❗️sporstki mlad maserr❗️
mmacek, 29.09.2022 ob 15:51
nisem vedel do zdaj … haha lahko se tudi najdeva nekje na pol poti al kaj podobnega…
mi poves malo ves o sebi .?
Saj sem ti napisala, kako je, ne upam si, vsaj ne takoj. Je pa res, da me zelo zanima prvic kako je z drugim, in to po masazi, domnevam, da si ze tako vesc, da bi me ze med masazo….saj ves pol pa ga direkt zarinil?
mmacek, 29.09.2022 ob 16:04
razumem..opogumi see saj se zivi samo enkrat?…vse je odvisno od energije in zelj…ucasih ga se kar same zgrabijo umes in pospremijo naprimer do ust…vasih pa raje cakajo in nakazujejo kako jim pocasi tece ven ker so tako mokree…
koliko pa imata let ? se kdaj odpravis proti lj ?
Posteno povedano ponavadi greva skupaj, se posebej dlje. Kot sem ze napisala, na eni strani imam mojega ‘dvajsetaka’ se mau vec? , na drugi tebe in….?. Ne morem , vsaj za zdaj ne. Sem pa 1979, ceprav se tega menda ne sprasuje ?. Prihaja domov, brez zamere, sama moram to razresit.?
Anonimno 2888, 29.09.2022 ob 16:17
Posteno povedano ponavadi greva skupaj, se posebej dlje. Kot sem ze napisala, na eni strani imam mojega ‘dvajsetaka’ se mau vec? , na drugi tebe in….?. Ne morem , vsaj za zdaj ne. Sem pa 1979, ceprav se tega menda ne sprasuje ?. Prihaja domov, brez zamere, sama moram to razresit.?
ahhh valjda čekam da te uhvatim za joške, ampak jazz nimam 20, malo manj sem izmerio
Forum je zaprt za komentiranje.