14:55 – 2. vseslovenski shod upokojencev, prenos
Ljudska iniciativa Glas upokojencev Slovenije v sredo, 1. marca 2023 ob 15. uri na Trgu republike organizira 2. vseslovenski shod upokojencev. Za boljše pokojnine, za dostojanstvo in večje upoštevanje tistih, ki so desetletja prispevali v državno blagajno, zdaj pa životarijo v revščini.
Levičarski fašisti. Požrite se. Prenos bo. 😀 😀 😀
še nobeden od vas desnjakov mi ni odgovoril, zakaj vam vaš ljubljeni janša veliki vodja ni dvignil pokojnin za 20% v letih njegove vlade… in zakaj takrat niste protestirali proti njemu, ker vas igrnorira v teh zahtevah?
prosim povejte
vi kar prenašajte svoje norosti – s tem samo upam,da kažete US, da zlorabljate državno javno rtv za svoje strankarske interese in da bo to vsaj pripomoglo k dejanski odločitvi glede zakona rtv…
mi se vam bomo pa režali, kot smo se vam po zadnjem shodu, ko ste se smešili
“nimam za kruh, lačen, lačen, hočem 20% dvig pokojnin, ampak že zdaj pa vedno imam za donacijo za noro 24” to smo lahko videli na zadnjem protestu… me zanima s kakšnimi neumnostmi boste udarili danes, bo lepo videt, kar ponosno prenašajte svoje neumnosti
s tem kar kažete se delate norca iz tistih, ki res nimajo.
Anonimno831, 01.03.2023 ob 13:16
še nobeden od vas desnjakov mi ni odgovoril, zakaj vam vaš ljubljeni janša veliki vodja ni dvignil pokojnin za 20% v letih njegove vlade… in zakaj takrat niste protestirali proti njemu, ker vas igrnorira v teh zahtevah?
prosim povejte
vi kar prenašajte svoje norosti – s tem samo upam,da kažete US, da zlorabljate državno javno rtv za svoje strankarske interese in da bo to vsaj pripomoglo k dejanski odločitvi glede zakona rtv…
mi se vam bomo pa režali, kot smo se vam po zadnjem shodu, ko ste se smešili
“nimam za kruh, lačen, lačen, hočem 20% dvig pokojnin, ampak že zdaj pa vedno imam za donacijo za noro 24” to smo lahko videli na zadnjem protestu… me zanima s kakšnimi neumnostmi boste udarili danes, bo lepo videt, kar ponosno prenašajte svoje neumnosti
s tem kar kažete se delate norca iz tistih, ki res nimajo.
hi, hi. fgasni tv in beri mladino, vecer, dnevnik. hi, hi.
levi fasist se je ze oglasu, 01.03.2023 ob 13:19
hi, hi. fgasni tv in beri mladino, vecer, dnevnik. hi, hi.
ne bom, kot pravim z veseljem bom pogledala neumne ovce, kako se smešijo, in mislijo,da smo mi bedaki,da ne opazimo resnice in da vam bomo nasedli…
režimo se vašim neumnostim…
kaj bo danes dvignite mi penzijo ,da lahko 200 e nakažem nori tv, ker zdaj nimam toliko, lahko samo 50? za to hočete višje penzije in za to, vas janez podpira ane…
Čudno da ta vaš janez nima nobene vesti, in mirno jamlje donacije od vas takih, ki še za kruh baje nimate… pa tako mu je mar za vas… LOL
TV SLO 1, 01.03.2023 ob 13:11
Ljudska iniciativa Glas upokojencev Slovenije v sredo, 1. marca 2023 ob 15. uri na Trgu republike organizira 2. vseslovenski shod upokojencev. Za boljše pokojnine, za dostojanstvo in večje upoštevanje tistih, ki so desetletja prispevali v državno blagajno, zdaj pa životarijo v revščini.
