Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 10 letnik ne želi spati sam

10 letnik ne želi spati sam

Do katerega leta so vaši otroci spali zraven vas? Otrok najraje spi zraven enega izmed staršev (ne sam).

Saj vidiš v eni od tem, kako blesave babe zagovarjajo spanje otroka v postelji staršev!

Torej se nikar ne sekiraj, očitno je to normalno. Slej ko prej naj bi otrok želel svojo sobo, pravijo ta pametne mamice. Počakaj še nekaj let, tja do 15-ega ali 20-leta, dokler ne bo šel otrok sam in prostovoljno iz postelje staršev.

Zdaj boš pa odpiral po vrsti te teme? Ne bo prvič.

Samo zato, ker si že kot tojenček spal sam. Če to ni dokaz škodljivosti…

Pa kaj potem! Saj je moj sin tudi spal pri nama do 12. leta, nakar sva šla z možem narazen, ker je on spoznal eno novo. Sine še zdaj spi pri meni, pa je od tega že 3 leta! Jaz ne vidim v tem nič škodljivega, otrok je srečen, priden v šoli, ukvarja se s športom… Pri meni lahko spi, kolikor časa želi.

Pa kaj potem! Saj je moj sin tudi spal pri nama do 12. leta, nakar sva šla z možem narazen, ker je on spoznal eno novo. Sine še zdaj spi pri meni, pa je od tega že 3 leta! Jaz ne vidim v tem nič škodljivega, otrok je srečen, priden v šoli, ukvarja se s športom… Pri meni lahko spi, kolikor časa želi.
[/quote]

Tvoj mulc je star 15 let in spi pri tebi v postelji?

:)))) LOL

A tudi masturbiranje ponoči poslušaš, al kaj? Al kar sama vzameš stvari v svoje roke?

A tudi masturbiranje ponoči poslušaš, al kaj? Al kar sama vzameš stvari v svoje roke?
[/quote]

Kaj pa če je vse to res – saj si na MONu.

[/quote]

Ti ogabnež nagnusni! Česa se spomni pokvarjena duša! Fuj te bodi!!
Moj sin je lepo vzgojen in nima pokvarjenih misli kot ti. Tudi, če že počne to, kar pišeš, zraven mene gotovo ne! Če že počne to, ima dovolj drugih prostorov, npr. kopalnica.

Ti ogabnež nagnusni! Česa se spomni pokvarjena duša! Fuj te bodi!!
Moj sin je lepo vzgojen in nima pokvarjenih misli kot ti. Tudi, če že počne to, kar pišeš, zraven mene gotovo ne! Če že počne to, ima dovolj drugih prostorov, npr. kopalnica.
[/quote]

:)) hahaha, ja, okej. Saj vem, da nakladaš….

Sem fuj mami. In nobeden otrok ni spal z nami 🙂

Meni ni normalno, da otrok pri starosti 10 let spi v postelji s starsi. Imam 2 otroka, ki sta od vsega zacetka spala v svojih posteljah. Ne recem, saj sta kdaj pa kdaj zaspala v najini postelji ampak, da bi pri 10 letih spala pri nama z mozem, si pa ne znam predstavljati.
Sem zagovornica, da mrajo otroci spati v svoji postelji. Res pa je, da nisem “novodobna mamica”. Moja otroka sta stara 20 in 22 let

[/quote]

Torej je tvoj sin pri 15 tvoj partner. Bolano. Tipicna locenka,ki svojemu otroku ne da odrasti,ker se boji svoje samote. Upam da se gres zdravit ali pa si najdes pravega partnerja.

Sranota za mene. Moj je bil sedaj star leto in pol.. In že 3 mesece spi sam v svoji sobici. Si ne predstavljam, da bi spal pri meni do 5, 10 ali celo 15, 20 leta.. Novodobnim staršem predvsem mamicam se ze čisto obraca, v smislu, češ da se tako najboljse naspijo in da otrok cuti toplino in nevem kaj se vse.. Zato pa imamo take otroke in z njimi povezane probleme, kot so ne samostojnost, neodgovornost, ne odraslost in podobne lastnosti..
Otroka treba seveda razvajati in cartati.. Ko pa bo mel pri 20 letih punco pa bo navadna copata in ne bo vedel zaspati brez mamice in očka.
Smilijo se mi taki otroci, res!

