0590…kakšna številka je to?
Klical sem na T2, kjer so potrdili, da je to njihova številka, vendar niso želeli povedati čigava je. Povedal sem, da nadlegujejo s klici, a ni pomagalo, so pa priznali, da se je nekaj ljudi že pritožilo z istim razlogom. Operater na T2 je predlagal, da se obrnem na policijo.
Poklical sem na policijo, kjer pa so dejali, da se s tem ne želijo ukvarjati. Policistka v klicnem centru 113 je predlagala, da se obrnem na mobilnega operaterja, pri katerem imam registrirano številko, na katero me kličejo.
Na Si.Mobilu so dejali, naj se javim vsaj petkrat, potem pa zadevo prijavim na njihov e-mail prijave@Simobil.si. Oni so v tem primeru potem dolžni, da raziščejo kaj se dogaja in številko tudi blokirajo, če ne gre drugače.
Seveda je klicatelj dovolj prebrisan, da prekine še preden se človek lahko javi. Sicer pa skoraj zanesljivo kliče avtomat. Telefon sem imel ves čas ob sebi, pa se nisem uspel pravočasno javiti niti enkrat. Predvidevam, da takoj, ko bi ga ujel in se javil prvič, ne bi poklicali nikoli več, saj najbrž ne želijo, da jih po svoji dolžnosti razkrinka Si.Mobil.
KLICATELJ PREPROSTO ŽELI, DA GA POKLIČEŠ NAZAJ ! !!
S kakšnimi STROŠKI je to povezano in koliko pri tem zaslužita Si.Mobil in T2 je najbrž vprašanje za 1000€. Seveda kak {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} davka od tega pade tudi v policijsko blagajno, srečen pa je tudi sveti oče, saj je T2 božji poslanec na zemlji.
Pozdravljeni. Tudi jaz sem dobila včeraj klic s te številke 059096900 in to dvakrat. Prvič so prekinili preden sem se javila in drugič nisem slišala. Danes zjutraj sem poklicala nazaj in imajo ves čas zasedeno telefonsko linijo.
Sem se pa že prestrašila, ker imam izpred enega leta slabo izkušnjo, ko me je nekdo nadlegoval po telefonu, tudi iz vidne telefonske številke in mi pošiljal sporočila kaj mi bo vse naredil, se samozadovoljeval… Klicala na policijo in dokler ti nič ne naredi pač ni to njihov problem, šele po treh prijavah operaterju so mu izklopili telefonsko številko…. Uf, kako sem se prestrašila, da ni ponovno ta psihič!!!!!
Še vedno kličejo s te številke 059096900 naokoli. Očitno jih ni še nihče prijavil in delujejo naprej. Danes so hoteli delati neko anketo, brez da bi se predstavili in izvedeti celo mojo starost. Seveda sem takoj prekinila, kam pa bi to vodilo, je pa sedaj drugo vprašanje. Toliko v opozorilo še drugim.
Vidim, da je ta pomenek že od lani. Letos (dva dni nazaj) sem sama prejela klic s številke 059 096 900.
Najprej sem poklicala nazaj, ker tako vedno naredim, ko prejmem kak klic. Nihče se ni oglasil, pa sem šla poskusit srečo – poiskat na spletu, kdo bi to lahko bil. Radovedna sem bila. Tako sem našla ta pomenek. Zanima me, ali se vam, ki ste o tem spraševali, ti klici še pojavljajo.
Hvala za odgovor.
Forum je zaprt za komentiranje.