Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem 1.nakup avta… kateri??

1.nakup avta… kateri??

kateri avto priporočate, tam do 7.000€ največ.. rad bi kupil čim novejšega.. če malček še dodam imam že novega punta, ali je boljše kupiti recimo dve leti starega clia za ta denar.. nekako razmišljam med puntom in cliom. Naj še omenim, da o avtih ne vem kaj dosti.. in tole je moj prvi nakup, zato bo vsak predlog dobrodošel. Iščem mali avto, čim novejši za tolko denarja.. kaj se splača vzet??

tnx

ŽIVIJO .JAZ NA TVOJEM MESTU BI VZEL ALI CLIOTA ALI ŠE RAJE PA TWINGOTA. TA PUNTO SEM SLIŠAL DOSTI SLABEGA. ČAV

hvala đony, sam twingo je grd za popizdit…

KAKO STE KAJ ZADOVOLJNI S PUNTOM… tisti ki ga imate?

Jaz imam Punta – sicer letnik 2001, vendar kakšnih velikih težav z njim ni bilo (razen menjave pečke – avto nima klime) – trenutno ima 133.000 km. Servisi so razmeroma poceni.
Ker pa tudi jaz menjam avto (oz. ga bom, ko prodam Punta) bo naslednji zopet Punto, saj za isti denar dobiš mnogo bolje opremljenega Punta kot Clia.
Če pa smo že na tem, kdo je kaj dobrega/slabega o kakšni znamki slišal, pa bi lahko razpravljali tudi o Renaultu:).

meni se pa twingo sploh ne zdi primerljiv s cliom, vsaj kar se varnosti tiče:

Predlagam ti Hyundai getza: mali stroški vzdrževanja in uporabe, pa še več garancije imaš, kot pri omenjenima, kar ni zanemarljivo.

pojdi na forume brat malo o avtomobilih, ki jih imaš v ožjem izboru:

npr.

pred nakupom veliko beri teste in forume

EJ TWINGO JE PA FULL LEP…
…SAM SVOJ.JE PA ZELO PRAKTIČEN , PROSTOREN IN EKONOMIČEN.
ŽIJO

Bom pa se jaz nekaj pripisala, mi imamo Punta kot drugi avto, letnik 2000 in smo zelo zadovoljni, nobenih problemov , poceni vzdrzevanje, grejo edino zarnice, takrat je bil najcenejsi avto in jaz predlagam punta.
lp.

Imela twinga 5 let, brez problemov je zdržal do 175.000 km, potem sem ga prodala, ker bi bilo baje treba zamenjat jermen, pa mogoče še kaj… pa se mi je zdel prevelik strošek za tak avto.

hvala vsem za predloge, verjetno bo kr punto..

kaj pa kia picanto.. vidim, da je zelo ugodna.. novi avto, pa samo 6.000, in še 7 letna garancija.. je za kej avto?

Tazga kup, da ma 4 kolesa pa motor. Pa ka kluč obrneš dela: brrrrrrrr!

New Report

Close