Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ❗️sporstki mlad maserr❗️

❗️sporstki mlad maserr❗️

profesionalni maser v osrednji okolici ponuja masazo za zenske in dogovoru tudi pare…dolgoletne izkusnje v masazi..

gmail:jon.hot81@gmail.con

Odgovor na objavo uporabnika
mmacek, 29.09.2022 ob 13:37

profesionalni maser v osrednji okolici ponuja masazo za zenske in dogovoru tudi pare…dolgoletne izkusnje v masazi..

gmail:jon.hot81@gmail.con

sportski, hihihi od naših dol.

V osrednji okolici TNP??

daa ..sem mobilen…

mmacek, 29.09.2022 ob 14:41

daa ..sem mobilen…

Si ze kdaj v TNP?

masiral ne ..vas zanima

ste par ali zenska?

mmacek, 29.09.2022 ob 15:16

masiral ne ..vas zanima

ste par ali zenska?

Lahko v paru, odvisno od mojega, pa bi res prisel v TNP?

zgoraj sem pustil mejl…pisi pa se vse dogovorimo…ce imate primeren prostor zkjpa ne

mmacek, 29.09.2022 ob 15:32

zgoraj sem pustil mejl…pisi pa se vse dogovorimo…ce imate primeren prostor zkjpa ne

Ok, ce bo moj za…tnx

lahko pa tudi samo vas masiram ob njem ali ko njega nebo…kakor vam ustreza..

ni problema

mmacek, 29.09.2022 ob 15:36

lahko pa tudi samo vas masiram ob njem ali ko njega nebo…kakor vam ustreza..

ni problema

Ja no, saj oba veva  da bi raje ko ga ne bo, a za zdaj si ne upam

nisem vedel do zdaj … haha lahko se tudi najdeva nekje na pol poti al kaj podobnega…

mi poves malo ves o sebi .?

mmacek, 29.09.2022 ob 15:51

nisem vedel do zdaj … haha lahko se tudi najdeva nekje na pol poti al kaj podobnega…

mi poves malo ves o sebi .?

Saj sem ti napisala, kako je, ne upam si, vsaj ne takoj.  Je pa res, da me zelo zanima  prvic  kako je z drugim, in to po masazi, domnevam, da si ze tako vesc, da bi me ze med masazo….saj ves  pol pa ga direkt zarinil?

razumem..opogumi see saj se zivi samo enkrat?…vse je odvisno od energije in zelj…ucasih ga se kar same zgrabijo umes in pospremijo naprimer do ust…vasih pa raje cakajo in nakazujejo kako jim pocasi tece ven ker so tako mokree…

koliko pa imata let ? se kdaj odpravis proti lj ?

mmacek, 29.09.2022 ob 16:04

razumem..opogumi see saj se zivi samo enkrat?…vse je odvisno od energije in zelj…ucasih ga se kar same zgrabijo umes in pospremijo naprimer do ust…vasih pa raje cakajo in nakazujejo kako jim pocasi tece ven ker so tako mokree…

koliko pa imata let ? se kdaj odpravis proti lj ?

Posteno povedano  ponavadi greva skupaj, se posebej dlje. Kot sem ze napisala, na eni strani imam mojega ‘dvajsetaka’  se mau vec? , na drugi tebe in….?. Ne morem , vsaj za zdaj ne. Sem pa 1979, ceprav se tega menda ne sprasuje ?. Prihaja domov, brez zamere, sama moram to razresit.?

Anonimno 2888, 29.09.2022 ob 16:17

Posteno povedano  ponavadi greva skupaj, se posebej dlje. Kot sem ze napisala, na eni strani imam mojega ‘dvajsetaka’  se mau vec? , na drugi tebe in….?. Ne morem , vsaj za zdaj ne. Sem pa 1979, ceprav se tega menda ne sprasuje ?. Prihaja domov, brez zamere, sama moram to razresit.?

ahhh valjda čekam da te uhvatim za joške, ampak jazz nimam 20, malo manj sem izmerio

to si je nekdo naredil fejk profil mmacek170 da me sabotira…res zalostno da si tako nevoscljiu do drugih….

napissi kaj se zmenita z svojim doma

Ti si carica 

mmacek170, 29.09.2022 ob 16:37

ahhh valjda čekam da te uhvatim za joške, ampak jazz nimam 20, malo manj sem izmerio

Ti Si carica,kdo te nebi masiral

[qanonimnauote id=”22921477″][/quote]

Anonimna 2888

Ti si največja carica če si le resnična. Kdo te nebi masiru

ti si res- res carica, kdo te nebi masiruuuu

zoss odjebi drkat res

Ej, če imaš še prjatelco profesionalno maserko kot si ti se lahko hitro zmenmo!

mmacek.       To velja za tebe če si resen in imaš še prjatelco ki bi tudi mene obdelala se lahko hitro zmenmo!

prosim da mi neresni ne pisete na mejl

hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close