Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 11 pravil, ki se jih človek lahko nauči od psov

11 pravil, ki se jih človek lahko nauči od psov

Ker je kjut, delim.

1. Ko pride družinski član domov, vedno steči k njemu in ga pozdravi.

2. Naj bosta občutek svežega zraka in vetra na obrazu čista ekstaza.

3. Drugim daj vedeti, ko vdrejo v tvoj teritorij.

4. Teci, razgrajaj in igraj se vsak dan.

5. Izogibaj se grizenju, kadar zadostuje že renčanje.

6. Na topel dan se ustavi in leži v travo.

7. Ko si srečen, pleši naokrog in migaj s celim telesom.

8. Razveseli se preprostega užitka pri dolgem sprehodu.

9. Nikoli se ne pretvarjaj, da si nekaj, kar nisi.

10. Če je nekaj zakopano, koplji tako dolgo, dokler tega ne najdeš.

11. Če ima kdo slab dan, se tiho usedi poleg njega in ga s smrčkom nežno dregni, da ga spraviš v boljšo voljo.

He he, dobra 🙂 bom upošteval 🙂

Krivokljun, koliko od teh “pravil” si zmožna furat?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Samička, ta pravila so namenjena vsem nam. Ne bomo dajal minus pike za neupoštevanje.

Krivokljun, daj še isto za muce naredi:)

Ok, se pravi nobeno 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Lej, upoštevaj, če hočeš, ali pa se obrni stran. Pikat pa me ni treba tudi če imaš pms.

Zelo zelo simpatično in uporabno.

Oprosti, vljudno sem te vprašala, koliko pravil furaš in si dala “neodgovor” zato sem sklepala, da nobeno 😉 kaj pa vem, morda pms, morda ptičje žvrgolenje, morda kaj tretjega, glede na tvojo kooperativnost in užaljenost pa se bere, da nisi ravno prešerne volje…le čemu?

Včasih je “neodgovor” točno to. Ni odgovora ali ga nočem dati ali je moj odgovor brezpredmeten.

Princeska, če najdem za mucke, tudi prilepim, čeprav mucke so po naravi malce samosvoje, ne vem, koliko bi bili drugi zadovoljni, da samovoljno pridemo in si vzamemo (kakroliže rabimo) 🙂

Ok, krivokljun, ja mogoče je malo težje izbrati za mačkice, ker so ljudje bolj na pse navajeni. Sem se spomnila zato, ker je danes moja muca prinesla v hišo še živega ptička:(, in sem ga potem rešila, mu je hvala bogu samo par perij ven potegnila, sem ga potem osvobodila:)

Ja mačke so samosvoje in to občudujem pri njih.

Včasih je “neodgovor” točno to. Ni odgovora ali ga nočem dati ali je moj odgovor brezpredmeten.
[/quote]

Ok, “neodgovor” pri duhoviti zadevi zame ni posrečen odgovor, ne vem kako odgovarjaš na vprašanja, ki so mnogo bolj bistvena, se takrat tudi “skrivaš” za “neodgovori”, upam da ne.

[/quote]

Ok, “neodgovor” pri duhoviti zadevi zame ni posrečen odgovor, ne vem kako odgovarjaš na vprašanja, ki so mnogo bolj bistvena, se takrat tudi “skrivaš” za “neodgovori”, upam da ne.[/quote]

Meni se tvoje vprašanje ni zdelo nič kaj duhovito postavljeno. Kako odgovarjam na ostale teme, se pa tako javno vidi.

@Princeska
, vem da je bil na fb nek seznam, kaj psi radi delajo in kaj mačke oz. kako oboji doživljajo svet okoli sebe. Bom prilepila, ko najdem.

Ok, “neodgovor” pri duhoviti zadevi zame ni posrečen odgovor, ne vem kako odgovarjaš na vprašanja, ki so mnogo bolj bistvena, se takrat tudi “skrivaš” za “neodgovori”, upam da ne.[/quote]

Meni se tvoje vprašanje ni zdelo nič kaj duhovito postavljeno. Kako odgovarjam na ostale teme, se pa tako javno vidi.[/quote]

No ja, nisi prva, ki ne razume heca in zadnja tudi ne. Ne razumem, kaj imajo druge teme s tem opraviti, ali zdaj naj grem brat vse kar si kadarkoli napisala (kot odgovor) in se sprašujem, zakaj pa nisi dala odgovora v zgornjem primeru – dvomim, da mi tako našla odgovor za “neodgovor” :-))))

Zelo zelo simpatično in uporabno.

