10 letnik ne želi spati sam
Otroka cim prej v svojo posteljo. Jaz sem imel velike probleme zaradi tega.
Sreco sem imel, ker smo se preselili, ko je imel najstarejsi tri leta in smo mu ze v naprej razlozili, da bo tam spal sam
Par dni sem v njegovi sobi na tleh spal (nikar v posteljo), potem je bilo vredu. Super je, ko imas vec otrok se med sabo naucijo stvari in se zmenijo tako, da je lazje.
A si ti naša soseda? Ločena, živi z mulcem v mansardi pri starši. Ne sprašujem kje kdo spi, sumim pa, da bolj ali manj spita skupaj mama in sine. Ata oz oplojevalec je stegnil davno tega.
Smo ga hoteli vzet za 3-4 dni z našimi na morje “Ne morem, ker bo mamica sama doma in jo bo strah….” in to odogovoril v sekundi dvajset sam od sebe, ne da bi mu mamica suflirala.
Da naše kdo povabi kam prespat se jim utrga, na kraj pameti jim ne pade, ali bo mamico ali atija strah doma.
Jaz poznam veliko fantov, ki so spali pri starših ali mamicah. In vsi so postali heteroseksualci, danes srečno poročeni.
Za enega vem, da je do 18 leta spal v postelji pri mamici in očku. Za drugega pa vem, da je do 25 leta hodil se stisnit, pocrklat in spat, k mamici kadar s punco nista bila skupaj.
viharni jezdec, 07.08.2020 ob 08:06
Gre se za to, da še odraslim paše, da imajo nekoga ob sebi ponoči, otroku pa ne bi smelo. Misli si, kar si hočeš. Samo podajam v razmislek.
[/quote]
Ma ja, vsekakor, stisni se k mamini zizi, pa ti bo takoj lepše.
Tukaj pišete budale, ki sploh ne veste kaj so najstniki, ko jim začno delat hormoni. Zadnje kar potrebujejo in je zaželjeno, je starš v postelji z njimi. Celo več, bolno je.
Malo kdaj se szrinjam s twboj tako zelo kot tokrat. To je na meji bolnega.
kokoši, 23.08.2021 ob 10:07
Jaz poznam veliko fantov, ki so spali pri starših ali mamicah. In vsi so postali heteroseksualci, danes srečno poročeni.
Za enega vem, da je do 18 leta spal v postelji pri mamici in očku. Za drugega pa vem, da je do 25 leta hodil se stisnit, pocrklat in spat, k mamici kadar s punco nista bila skupaj.
Še tole bom dodal, oba ta primera sta danes pozorna moža in ljubeča očeta in njuni ženi vesta kakšno srečo imata, da sta ju dobili. Gotovo je k temu pomagalo tudi, da sta odrasla v okolju v katerem je bila bližina in ljubezen. In iskreno in odkrito izražanje čustev.
Pri 10 letih je že preveliki da bi spal z starši.
Od 5 leta naprej je otrok zadost samostojn noč prestati sam v svoji postelji.
In zato se gre.Odgovornost za pripravo spanja, sobe/ postelje se mora naučit.
Da se kaki 3/4 letnik pricarta ponoči ni nič hujdega a pri 15 letih spati pri mami ne more bit zdravo
Skrbna mamica, 02.08.2020 ob 16:14
Pa kaj potem! Saj je moj sin tudi spal pri nama do 12. leta, nakar sva šla z možem narazen, ker je on spoznal eno novo. Sine še zdaj spi pri meni, pa je od tega že 3 leta! Jaz ne vidim v tem nič škodljivega, otrok je srečen, priden v šoli, ukvarja se s športom… Pri meni lahko spi, kolikor časa želi.
15 let je star? Najstnik in to niti ne na začetku pubertete!
Spravte ga z svoje postelje pred ko bo mel poškodbe od tega. Vi pa ste samski tak da boste se mogli navadit spati sami….
Zakaj me to grozljivo spominja na Norman Bates? ?
Kaj?, 23.08.2021 ob 23:59
15 let je star? Najstnik in to niti ne na začetku pubertete!
Spravte ga z svoje postelje pred ko bo mel poškodbe od tega. Vi pa ste samski tak da boste se mogli navadit spati sami….
Zakaj me to grozljivo spominja na Norman Bates? ?
Ja ampak zakaj sta potem primera, ki ju opisujem v komentarju zgoraj tako super normalna izpadla?
kokoši, 24.08.2021 ob 00:16
Ja ampak zakaj sta potem primera, ki ju opisujem v komentarju zgoraj tako super normalna izpadla?
Sam zato k je edn poročen pa navzven zgleda samostojn ne pomen da je normaln. Sam zato k je nekdo ‘izpadu’ heteroseksualc ne pomen da je normaln. Niso starsi krivi za otrokovo spolno usmerjenost.
Sej smo leta 2021, nde? Al je tuki kir iz 1960? Ker tole so pa res bučke… Normaln je ker je poročen in heteroseksualen… Kako subjektivna je normalnost…
Nočete seksat, pa raje otroka porinete v posteljo, ker ne marate ali seksa ali pa partnerja. Problem je, ko ženske postanete mame, najprej normalno, zanemarite odnos z partnerjem. Ko je otrok večji, je idealna priložnost, da se zbližate. Ampak ene ugotovite, da vam je itak mar samo do otroka, ne pa partnerja. (Pač skupaj morate ostat, češ kaj bodo starši rekli, pa sosedje, pa kako boste račune plačevale, pa blablabla.) Seks ni vse, je pa veliko. In če nikoli ni seksa, bo normalno partner šel, če pa mu tišite otroka v posteljo. Vpričo otroka se pa itak ne seksa, no vsaj upam, da jim ne delate travm za tiste 2 minute.
Ne vem za vas, ampak midva seksava vsepovsod drugje več, kot v postelji.
Imam 9 in 7 letnega otroka in ja grem z njima spat.
Ob 21:00 smo v postelji (oba imata 140×90 cm in spita v isti sobi). Ob 21:30 že spita in jaz sem že na možu oz mož ob meni.
In ja – tavečji je spal tam do 6ega leta vsak dan v najini postelji – vsako noč je prišel okoli 1:00 zjutraj, potem pa odrezal iz enega dneva na drugega in od tedaj ga niti enkrat več ni bilo k nama.
Tamali je kot predšolski otrok zelo redko prišel spat v spalnico – obvezno pa moram še sedaj z njim se vlečt, da zaspi.
Forum je zaprt za komentiranje.