10 letnik ne želi spati sam
Ma ja, vsekakor, stisni se k mamini zizi, pa ti bo takoj lepše.
Tukaj pišete budale, ki sploh ne veste kaj so najstniki, ko jim začno delat hormoni. Zadnje kar potrebujejo in je zaželjeno, je starš v postelji z njimi. Celo več, bolno je.
[/quote]
Kaj je Viharc, si mamo začel šlatat? 🙂
Ti si res motenec nad motenci. Pa piz-da, kako se vas ne more odstranit z mona popolnoma bolno in celo pedofilsko zalego. Definitivno si pedofil, skoraj v vsakem drugem postu začneš blodit o tem, bolnik smrdljivi.
[/quote]
Hahaha, zdaj si me pa nasmejal. 🙂
Ne, ti si bolnik in pedofil, ne kažeš prvič tega v pisanju. Normalen človek ne bi nikoli takih pisal kot ti, ne bi mu prišle na rob pameti take misli, kot pridejo tebi.
[/quote]
Saj si me ti napeljal na to misel. Jaz sem samo podal zaključek oziroma sem tvoje misli zapisal na “glas”. 😉
Otroci morajo spati v svojih posteljah. Pri teh primerih res gre za custvene zlorabe. Razumem mamice, da ste se pretirano navezale ampak s tem skodite otrokom. Otrok pri 15 letih ne spada v mamino posteljo…tak otrok mora razmisljat ze o samostojnem zivljenju. (Pocitnisko delo, samostojne pocitnice, punca….) Stars bi moral narediti vse, da otrok postane samostojen…v otrokovo dobro… Ce otroka niste uspeli dati v svojo posteljo kot majhnega potem nujno potrebujete strokovno pomoc. Otrok vam bo hvalezen!
Pa kaj potem! Saj je moj sin tudi spal pri nama do 12. leta, nakar sva šla z možem narazen, ker je on spoznal eno novo. Sine še zdaj spi pri meni, pa je od tega že 3 leta! Jaz ne vidim v tem nič škodljivega, otrok je srečen, priden v šoli, ukvarja se s športom… Pri meni lahko spi, kolikor časa želi.
[/quote]
A se čudiš da je šel k drugi? Še dolgo je zdržal…. Naravna kontracepcija….samo otroka daš spat zraven sebe🤦 joj včasih se vprašam a rodiš otroka zaradi sebe ali da ga vzgojiš v samostojnega človeka.. ker to da pri 15 letih spi pri mami ni normaleno..ko bo punco pripeljal pa boste vsi v eni postelji al bo ona v njegovi on pa s tabo…. Ker če nebo bo potem ljubosumje iz tvoje strani. Take tašče si nobena ne želi….posesivnost je to ne ljubezen do otroka… Kar se pa tiče tega da otrok mastrubira je pa neki čist ok in ni fuj… Psihološko gledano otroci začnejo s tem že pri zelo zgornjih letih le da starši tega ne opazijo. Eni malo manj drugi več… Ni pa fuj…
A seveda, zmešanec. Vedno blodiš o sprevrženostih z otroki, v vsaki temi. Če ne bi bil pedofil, zagotovo ne bi. Prase nagravžno.
[/quote]
Hahaha, kakšen način si ubral, jao. Bolj otročje ni šlo? 🙂
Zdravo! Sem hci in starejsa sestra. Moj oce dela na terenu, zato sem pri mami spala do 15(!) leta. Moja sestra je vedno spala v svoji sobi, ko je oce prisel domov sem tudi jaz spala v svoji sobi, brez problema. Bila in se vedno sem izredno samostojna, delovna in nikakor nisem custveno zlorabljena, niti ne trpim groznih posledic na psihi. Jaz in mama sma dobro spali, ce sma spali skupaj. Ko sem sla v svojo sobo nisem spala nic slabse, niti nic boljse. Za spanje v svoji sobi sem se odlocila cisto spontano, ker je bilo pac bolj prakticno.
Poznam dva primera kjer sta sinova pri mamici v postelji vsaj do 15 leta. Atiji pa spijo v otroških sobah in potem se čudijo da si najdejo druge ženske in odselijo. Ena sodelavka ima moža ki spi v otroški sobi, in sin je v devetem razredu oš, skupaj spita in skupaj se tuširata…je mož povedal iz prve roke, spraševal če se to komu zdi normalno.