Meni se tvoje vprašanje ni zdelo nič kaj duhovito postavljeno. Kako odgovarjam na ostale teme, se pa tako javno vidi.[/quote]

No ja, nisi prva, ki ne razume heca in zadnja tudi ne. Ne razumem, kaj imajo druge teme s tem opraviti, ali zdaj naj grem brat vse kar si kadarkoli napisala (kot odgovor) in se sprašujem, zakaj pa nisi dala odgovora v zgornjem primeru – dvomim, da mi tako našla odgovor za “neodgovor” :-))))[/quote] Uči se od psa Samička…. :))))))

Navadno je tako, da se manj inteligentna bitja navzamejo navad inteligentnejših bitij….
Zato policaj ob akvariju začne zevat kot zlata ribica v njem…..
Krivoklunka pa renči…., še dobro da me ugriznit ne more…. He, he, he…..

No ja, nisi prva, ki ne razume heca in zadnja tudi ne. Ne razumem, kaj imajo druge teme s tem opraviti, ali zdaj naj grem brat vse kar si kadarkoli napisala (kot odgovor) in se sprašujem, zakaj pa nisi dala odgovora v zgornjem primeru – dvomim, da mi tako našla odgovor za “neodgovor” :-))))[/quote] Uči se od psa Samička…. :))))))

Navadno je tako, da se manj inteligentna bitja navzamejo navad inteligentnejših bitij….
Krivoklunka pa renči…., še dobro da me ugriznit ne more…. He, he, he…..[/quote]

On_, pes mi je najljubša žival, tekom življenja zamenjala nekaj nemških ovčarjev in so mi mnogo tega pokazali, kar piše v pravilih, krivokljunke pa ne bi bilo prav komentirat, je ne poznam dobro in želi (sodeč po odgovorih), da tako tudi ostane (glavno, da ona misli da sem nekdo, ki komaj čaka, da jo en nategne ali pa mi očita PMS).

Ja, psi so mi zakon!! Kolikorat grem npr na Golovec pa se raznorazni psi drugih sprehajalcev “zaganjajo” vame, da mi je po eni strani kar nerodno, po drugi pa sem vesela, da me ne ignorirajo 😉

Odgovor je zgornji citat.

Očitno tudi ti ne razumeš heca.

Če pogledam ven, vidim grozeče oblake in grmenje, dež bo, dekleta. Grem izvajat 2. točko.

Očitno tudi ti ne razumeš heca.[/quote]

Verjetno nisem tega razumela kot hec, zlasti ženske do drugih žensk bi se lahko vzdržale te pripombe.

Očitno tudi ti ne razumeš heca.[/quote]

Verjetno nisem tega razumela kot hec, zlasti ženske do drugih žensk bi se lahko vzdržale te pripombe.[/quote]

No, pol sva na istem 🙂

Ok, drugič bom rekla pol (polna) luna.

Verjetno nisem tega razumela kot hec, zlasti ženske do drugih žensk bi se lahko vzdržale te pripombe.[/quote]

No, pol sva na istem 🙂

Ok, drugič bom rekla pol (polna) luna.[/quote]

Po želji, toda vseeno ne vem zakaj si sploh pripomnila, če imam PMS? Kaj te je pripravilo do tega?

Najmanj v treh točkah imaš slabo vzgojenega psa! Ampak kriva si ti!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Od same pozitivnosti v tej temi me bo še pobralo.

Uči se od psa Samička…. :))))))

Krivoklunka pa renči…., še dobro da me ugriznit ne more…. He, he, he…..[/quote]On_, pes mi je najljubša žival, tekom življenja zamenjala nekaj nemških ovčarjev in so mi mnogo tega pokazali, kar piše v pravilih, krivokljunke pa ne bi bilo prav komentirat, je ne poznam dobro in želi (sodeč po odgovorih), da tako tudi ostane (glavno, da ona misli da sem nekdo, ki komaj čaka, da jo en nategne ali pa mi očita PMS).

Ja, psi so mi zakon!! Kolikorat grem npr na Golovec pa se raznorazni psi drugih sprehajalcev “zaganjajo” vame, da mi je po eni strani kar nerodno, po drugi pa sem vesela, da me ne ignorirajo ;)[/quote]Ja se strinjam, da se lahko mnogo naučimo od živali. Zlasti tiste prvinske “ne pokvarjanost”, iskrenosti. Pri njih ni sprenevedanja, so to kar so in vedno se na naše (napačne) reakcije odzovejo pravilno le mi si potem domišljamo da žival dela narobe…..
Pri živalih lahko opaziš kako delujejo v skladu z nekim (višjim?) redom, poslanstvom, ljudje pa vedno znova in znova odkrivamo “toplo vodo”

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

res je :))))))))))) Ampak važno je, da doseže vse ostale in namen je dosežen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close