Levičarski fašisti. Požrite se. Prenos bo. 😀 😀 😀
fuck off
jaz v blagajno plačujem že 36 let, pa še vsaj 5 jih bom
s tem, da se bom upokojila vsaj 10 let kasneje kot tile penziči, ki se bodo prišli dret, da so zgradili državo (in jo obenem pomagali izropati!!!) in bi radi za 30 let dela na mininmalcu 40 let prejemanja maksimalne penzije.
Dobili so kredite, dobili so Jazbinškova stanovanja, dobili so službe kakršne so hoteli, delali so na easy, zdaj so pa reveži….
res, fuck off, pa kaj tukaj komu ni jasno
Pustimo SDS zadnjih 5 minut slave, saj vidimo, da prihajajo sorodniki itd od te stranke, pa še to je samo nekaj, saj meni bi bilo sramotno se izpostavlja za te pozabljive blazneze. Ko so bili pa vodja države so jim pa dajali samo enkratne dodadke, niso jim pa povečali pokojnine. To je res tragično in komično. Ko gledaš te ljudi in Ruperja že od daleč vidiš, kako so ti ljudje hudobni in se bojim, da so zdraharji v svoji sosedski. Ni dvakrat za rečt, da so med njimi tudi Cerkvenjaki Nsi.
dont u bullshit me, 01.03.2023 ob 13:55
fuck off
jaz v blagajno plačujem že 36 let, pa še vsaj 5 jih bom
s tem, da se bom upokojila vsaj 10 let kasneje kot tile penziči, ki se bodo prišli dret, da so zgradili državo (in jo obenem pomagali izropati!!!) in bi radi za 30 let dela na mininmalcu 40 let prejemanja maksimalne penzije.
Dobili so kredite, dobili so Jazbinškova stanovanja, dobili so službe kakršne so hoteli, delali so na easy, zdaj so pa reveži….
res, fuck off, pa kaj tukaj komu ni jasno
POdpis! 20%višje penzije, pa kar regres in 13. penzijo bi še radi?? Za max 30let DD, vkljucno z vsemi dopusti in bolniskami ki so jih na polno koristili? Mi bomo delali 1x dlje za polovicne penzije. Zdraharji janševistični.
Dokler tupa drhal norite, ti so levaki, ti so janševi lahko delajo katerikoli kakor in kar hočejo. Narod ni vreden nič, namesto da bi vzpodbudili zakrnel možgan in bili vsi glasni, ko nekaj ni prav, ne glede kdo vlada, zabita golazen norite, naši in vaši.
Če Putin začne jedrsko vojno si zasluži večno časčenje za rešitev sveta. Ker zabito ničvredno golazen reši samo še smrt in zemlja.
penzionist, 01.03.2023 ob 15:45
Kaj vas moti ta shod? Ste na socialki, ali na kakšnih brezplačnih transferjih? Mi, ki smo celo življenje delali, si zaslužimo dostojnejše pokojnine in se bomo shoda udeležili.
Smo zaposleni, ki trdo delamo in izdatno plačujemo vaše pokojnine. In točno vemo, kdo bo na koncu plačal vse vaše bonbončke in povišice. Mi.
Ne, tole pa pač ne drži.
Tile penzionisti so iz ruralnega okolja, navoženi z avtobusi!
Tomašič je na NovaTV je ves čas pozival naj gredo na s strani SDS organizirane avtobusne prevoze in se udeležijo protesta.
To so ljudje z res nizkimi penzijami, 95% jih ima kmečke pokojnine in nekje 5% recimo invalidske. To so ljudje, ki jim je Janez Janša v času covida dal draginjski dodatek, medtem ko jih je 5.000 v domovih za starejše pobil.
Problem za novonastali Ruparjev “inštitut” oz. bodočo stranko pa je starost teh potencialnih volivcev. Zato Rupar ves čas poziva “mamice, mlade, tiste ki še delajo”. Te rabijo in ne teh, ki danes cepetajo podžgani s poceni šnopcem.
teli so, 01.03.2023 ob 16:42
Ne, tole pa pač ne drži.
Tile penzionisti so iz ruralnega okolja, navoženi z avtobusi!