Drug primer, sin 15 let spi pri mamici, mamica je še učiteljica povrh, mož spi v drugi sobi sam. Sin ima že simpatijo, ki hodi k njemu, ampak spi pa še vedno pri mamici.
Meni se to ne zdi ok. Sama imam hčerko 16 let, sva sami pa je nazadnje spala pri meni tam pri 6-7 letih, razen parkrat ko je bila bolana.
Potem pa spoznam moškega pri 43 samski, urejen, nima punce, živi z mamo, hodita po nakupih, na morje….potem še en pri 39 ravno tako…mama, mama….skup na dopust, po trgovinah….mogoče pa je z mano kaj narobe….ampak to ni normalno
No sex ni nujno samo v postelji v spalnici tako da….ampak imam priloznost gledat podobno…sin je star 9 let in ne zna spat brez mamice. Niti pri babici ne zaspi brez mamice, kaj sele ko gre s kom na dopust. So ga prisli iskat naslednji dan… mlajsa hci je 5 tudi spi tam. Mama pac zagovarja misljenje, da dokler jima pase naj spita pri njima. Vmes so bili poizkusi na samostojno spanje, pa je mama premalo vztrajna oz bi lahko rekla da lena v vzgoji. Imam podobno stare otroke, vsi dojeni do enega leta, ampak prakticno po vsakem podoju sem otroka dala nazaj v posteljico, ki je bila zraven najine postelje na moji strani. Ce je bilo kdaj intezivno sanjanje ipd sem jih 123 pomirila z dotikom ce ni slo pa stisnila v narocje. Tam nekje pri 2 letih najkasneje so bili ze v svojih posteljah. K nama spat pa redko pridejo. Ce pa pridejo jih pa ne podiva stran.
Mrmi se to ne zdi nič skabega. Vsi potrebujemo blizino, objeme, ljubezen, občutek varnosti, otroci pa sploh. Sama kot otrok nisem spala s starši in mi je zal, manjka mi, zdi se mi, da se nismo dovolj crkljali. Moj sin je spal z mano fo 13. leta redno, potem je sam izrazil, da bi sel v svojo sobo, a obcasno se zdaj ko jih ima 15 pride k meni, se malo stisne, pogledala kak film iz moje postelje in pri meni potem prespi. Povsem normalno se mi zdi, da cuti se vedno potrebo po starsevski blizini.
Ne se sekirat nas ima skorraj 11 let pa spi zraven najine postelje na jogiju. Sama sem bila stara 13 ali 14 ko sem vcasih se prespala pri mami ker nismo meli oceta. Potem pa je samo enkrat mi kliknilo in evo sem sla spat v svojo sobo…pa ni z mano nic narobe, porocena 12 let z 18 sem sla od doma.Mislim da s tem ni nic narobe ce fant rabi varnost in se pocuti dobro ce spi pri mami. Tako da gospa mama pogumno naprej🥰
Vi Ljudje pa NE TAKOJ KRITIZIRAT in OBSOJAT😔
so spali sami. Tam nekje do 5. leta sta še prišla sredi noči, če je bilo kaj. Ampak ugotovili smo, da skupaj se ne naspimo, vedno je bilo brcanje in premetavanje. Smo se pa veliko cartali čez dan in zvečer na kavču, še danes, ko sta najstnika, prideta gledat film in nastavita hrbet, da bi se božala ali čohala.
Skrbna mamica, 02.08.2020 ob 16:14
Pa kaj potem! Saj je moj sin tudi spal pri nama do 12. leta, nakar sva šla z možem narazen, ker je on spoznal eno novo. Sine še zdaj spi pri meni, pa je od tega že 3 leta! Jaz ne vidim v tem nič škodljivega, otrok je srečen, priden v šoli, ukvarja se s športom… Pri meni lahko spi, kolikor časa želi.
A se čudiš da je spoznal drugo. Po napisanem me ne preseneča. Celo si lahko vesela da je tako dolgo izdržal
Forum je zaprt za komentiranje.