Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ???strašna nerazgledanost Janševega oboževalca novinarja Pirkoviča

???strašna nerazgledanost Janševega oboževalca novinarja Pirkoviča

Takle imamo po zasedbi RTVSLO s strani SDS. Taki novinarji delajo prispevke.

To je ta režimski novinar, ki je včeraj naredil Utrip.

Tako nerazgledan, da ne ve kaj je to piroliza in flambiranje, in tudi ne kaj je to žir. Na dobrodelnem milijonarju je prislužil 0 evrov….

????

Privoščil bi mu milijon, ker gre denar za humanitarne namene.

Dame in gospodje, dobili smo najslabšega tekmovalca v zgodovini kviza Milijonar.

> @IPirkovic pic.twitter.com/99hDrtDQbg

— Sebastjan ₳rtič ? (@vanfranco) February 11, 2020

popravljam link:

https://twitter.com/vanfranco/status/1227317363265155073/photo/2

Tudi taki morajo bit.

Včasih, če slučajno gledam kakšen kviz, sem vedno znova presenečena, kako nizka je raven splošne razgledanosti.

Sem starejša in se spomnim še Kvizkoteke. To je bilo pa res užitek gledati.

Odgovor na objavo uporabnika
Ni toliko slabši, 06.02.2022 ob 11:57

Včasih, če slučajno gledam kakšen kviz, sem vedno znova presenečena, kako nizka je raven splošne razgledanosti.

Sem starejša in se spomnim še Kvizkoteke. To je bilo pa res užitek gledati.

govorimo o novinarju!!

ne o nekem anonimnem neizobražencu, ki dela za minimalca.

kako lahko tak človek o katerikoli zadevi naredi novinarski prispevek, če je pa tako nerazgledan?

Vsi janšisti so popolni debili.

Tudi jaz spadam k tisti starejši generaciji. Ko gledam Milijonarja, se čudim, kako so določeni (zelo veliko jih je) sploh prišli skozi srednjo šolo. Na splošno je zelo slabo znanje. Pirkovičev nastop sem si enkrat kasneje pogledala. Ja, on je bil res najslabši. Brez pretiravanja in hudobije.

A657, 06.02.2022 ob 12:00

govorimo o novinarju!!

ne o nekem anonimnem neizobražencu, ki dela za minimalca.

kako lahko tak človek o katerikoli zadevi naredi novinarski prispevek, če je pa tako nerazgledan?

Sej ga ne naredi, drugi ga naredijo namesto njega. On je na RTV zaradi Janše, da dela nadzor in jo uničuje s svojo neprofesionalnostjo.

Kokoši ???????, 06.02.2022 ob 12:06

Sej ga ne naredi, drugi ga naredijo namesto njega. On je na RTV zaradi Janše, da dela nadzor in jo uničuje s svojo neprofesionalnostjo.

A ne piše pesmic? Svoje čase jih je pisal za neko oddajo ?

Prosim, da nehate z zlonamerno komunistično propagando proti gospodu Pirkoviču. Gospod Pirkovič je prejemnik častne nagrade za novinarstvo društva ZNP in tudi član upravnega odbora tega istega društva, tako kot gospod Možina, oba sta zelo razgledana človeka z visoko stopnjo integritete.

Utrujen in naveličan sem že, ker sem sem na forum napisal že tisoč sporočil o Pirkoviču.

On samega sebe postavi za voditelja. Naprimer vodil je Polnočni kljub.

Zgleda pa to takole: Reče dve besedi, se mu začne zatikati, nato začne govoriti neslovnično in nerazumljivo, vmes jambra in spušča zelo čudne zvokove. Nato ga ZAGRABI PANIKA saj se ne spomne vprašanj in se začne dušiti in začne sopihati kot, da teče maraton in nato začne spuščati še nolj čudne zvokove.

In ta totalen debilizem JE POSLEDICA JANŠANIZACIJE NAŠE DRUŽBE❗❗❗Ko Janša nastavlja na položaje svoje kmetavzarje, čeprav nimajo nobene primerne izobrazbe in izkušenj. Tako pridejo nesposobni neuspešni izmečki na visoke položaje.

kaj češ, 06.02.2022 ob 11:48

Tudi taki morajo bit.

