

moški itak ljubijo tiste, ki so grde do njih, ki jih varajo, jebejo v zgornjo glavo, spodnjo pa puščajo na suhem, ker si jih itak ne želijo itd itn.. no glupi tipi se borijo za take zdraharice, z dobrimi pa grdo ravnajo, ker jih kaznujejo za grehe tagrdih.

pač lej, tip te ni vreden, kaj še zabijaš čas ob njemu?

Glede na to, da si bila nekoč finančno odvisna, je materialno oz. finančno preskrbljen. Si bo pa že eno služkinjo in negovalko nabavil. Ker vse to ti sama počneš zastonj samoumevno.

Ja, čas je, da odideš. Že zdavnaj je bil čas.

Dere se zato, da te utisa, ve da imas prav in , ce se ne bi drl, bi moral celo mami pomagat, ker je njena.

Ne se pustit izkoriscat, saj vidis, da samo dajes dobis pa drenje…

ce lahko le pojdi.. pa ne se zgovarjat na njegovo mamo.. to je njegovo delo, ti samo to pocnes , iz dobre volje.. no tko bi mogl bit ..

ne mi pol cez let rect, da si na istem.. ker potem se pac pustis izkoriscat in mi ti pomagat res ne moremo.

Kaj čakaš? Novo leto?

Verjetno ma poln koorac skrbi za družino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close