? NE TVEGAJ Z AI – FAKULTETE GA NE DOVOLIJO ?
Mnogi študenti danes uporabljajo umetno inteligenco pri pisanju diplomskih in magistrskih nalog, a profesorji tak slog hitro prepoznajo. Naloga pogosto nima ustreznih virov, pravilnih citatov in zahtevanega akademskega jezika.
?? Za uspešen zaključek študija je pomembno, da je delo:
skrbno pripravljeno že od izbire teme naprej,
strokovno oblikovano in pregledno strukturirano,
podprto z aktualnimi in relevantnimi viri,
tehnično urejeno po zahtevah fakultete,
jezikovno brezhibno in pripravljeno za oddajo.
? Moja pomoč obsega vse od začetka do konca: izbira teme, priprava dispozicije, podpora pri pisanju diplomske ali magistrske naloge, lektoriranje, tehnični pregled ter oblikovanje literature.
? Kontakt: lektoriram.t.urejam@gmail.com
✅ Če želiš, da tvoje delo izstopa kot kakovostno in strokovno, mi piši – skupaj bomo poskrbeli, da bo pripravljeno tako, kot od tebe pričakuje fakulteta.
Nataša. K., 21.08.2025 ob 07:48
Mnogi študenti danes uporabljajo umetno inteligenco pri pisanju diplomskih in magistrskih nalog, a profesorji tak slog hitro prepoznajo. Naloga pogosto nima ustreznih virov, pravilnih citatov in zahtevanega akademskega jezika.
?? Za uspešen zaključek študija je pomembno, da je delo:
skrbno pripravljeno že od izbire teme naprej,
strokovno oblikovano in pregledno strukturirano,
podprto z aktualnimi in relevantnimi viri,
tehnično urejeno po zahtevah fakultete,
jezikovno brezhibno in pripravljeno za oddajo.
? Moja pomoč obsega vse od začetka do konca: izbira teme, priprava dispozicije, podpora pri pisanju diplomske ali magistrske naloge, lektoriranje, tehnični pregled ter oblikovanje literature.
? Kontakt: lektoriram.t.urejam@gmail.com
✅ Če želiš, da tvoje delo izstopa kot kakovostno in strokovno, mi piši – skupaj bomo poskrbeli, da bo pripravljeno tako, kot od tebe pričakuje fakulteta.
to vedo že vsi, GPT ti sam napiše spodaj v drobnem tisku, da je nezanesljiv in da naj se ga preveri.
Vsak faks AI že zavrača (20% dovoljeno) podobno kot prej plagiat diplom in magistrskih pa ne bodo ukinili, ker se to mentorjem pozna zelo na finančnem področju.
Uvajajo pa fakultete na državni ravni njegovo regulacijo!!! Pisalo se bo, oziroma se že mora dodajati njihovo osebno noto, razmišljanje itd.
Menim, da bodo s tem diplomske kvalitetnejše, bo vsak vsaj svoj mozak uporabil.
Nekateri retardi so pač menili, da bodo še lažje prišli do cetlca, pa so v zmoti.
Ravno v tem času se razpravlja na mizi ministrstva za šolstvo o GPTju.
Bo treba kar po starem.
Kdor želi zaključiti dodiplomca in podiplomca z odliko si ne bo drznil uporabljat GPT.
Pa saj to je jasno…
GPT je samo uporaben, ko potrebuješ nekaj na hitro ali česa ne razumeš, drugače pa niti slučajno.
Še vsako peš raziskovanje je boljše kakor AI!!!
Strokovnost potrebuje strokovnost. AI pa sam v drobnem tisku navede, da je zmotljiv, da je za njim potrebno vse preverjati.
To je pa izredno zamudno.
Na koncu ti pa še zavrnejo delo. NO GO
Forum je zaprt za komentiranje.