1.000 minut v katerokoli omrežje za 9,90 eur/mesečno??
Bob je simobilov:)) http://www.bob.si/osebna-izkaznica
Jaz sem že pred časom šla na izi mobil, predplačniško –uporabljam spet nazaj kartico. Telefon uporabljam samo za telefoniranje, kakšen sms, interneta in teh reči ne rabim. Na izimobil sem prestopila iz Mobitela, ko so nas začeli tam ciganiti 🙂 Najprej so mi brez obvestila zamenjali paket za dražjega, kar sem opazila šele čez 3 mesece, ker ne kontroliram tako natančno trajnika. Problem je bil tudi, da si imel ful miniut v njihovo omrežje (ki jih nisem nikoli porabila) in čisto malo v drugo omrežje … to pa sem presegla, če sem samo enkrat ali dvakrat poklicala svojo sestro 🙂 Ko si presegel, pa si doplačeval tiste minute kot nor. Raznih prenosov podatkov in kar so še nudili, v paketu pa itak nisem uporabljala. Izimobil uporablja tudi mobitelovo omrežje in ni težav s signalom. Številko sem obdržala. Za moj način uporabe se mi splača. Namesto cca.40 plačam od 10-20€ mesečno.Po navadi pa je bliže 10. Imam paket, po katerem kličem v vsa omrežja po enotni tarifi … vse mobilne in stacionarne številke.
No, moj nasvet … preden zamenjaš, se vprašaj, kaj zares uporabljaš.
Dragi razpravljalci,
kar zadeva ponudbo bigbob je glede na 1000 min in 1000 SMS za 9,90 EUR gotovo najugodnejša v SLO, 33 min dnevno je konkreten interval, 33 SMS na dan je pa praktično nedosegljiva številka.
Kar zadeva podporo – je draga, ampak vprašajte se, kolikokrat ste jo uporabili pri aktualnem operaterju, čeprav je brezplačna.
Tudi sam bom kmalu bivši Simobilovec.
Forum je zaprt za komentiranje.