20.000eur dodatne porabe
Zivjo
Sem objavil temo na “temu namenjenemu forumu” ampak nisem dobil odgovora, tko da upam da bo tukaj kaj srece =)
Zivjo
Danes sem skoraj dozivel srcni zastoj. Dobim SMS s tusmobila o prekoraceni porabi prenosa podatkov – OK – recimo da mi je v 9ih dneh uspelo porabiti 1,3GB. Pridem domov se logiram na tuskabino in šok…..dodatna poraba prenosa podatkov 19.868,50€ WTF?!?!? Klicem na tus in mi recejo da je mozna napaka v sistemu in da bodo ukrepali v ponedeljek, ker je danes ze prepozno??
Je imel ze kdo podobno izkusnjo, ker ne glede na to da vem, da je tak znesek nemogoc in da je verjetno njihova napaka, se nikakor ne morem pomiriti.
Hvala za odgovore.
heh, to je bla definitivno pomota, drgač bi ti kazal porabe 20 giga al pa še več….nč se sekirat….tud tam pride včasih do pomot 🙂 je pa res hec veš, kr če maš windowse namest androida, se ti zna zgodit, da se ti kašna aplikacija kr sama nalaga, če nisi pozorn in ne izklopiš povezave….pol zna bit štala, če ne opaziš dost hitr…ampak ne za tako vsoto 🙂
Karkoli je že bilo, si nastavi neko opozorilo v telefonu, da te opozori, ko recimo prideš do 1 GB ali pa celo opcijo, da niti ne gre čez to porabo, se pravi da telefon sam ne dovoli. Pri teh novih aplikacijah res nikoli ne veš, kje ti kaj samo laufa, če nisi čist na tekočem z vsem.
Nočem te strašit in ti seveda srčno želim, da bi se izkazalo, da je prišlo do neke napake pri njih, samo sem pred časom slišala podobno zgodbo. Ena naj bi dobila račun za 4000 €, ravno tako pri Tušmobilu. Račun je seveda reklamirala, ker res ni imela tolikšne porabe in se zanašala na to, da bodo oni vse to raziskali in uredili, tako kot so ji tudi obljubljali. Medtem je prišel že nov račun, ki pa je znašal 7000 €. Zdaj, ne vem koliko je ta zgodba resnična in te prosim, da vse skupaj vzemi z rezervo, vseeno pa zadosti resno tako da takoj v ponedeljek zjutraj začni urejati zadevo, mogoče celo zahtevaš, da ti blokirajo nadaljnjo porabo, dokler ne pridete na čisto.
Karkoli je že bilo, si nastavi neko opozorilo v telefonu, da te opozori, ko recimo prideš do 1 GB ali pa celo opcijo, da niti ne gre čez to porabo, se pravi da telefon sam ne dovoli. Pri teh novih aplikacijah res nikoli ne veš, kje ti kaj samo laufa, če nisi čist na tekočem z vsem.[/quote]
Najbolje pa je, da izklopi vse razno razne posodobitve, paketni prenos, prenos podatkov in vklopi, da je internet možen le, ko je na voljo Wi-Fi.
Zivjo.
“Iskreno se opravicujejo za napako v sistemu in upajo da se ne bo vec zgodilo”
Podn.
Tud poklical me niso da mi sporocijo to, ampak sem moral spet jaz driblat svetovalko ( k nima nc s tem ).
Razmislam da bi jim poslal kksn vzpodbudn email, opozorilo da jih bom dal v medije? 4 dni zivcne vojne za en oprostite od svetovalke?
Kaj mislite?
Forum je zaprt za komentiranje.