10. obletnica poroke
Pozdravljeni!
Prosila bi za kaksne ideje za lepo potovanje za omenjeno obletnico. Do sedaj nisva ravno veliko potovala, zato res prosim za nasvete kam bi lahko sla. Sla bova za 7 dni, vec si ravno ne moreva privosciti, ker imava dva majhna otrocka. Pogledala sem ze malo stara sporocila, predvsem o Tuniziji, Grciji. Ali je ze kdo bil na Rdecem morju? Z mozem se namrec tudi potapljava pa bi to bila mozna varianta ce seveda ni predrago, kot so naju ze strasili. Ne bi rada porabila vec kot 200 – 250.000.- z letalom vred. Saj mogoce nerealno razmisljam, zato pa res prosim za mnjenje vas, ki potujete in poznate cene. Sem na internetu pogledala ze kar nekaj ponudb raznih agencij, pa kar se cen tice tako zakomplicirano napisejo da ti je se manj jasno. V ponedeljek bom poklicala malo naokoli. Prosim za ideje in priblizne cene potovanj za dolocene cilje.
Hvala!
Ciao!
Ce te zanima Rdece morje ti lahko pomagam. V lastni reziji sem bil pred kratkim dva tedna po Egiptu. Dol je vse zelo zelo poceni. Spis za 200-300 SIT po osebi, hrana je tudi zelo poceni. Kaksne so cene potapljanja, pa ne vem, ker sem samo snorklal. Za letalsko karto pa lahko das zelo razlicno 40.000-90.000 SIT.
Ce me zelis bilo kaj vprasati, mi pisi direktno na mail travel over neta.
Lp, Frenky
Forum je zaprt za komentiranje.