Kakor si narediš, tako imaš…
Naša dva spita od prvega leta v svojih sobah/posteljah. Cartamo se čez dan, zvečer se pa v spalnici cartata ati pa mami… 🙂
in vsi spimo kot dojenčki

imamo v žlahti veliko otrok, ki so radi spali pri starših in glej ga zlomka, sedaj so odrasli in raje spijo pri svojih fantih in puncah. Nič ne visijo na starših, so jih imeli kot otroci dovolj pri sebi.
Potem pa greš na mon in najdeš norce, ki cel dan pljuvajo po ženskah, pa doječih materah in tako dalje. pa pišejo take provokacije kot je tale. Ni pa naključje, da jih motijo stvari, ki jih sami niso bili deležni.

imamo v žlahti veliko otrok, ki so radi spali pri starših in glej ga zlomka, sedaj so odrasli in raje spijo pri svojih fantih in puncah. Nič ne visijo na starših, so jih imeli kot otroci dovolj pri sebi.
Potem pa greš na mon in najdeš norce, ki cel dan pljuvajo po ženskah, pa doječih materah in tako dalje. pa pišejo take provokacije kot je tale. Ni pa naključje, da jih motijo stvari, ki jih sami niso bili deležni.
[/quote]

Moji trije so zdaj ze odrasli, a so spali pri nama zelo dolgo, smo dali se eno posteljo zraven zakonske, da je bilo dovolj prostora za vse.
Vsak vecer so sli spat v svojo posteljo, potem so pa ponoci en za drugim pricapljali k nama.

Ko je bil kateri od naju na sluzbeni poti, so se pa itak ze zvecer namontirali v spalnici.

In kaj jim zdaj manjka? So odrasli, zelo navezani en na drugega, imajo vsak svojo punco, gojijo tradicionalne vrednote, uspesni vsak na svojem podrocju in na celu jim ne pise, da so spali v postelji s starsi in brati.

Ni bilo lepšega kot spati pri mami, ko je oče šel na službeno pot. Obe s sestro sva se preselili k njej 🙂
Moj sin je občasno spal pri nama do cca 12. leta, če je imel more ali ni mogel spati. Ja, meni se je kar vleklo, nisem bila navdušena, a res ni šlo drugače. Ampak. Vedno je moral iti najprej v svojo posteljo. Midva sva itak hodila spat precej pozneje. Če je bil takrat še buden, je pač prišel k nama. Včasih se je zgodilo pa tudi, da se je prebudil sredi noči. S puberteto je bilo teh nočnih obiskov zelo kmalu konec.
Moram pa dodati, da je bil res ekstremno navezan name, čeprav tega nisem nikoli spodbujala (nisem tak tip). Ni edinček in pri drugih dveh takih problemov ni bilo.
Ne sprašuj me zdaj, ko je na faksu – že v srednji šoli se je v 3. letniku za nekaj mesecev preselil od doma, ker je bil vendar tako blazno odrasel. Popolnoma nobene sledi o kaki pretirani navezanosti, prej obratno.
Sin je dovolj star za en pameten dogovor.

to je custvena zloraba otroka. zamenjali ste otroka za moza. tezave se bodo pokazale ko bo imel punco oz. kasneje partnerko. vzgajate maminega sincka… ni zdravo da 15 letnik spi z mamo!!!

Me pa res zanima zakaj ne, če tako vsem odgovarja. Kakšen link na mnenje strokovnjaka, ali se samo vam tako pač zdi?

A masira te tudi sin? To pac ni normalno. Drugace je ce vsi skupaj spite, torej vsi sorojenci. To poglablja vezi.

Me pa res zanima zakaj ne, če tako vsem odgovarja. Kakšen link na mnenje strokovnjaka, ali se samo vam tako pač zdi?
[/quote]

A link rabiš za tako stvar? Čemu imaš pa potem sploh betico nasajeno na vratu?

Res je: nekateri se bodo do konca svojih dni tolažili, da ni kaj prida vredno (še manj pa koristno) tisto, kar so (po lastni volji ali pa tudi ne) zamudili.

Kaj otroci, imaš tudi odrasle, ki spijo z drugimi odraslimi. Kaj boš pa na to rekel? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj otroci, imaš tudi odrasle, ki spijo z drugimi odraslimi. Kaj boš pa na to rekel? 🙂
[/quote]
Ti še vedno spiš pri mami, ne?
Zelo normalne osebe postanejo ti, ki pri 15. spijo z mamo, to ti že zdrav razum pove, da je tako.

Ti še vedno spiš pri mami, ne?
Zelo normalne osebe postanejo ti, ki pri 15. spijo z mamo, to ti že zdrav razum pove, da je tako.
[/quote]

Gre se za to, da še odraslim paše, da imajo nekoga ob sebi ponoči, otroku pa ne bi smelo. Misli si, kar si hočeš. Samo podajam v razmislek.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Gre se za to, da še odraslim paše, da imajo nekoga ob sebi ponoči, otroku pa ne bi smelo. Misli si, kar si hočeš. Samo podajam v razmislek.
[/quote]
Ma ja, vsekakor, stisni se k mamini zizi, pa ti bo takoj lepše.

Tukaj pišete budale, ki sploh ne veste kaj so najstniki, ko jim začno delat hormoni. Zadnje kar potrebujejo in je zaželjeno, je starš v postelji z njimi. Celo več, bolno je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close