Pa ne novinarji.

Jahno, 06.02.2022 ob 12:17

Pa ne novinarji.

Itak da ne novinarji;).

Dober novinar mora znat prisluhnit gospodu Janezu Janši, to je najbolj pomembno. Ne pa to, da veš, od katerega drevesa žir. Kdo to rabi v življenju? To so take bedarije, ki se jih učiš samo v komunističnem šolstvu in na FDV.

Vsega je pa kriv gnil Slovenski narod, ki je pred nekaj manj kot 20 leti pustil, da so JANŠA in fašisti zmagali na RTV referendumu. Večina naroda je kriva tako, da se ji o referendumu ni dalo razmišljati in se ga niso udeležili, eni pa so šli podpreti Janšo ker je rekel, da bo znižal RTV naročnino.

S FAŠISTI je pa znano, da prvo uničijo umetnike in kulturo (in te so popucali po zavzetju RTV) nato pa še novinarje (napad na STA pred kratkim).

In takrat so nastavili nesposobneže kot je PIRKOVIČ na RTV, da so uničili RTV, da je RTV SRANJE kot ga danes poznamo❗❗❗

Usran slovenski narod je kriv, da je RTV bedna.

.

Ne predstavljam si boljše vlade, kot je aktualna vlada. V kriznih razmerah je delala odlično.   Novinar Pirkovič se mi zdi zelo sposoben, pravi za delo, ki ga kvalitetno opravlja.

Oh oh, 06.02.2022 ob 13:32

Ne predstavljam si boljše vlade, kot je aktualna vlada. V kriznih razmerah je delala odlično.   Novinar Pirkovič se mi zdi zelo sposoben, pravi za delo, ki ga kvalitetno opravlja.

Ma ne se hecat.

ne se hecat, 06.02.2022 ob 13:34

Ma ne se hecat.

???

Ima prav. Za sranje, ki ga sproducira je idealen.

Mene je šokiral in možina in pirkovič,ne zaslužita si da njune začetnice pišem z veliko…sicer pa karma je kurba…

Komu vse se danes reče “novinar”.

Tale, pa vasle, pa požar… Cvet slovenskega novinarstva.

Takle mamo.

Kokoši ???????, 06.02.2022 ob 12:17

Utrujen in naveličan sem že, ker sem sem na forum napisal že tisoč sporočil o Pirkoviču.

On samega sebe postavi za voditelja. Naprimer vodil je Polnočni kljub.

Zgleda pa to takole: Reče dve besedi, se mu začne zatikati, nato začne govoriti neslovnično in nerazumljivo, vmes jambra in spušča zelo čudne zvokove. Nato ga ZAGRABI PANIKA saj se ne spomne vprašanj in se začne dušiti in začne sopihati kot, da teče maraton in nato začne spuščati še nolj čudne zvokove.

In ta totalen debilizem JE POSLEDICA JANŠANIZACIJE NAŠE DRUŽBE❗❗❗Ko Janša nastavlja na položaje svoje kmetavzarje, čeprav nimajo nobene primerne izobrazbe in izkušenj. Tako pridejo nesposobni neuspešni izmečki na visoke položaje.

Pa ajde, je novinar, ampak neke hujše škode ni. Težava je v tem, da Janša na enak način nastavlja svoje ljudi na najodgovornejše položaju v gospodarstvu.

Pride človek, ki naj bi prevzel Gen-i, pa nima pojma, kaj sploh dela tam, samo da ga je Janša poslal.

In ti jih boš volil?

Pa ne zdaj, kako je bilo na referendumu, sem bila in moj glas je bil premalo. Sem bila preglasovana.

fdgkjačćo, 06.02.2022 ob 14:22

Pa ajde, je novinar, ampak neke hujše škode ni. Težava je v tem, da Janša na enak način nastavlja svoje ljudi na najodgovornejše položaju v gospodarstvu.

Pride človek, ki naj bi prevzel Gen-i, pa nima pojma, kaj sploh dela tam, samo da ga je Janša poslal.

To so hude stvari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close