Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija 1.000 minut v katerokoli omrežje za 9,90 eur/mesečno??

1.000 minut v katerokoli omrežje za 9,90 eur/mesečno??

Poleg tega pa še 1.000 sms-jev.

Ima kdo sklenjen Big Bob paket? To je neko novo tuje podjetje, ki je udarilo v Slovenijo s presenetljivo nizkimi cenami naročnine. Pri konkurenci bi bil tak paket preko 20 eur na mesec.

Neverjeno nizka cena je in se ne bi rada nasmolila… Ima kdo, zadovoljni??

Daš link?

S tem zakupis storitev, podpore pa ne, zavedaj se, da NIKOLI ni nic tako kot izgleda na prvi pogled 🙂

Bob je simobilov:)) http://www.bob.si/osebna-izkaznica

Jaz sem danes naročila naročniški paket, ni vezave, bomo videli kako in kaj bo. Če ne bom zadovoljna lahko v 14-tih dneh prekinem pogodbo.

Kaj pa to v praksi pomeni, da nimaš nobene podpore?

Jaz sem sicer bolj površno gledala po njihovi spletni strani in tega nisem zaseldila.

Zanima me, če kdo ve, a je možen prenos številke na BOB. Ker mene tudi mika, samo da bi pa menjala številko, je pa preveč zakomplicirano.

številka je po zakonu že tako in tako prenosljiva :)))

plačaš ponekod le stroške prenosa 5 € al pa še to ne odvisno od ponudnika.

Jaz sem že pred časom šla na izi mobil, predplačniško –uporabljam spet nazaj kartico. Telefon uporabljam samo za telefoniranje, kakšen sms, interneta in teh reči ne rabim. Na izimobil sem prestopila iz Mobitela, ko so nas začeli tam ciganiti 🙂 Najprej so mi brez obvestila zamenjali paket za dražjega, kar sem opazila šele čez 3 mesece, ker ne kontroliram tako natančno trajnika. Problem je bil tudi, da si imel ful miniut v njihovo omrežje (ki jih nisem nikoli porabila) in čisto malo v drugo omrežje … to pa sem presegla, če sem samo enkrat ali dvakrat poklicala svojo sestro 🙂 Ko si presegel, pa si doplačeval tiste minute kot nor. Raznih prenosov podatkov in kar so še nudili, v paketu pa itak nisem uporabljala. Izimobil uporablja tudi mobitelovo omrežje in ni težav s signalom. Številko sem obdržala. Za moj način uporabe se mi splača. Namesto cca.40 plačam od 10-20€ mesečno.Po navadi pa je bliže 10. Imam paket, po katerem kličem v vsa omrežja po enotni tarifi … vse mobilne in stacionarne številke.
No, moj nasvet … preden zamenjaš, se vprašaj, kaj zares uporabljaš.

Ne pozabi, da je OBRAČUNSKI INTERVAL 60/60.
Kar lahko hitro prekoračiš teh 1000 minut, to je povprečno 3 klice na dan, ki so krajši od ene minute.

Če kličeš toliko, da prekoračiš kvoto, je ta paket hitro precej dražji… od ostalih, ki so na voljo.
Skratka vse je odvisno od tvoje povprečne uporabe.

ta izračun je pa nekam čuden…
1000 minut na mesec je povprečno 33 minut na dan…

ta izračun je pa nekam čuden…
1000 minut na mesec je povprečno 33 minut na dan…[/quote]

sorry, imaš prav…
sam vseeno imaš drugje, sekundni interval, in prva minuta cela 60/1

Pozabljaš nekaj da za 9.90€ dobiš samo 1000 minut in 1000 sms …

Če boš šla na Internet boš dodatno plačala in če boš pošiljala MMS sporočila boš tut dodatno plačala tako da boš na koncu na istem kot če bi vzela paket za 20€…

Daj mulo prvo se nauči računat, pa potem fantaziraj.

Ti to meni mulo da ne bom jst tebi uhe zavil …pa boš videl kdo je mulo..

Dragi razpravljalci,
kar zadeva ponudbo bigbob je glede na 1000 min in 1000 SMS za 9,90 EUR gotovo najugodnejša v SLO, 33 min dnevno je konkreten interval, 33 SMS na dan je pa praktično nedosegljiva številka.

Kar zadeva podporo – je draga, ampak vprašajte se, kolikokrat ste jo uporabili pri aktualnem operaterju, čeprav je brezplačna.

Tudi sam bom kmalu bivši Simobilovec.

Jst sm se tud hotla prestavit na bob iz simobila, pa se mi na nobeno številko ni javil nihče.
Žal mi sedaj ne preostane drugega, da počakam ali na novo akcijo, ali pa izberem drug paket…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close