Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija •100 MB prenosa podatkov

•100 MB prenosa podatkov

Ker se čisto nič ne spoznam vas sprašujem, če imaš v paketu džabest že zakupljenih
•100 MB prenosa podatkov

Koliko to pomeni da si lahko gor na internetu?
Ali je bilo pred leti kaj več zakupljenih prenosov podatkov?
Naš mulc ima zadnje mesece višje račune, pa mi tolmači da je to bolj malo •100 MB prenosa podatkov

Koliko ur na mesec si lahko prek mobilnika na internetu?

za to obstajajo računi,ki jih dobivate kajne?

Ni fora v času ampak o velikosti strani… 100mb je približno za obisk 5. spletnih strani dnevno, 5 poslanih mailov in 5 prejetih mailov dnevno..

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

To se ne meri v urah, ampak v količini podatkov (100 MB). Res so pred nekaj časa (čisto na pamet rečem, da 2 leti nazaj) zmanšali številko iz 1000 na 100, kar je res velika razlika. Jaz na mesec porabim zelo malo (20 MB), internet pa uporabljam za mail – gmail mi ves čas sinhronizira mail. Če pa začneš uporabljat še kaj drugega (npr. potegneš dol kako glasbo), si pa takoj na maksimumu in čez. Ena skladba je npr. velika 4 MB, ena igrica za mobitel 5-15 MB (tu so lahko velike razlike), youtube posnetek tudi hitro več od 10 MB. Jaz za te stvari uporabljam brezžično povezavo (zastonj), ne pa mobilnega omrežja.

Imam komaj 60MB porabljenih.pa sem vsak dan na netu in to najmanj 15 x. Grem na mail,razne forume ipd.

100MB je ZELO malo! Ni nič “mulc” kriv, dokupite mu megabajte pa bo stvar rešena, saj vsak prekoračen MB mastno računajo..

Ne rabiš igric download-at, pa glasbe (kdo to sploh še počne prek mobitela??) ipd.. dovolj je, da greš na FB parkrat dnevno, kjer se ti ob vsakem obisku nalovdajo vse slike, ki jih kdo objavla ipd.. rešitev je lahko edino to, da brskalniku onemogočiš nalaganje slik (potem ti pokaže namesto slike nekakšen križec med besedilom). Naj povem še, da so današnji telefoni glede prenosa zelo požrešni.. Še posebej “tadražji”.

PLUS ne pozabit, da operaterji zelo goljufajo s prenosom podatkov, ker ne morete ne vi ne oni dokazati koliko je bilo dejanskega prenosa. Jaz sem sama imela tak problem, ko so mi zaračunali ne vem kakšno vsoto, zaradi prekoračitve 1GB prenosa, ki ga je vseboval paket, pa sem imela na telefonu naloženo aplikacijo (ki deluje!), in je bila moja in njihova zabeležena poraba zeeelo drugačna. Ker pa si ti, oziroma jaz, navaden potrošnik jim itak nič ne moreš..

Vglavnem, priporočam zakup dodatnih MB, ker je to še najbolj sigurna in najcenejša opcija.

100MB je čisto dovolj!!!
Najboljše da otrokom vse ponudite na pladnju,potem se pa čudide kakšni postanejo :/
premalo: goljufajo: no tvoj post nima ne repa ne glave. Ker na telefonu imaš vse koliko ,če tega ne veš.

jaz pa priporočam,da otroku omejite porabo!

Kaj si želel povedati tukaj :)? Še enkrat, 100MB je premalo!

Pa najbolje, da otroku prikrajšaš nekaj kar vsi imajo. Pametno razmišljanje..

Pa najbolje, da otroku prikrajšaš nekaj kar vsi imajo. Pametno razmišljanje..[/quote]

ja,seveda glej da mu pri 18 takoj plačaš izpit za avto in kupiš BMW-ja.
Mu kupuješ oblačila S oliver,benetton itn. Ima žepnino najmanj 300 e na mesec.
Mislim halo kakšen starš si,pa saj to vsi imajo,tvoj pa nima 🙂
Potem pa jokcate kako vas otroci ne spoštujejo,niti denarja,ker ne znajo delati in se sploh ne znajdejov življenju.
ja,ja saj vem tvoj dela študij da bo odvetnik, kirurg pa ne vem še kaj 🙂

Pa najbolje, da otroku prikrajšaš nekaj kar vsi imajo. Pametno razmišljanje..[/quote]

Potem pa jokcate kako vas otroci ne spoštujejo,niti denarja,ker ne znajo delati in se sploh ne znajdejov življenju.
ja,ja saj vem tvoj dela študij da bo odvetnik, kirurg pa ne vem še kaj :)[/quote]

Kaj ima to veze s prenosom podatkov :)??? Če imaš pametni telefon, ga imaš zato, da ga uporabljaš! S pametnim telefonom pride zraven pač velika potrošnja interneta. A doma na računalniku, bi ga tudi omejila s 100MB? Zakaj pa ne? Saj ne rabi imeti interneta, če ga majo ostali.

ja,ja saj vem tvoj dela študij da bo odvetnik, kirurg pa ne vem še kaj :)[/quote]

Kaj ima to veze s prenosom podatkov :)??? Če imaš pametni telefon, ga imaš zato, da ga uporabljaš! S pametnim telefonom pride zraven pač velika potrošnja interneta. A doma na računalniku, bi ga tudi omejila s 100MB? Zakaj pa ne? Saj ne rabi imeti interneta, če ga majo ostali.[/quote]

ja,očitno ima če si začela,jaz nadaljujem v tisto smer katero si ti napisala 🙂
Ko nimaš več kaj pametnega napisat,pač pišeš neumnosti kajne 🙂

Čudno da moji nimajo velike potrošnje 🙂 ,pa jaz tudi ne .
a zdaj bomo o računalniku govorile 🙂 joj si hecna kot eni mali kužek,ki se uči hodit 🙂

koliko porabiš, če se 1x vpišeš na FB (imaš recimo 100 všečkanih strani, 200 prijateljev-torej veliko slik, objav) ?približno?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close