1. dilema
Jaz bi živela čim dlje. Ljubim življenje in preizkušnje so del tega, tako da bi pač sprejela kar mi je dano. Seveda si človek želi biti čim dlje zdrav.. a včasih ne gre drugače. Edino kar ne bi, je da ostanem ujeta v telesu in da nič ne morem. Ali da možgani ne delujejo več, telo pa ja. Kaj bi imela od tega..
Facing a dilemma can be tough but a tiny security guard joke reminds us that even small doses of humor can stand tall and protect our mindset while we search for the right path forward.
Visit now: https://jokespunfun.com/security-guard-jokes/
To je res dilema. 65 ni ravno veliko, takrat mogoče še vnukov nimaš, ali pa si šele dočakal penzion, ko se novo poglavje šele začenja… Res pa je, da tudi pri 90 ni rožnato. Saj ji treba, da si ujet v telesu. Velika večina je takrat že dementnih in v plenicah. Skratka 100% odvisnih od drugih. To pa tudi ni življenje…
Odločitev je težka, jo prepustim Bogu.
Anonimno 3529
poglej , ti si leva fašistka, komunistka , indoktrinirana v feminizem in marxizem. ti nimaš nič od življenja ker si uničena luzerka.
fsako živo bitje se bori za življenje. tako mora bit. in čebi ti imela otroke, bi tko gledala. ker si leva fasštika ,musarca ugabnica pa pač širiš to propagando komunistično do vondrejaldre ugabnice pofukne v umsk oretardirano glavo.
GLAJ TI KURBA SMRDLJIVA, TI LAHKO GREŠ ŽE SEDAJ AN AVTANZIJO. NE BO NOBENE RAZLIKE. ti nisi nič priodala naši državi naši družbi. ti kr zaključka, jutri. ni problema. NIHČE TE NE BO POGREŠAL.
ti kr guzni prasica, jutri ,danes kumot. jaz se ti bom posral na grob, poserem se ti na grob.
kaj boš ti podpisala. praiscan ičvredna, tise šepodpisat ne znaš.
i boš širila to mentalno umsko moteno ideologijo. sja mogoče ok. čim več vas umskih bolnikov lgbt komunistov pedofilov ki si serjete usta čimprej guznite. ne bo nobene škode.
Anonimno 3469, 18.08.2025 ob 12:29
Anonimno 3529
poglej , ti si leva fašistka, komunistka , indoktrinirana v feminizem in marxizem. ti nimaš nič od življenja ker si uničena luzerka.
fsako živo bitje se bori za življenje. tako mora bit. in čebi ti imela otroke, bi tko gledala. ker si leva fasštika ,musarca ugabnica pa pač širiš to propagando komunistično do vondrejaldre ugabnice pofukne v umsk oretardirano glavo.
GLAJ TI KURBA SMRDLJIVA, TI LAHKO GREŠ ŽE SEDAJ AN AVTANZIJO. NE BO NOBENE RAZLIKE. ti nisi nič priodala naši državi naši družbi. ti kr zaključka, jutri. ni problema. NIHČE TE NE BO POGREŠAL.
ti kr guzni prasica, jutri ,danes kumot. jaz se ti bom posral na grob, poserem se ti na grob.
kaj boš ti podpisala. praiscan ičvredna, tise šepodpisat ne znaš.
i boš širila to mentalno umsko moteno ideologijo. sja mogoče ok. čim več vas umskih bolnikov lgbt komunistov pedofilov ki si serjete usta čimprej guznite. ne bo nobene škode.
Pa kaj ti si neprestano na nekih substancah???
Kaj te ti ‘pridoneseš’ k družbi?
No, pohvali se! Imaš otroke? Žrno? Službo? Nepremičnino? Daruješ Rdečemu križu? Se lahko pohvališ s kakšnim uspehom?
Ali je tvoje nakladanje o levih fašistih vse, kar spraviš skup?
Forum je zaprt za komentiranje.