Tomašič je na NovaTV je ves čas pozival naj gredo na s strani SDS organizirane avtobusne prevoze in se udeležijo protesta.
To so ljudje z res nizkimi penzijami, 95% jih ima kmečke pokojnine in nekje 5% recimo invalidske. To so ljudje, ki jim je Janez Janša v času covida dal draginjski dodatek, medtem ko jih je 5.000 v domovih za starejše pobil.
Problem za novonastali Ruparjev “inštitut” oz. bodočo stranko pa je starost teh potencialnih volivcev. Zato Rupar ves čas poziva “mamice, mlade, tiste ki še delajo”. Te rabijo in ne teh, ki danes cepetajo podžgani s poceni šnopcem.
“Kaj vas moti ta shod? Ste na socialki, ali na kakšnih brezplačnih transferjih? Mi, ki smo celo življenje delali, si zaslužimo dostojnejše pokojnine in se bomo shoda udeležili.”
Ni res. Niste delali celo življenje, no, mogoče na črno. Nihče od teh nima polne delovne dobe, tu so ljudje s kmečkimi pokojninami in brez delovne dobe.
ja pa ja, 01.03.2023 ob 16:47
“Kaj vas moti ta shod? Ste na socialki, ali na kakšnih brezplačnih transferjih? Mi, ki smo celo življenje delali, si zaslužimo dostojnejše pokojnine in se bomo shoda udeležili.”
Ni res. Niste delali celo življenje, no, mogoče na črno. Nihče od teh nima polne delovne dobe, tu so ljudje s kmečkimi pokojninami in brez delovne dobe.
Pa tudi taki, ki so si plačevali minimalno(razni obrtnički) zdaj bi pa imeli kar Jurja penzije ????
Penzička, 01.03.2023 ob 16:51
Pa tudi taki, ki so si plačevali minimalno(razni obrtnički) zdaj bi pa imeli kar Jurja penzije ????
Seveda, takih obrtnikov je ogromno. In taisti ljudje tudi če bi imeli 100% penzije, ne bi prišli z njimi čez mesec. Žal!
Jih poznam veliko takih. Težko je bilo plačati prispevke, so raje avtomobile kupovali, pa vikende, pa nove traktorje. Zdaj ko so odvisni od penzije je pa hudo. Kaj ti bo traktor, če so tamladi šli v mesto, ti pa star in brez moči ne moreš več na črno sekati gozda in prodajati lesa. Kaj ti bo vikend, če nimaš tam kaj početi. Za nov avto tudi ni denarja.
Skratka, iz danes na jutri se ne obrestuje.
jeba je to, ja, 01.03.2023 ob 17:00
Seveda, takih obrtnikov je ogromno. In taisti ljudje tudi če bi imeli 100% penzije, ne bi prišli z njimi čez mesec. Žal!
Jih poznam veliko takih. Težko je bilo plačati prispevke, so raje avtomobile kupovali, pa vikende, pa nove traktorje. Zdaj ko so odvisni od penzije je pa hudo. Kaj ti bo traktor, če so tamladi šli v mesto, ti pa star in brez moči ne moreš več na črno sekati gozda in prodajati lesa. Kaj ti bo vikend, če nimaš tam kaj početi. Za nov avto tudi ni denarja.
Skratka, iz danes na jutri se ne obrestuje.
Glavno da znate pljuvat en po drugem med enakimi in bit fouš. Tako tako nicvredna golazen. Vse vam naj vzamejo, pa naj imajo tisti, ki imajo že sedaj za dvajset zivljenj nagrabljenega, pa še ni dovolj. Drhal ste vsega kriva, ne politika.
Jaz vem☝️, 01.03.2023 ob 17:07
Glavno da znate pljuvat en po drugem med enakimi in bit fouš. Tako tako nicvredna golazen. Vse vam naj vzamejo, pa naj imajo tisti, ki imajo že sedaj za dvajset zivljenj nagrabljenega, pa še ni dovolj. Drhal ste vsega kriva, ne politika.
Ma jebali te Janša in Rupar med debele hemeroide.
Forum je zaprt za komentiranje.