January…
Iz dna srca se ti zahvaljujem za tvoje “presenečenje”…..!!!
Nimaš pojma, kakšno velikansko željo si mi s tem izpolnila…..
Andrea Bocelli & Giorgia………….”Vivo per lei”…. ejjjjjjjj…………….pesmice se ne morem naposlušat…….:)))))))))))))
Pravzaprav……..pesmico si bom dala na CD….in si ga vzela s sabo v porodnišnico….in garant bom ob poslušanju pesmi še rodila lažje….:))))
Še enkrat HVALA!!!!
P.S. Ko pridem malce k sebi po porodu….ti častim kofečke….in kak njamsi “dolce”…………..
:))))))))))))))))))
Ojojoj….. kr tko javno in na veliko ti…… hahaha…..
Z veseljem sem ti izpolnila željo….. čeprav sem mislila, da si že dobila….
Na kofi pa sigurno pridem…. te bom sama spomnila, če boš pozabla…..hahaha…. uživaj v sončnih dnevih…..:)))
Oooo, sej res…. še dva tedna…… bom jst prej prišla….hahaha
Madonca….. samo jaz pa ti sva tle……. pol pa dooooolg nobenga….. se vsi sončijo……
Jaaaaaaaa…. dobila….. pojedla….. mmmm je bla fina…..kraška, itak…..:)))
Ma sej jst bi tudi šla ven, ma se malčk bolano počutim…. tko sem brez moči….. sicer se mi vleče že cel teden ta prehlad in kašelj…. nč, pa kr TV gledam in se z možekom crtam….:))) Bova ju3 šla malo k morju, na kakšen sprehod……:))
Uff…bolna…nič ti nisem fouš….
To……..da se pa crtaš……………..ej……..skoraj nimam več pojma, kaj je to….:))))))))))))))
Aja….če imaš še kakšno lepo pesmico zame…khm..khm….se lepo priporočam…. Sem glih prejle brskala po netu, kje bi dobila še kaj lepega za dol snet…pa nisem nič pametnega najdla….
Mal mi povej, kaj bi rada imela….. če mamo, ni problema….
Ma kako ne veš več, kako zgleda…. lih zdej bi se mogla na veliko crtat…..:))) Mi se crtamo še ku otroci…..hahaha
In tvoj sinko, koliko let ima?
:)))
Moj sine ima leto in pol…. Saj glih zato je vsa pozornost in crtanje bolj njemu posvečena:)))))))))
Glede glasbe pa…..poslušam vse od A do Ž…sam trenutno mi pa res paše kaj takega kot je bil komad od A. Bocelli…pa kakšni taki mirni komadi…vse bolj v stilu…love songs….:)))) No ja…priznam, da sem tudi po naravi bolj tak človek……romantik………
:)))))))))
prednisone price prednisone 50 mg coupon prednisone 5 mg brand name
https://prednisonet.com prednisone 10mg tablets
prednisone 60 mg daily drug prices prednisone prednisone 20mg tablets where to buy
Forum je zaprt za komentiranje.