Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice 1,5 letnik in noseča – letni dopust, kje?

1,5 letnik in noseča – letni dopust, kje?

Kaj predlagate za poletni dopust kje na Hrvaškem za zgoraj opisano situacijo, predvsem po izkušnjah (torej ne predaleč, blizu morja, udobno,…)

Baška-Krk, krasna plaža za otroke. pa v bazenček lahko greš, fino za mulčka

Jaz sem bila v taki situaciji na morju na Bolu. Pa je bilo noro lepo.

Losinj, ki ima kot edini otok na Jadranu tudi bolnico. Zate ali pa za malcka. Iz Lj je do tja s trajektom vred cca 4 ure.

Cres – Lošinj se strnjam z Topsy, idealno za mlade družine, super plaže, podnebje, zrak… mi smo skoraj vsako leto tam

Jaz sem bila večkrat na dnevnih kopanjih v Umagu – v Stella Marisu in videla polno malih otrok in nosečk. Ni najbolj fancy pancy (razen en nekaj let star hotel) je pa veliko sence, malo avtomobilov in blizu SLO. Lokacijo boste pa definitivno prilagodili tvojemu počutju in višini nosečnosti. Jaz npr. v nobenem primeru ne bi šla na otrok, ki ni povezan s kopnim v mostom (iz izkušenj)…

Sicer nimam otrok, ampak tudi jaz bi predlagala Lošinj – zdelo se mi je kot nalašč za otroke.

Ali so na Lošinju peščene plaže? Tudi mi imamo male otročke, pa me je strah, da nebi bile skalnate plaže. Hvala za odg.

Jaz sem bila v podobni situaciji leta 2006 :=) 2,5 letnica in 7 mesecev noseča pa smo se šli potepat po Grčiji – Krf, Lefkas, Kefalonija, Zakintos. Meli smo se super!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close