1000€
V bistvu bi morali imeti varovalko, da poslanci ne bi mogli odlocati o sebi in o zadevah, ki jih zadevajo. O dodatkih, o placah, o zavracanju testiranja na opojne substance, o bonifikacijah in ostalih bonbonckih, ki si jih tako velikodusno talajo tudi poslanci stranke, ki so POPOLNOMA izgubili zaupanje volilcev, z nula podpore.
Spletna volilnica, pa en klik na drzavljana, pa naj ljudje odlocajo.
Ne pa da se pocutijo vedno bolj svete in nedotakljive. Banda.
Mislim da gre za kazen, če javno žališ ali kričiš na poslance na javnem mestu. V kolikor se rulja ne strinja s poslanci, vlado, vladavino, to lahko izrazi s protesti. Ne vidim učinka in smisla, da jih javno zmerjaš na ulici, točno takrat te bodo udarili po žepu. Ne vidim smisla sam sebi delati škodo.
Replika541, 01.09.2021 ob 12:44
…lahko fases kazni, ce grdo pogledas katerega izmed poslancev.
Kmalu bodo zahtevali se , da se jim klanjamo, naslednja faza bo pa verjetno kar vsi na kolena pred njimi.
Me zanima, kaksna kazen doleti poslanca ali clana vlade, ki zali drzavljane?
Mater, kaj smo doziveli. Brahmansko kasto. Fuj.
najbrž jima ne potegne toliko pamet,da bi sprevidela, da v ta zakon padejo tudi njune žalitve in napadi na sodnike in tožilce… ta dva bosta celo plačo zagonila potemtakem za kazni…
Napadi, 01.09.2021 ob 13:40
Mislim da gre za kazen, če javno žališ ali kričiš na poslance na javnem mestu. V kolikor se rulja ne strinja s poslanci, vlado, vladavino, to lahko izrazi s protesti. Ne vidim učinka in smisla, da jih javno zmerjaš na ulici, točno takrat te bodo udarili po žepu. Ne vidim smisla sam sebi delati škodo.
Kar je lahko karkoli. Interpretacija poljubna, sirina interpretacije je zagotovljena, kar bo poslanec rekel, da ga je kdo grdo pogledal in da ima dusevne bolecine zato, to bo drzalo.
In spet : banda?
Naj mi nekdo razloži, kako je to lahko zaresen predlog spremembe zakona, ne nekaj, kar si je izmislila Umbridge iz Harry-ja Potterja (Kalvara Temyna v slovenskem prevodu).
Kako gre že tista iz Orwellove Živalske farme, “Vse živali so enakopravne, a nekatere so enakopravnejše…”. Katere živali so že enakopravnejše? (retorično vprašanje)
Me zanima, če bodo tile naši vrli veleumi spisali knjigo z naslovom “Kako se delati norca iz ljudi.” Navdiha imajo očitno v neomejenih količinah.
Tisa_R007, 01.09.2021 ob 15:56
Me zanima, če lahko fašeš kazen tudi, če poslanca enostavno ignoriraš. To sigurno tudi sproža vznemirjenje in razburjenost…
Al pa ce ga ne maras. Gotovo nekoga hudo boli, ce ga ljudje ne marajo. O
Jaz bi morala naso bajto prodat, da vse poplacam.
Replika541, 01.09.2021 ob 18:06
So se zavarovali pred tem. Kako pa bi ti to izvedel? Ves denar prejemal na roke in ga hranil pod modrocom?
V praksi ti poberejo denar se preden pride do tebe.
Bo treba opankarja prašat, pa hudiča saj ves sistem koritarjev tako laufa, da plačujejo en penis.
wd40665, 01.09.2021 ob 18:11
Bo treba opankarja prašat, pa hudiča saj ves sistem koritarjev tako laufa, da plačujejo en penis.
In mislis , da ti bodo povedali?
Oni zivijomod tega, da tebi in meni pobirajo. Zdaj bodo pa z novim ODLOKOM kar se kazni kasirali.
Hojs , ki nas zmerja s svinjami, bo ves masten okoli ust.
Forum je zaprt za komentiranje.