Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonček ?!

Sonček ?!

Ne razumem , no ?!

PP

Niki…kaj…namigni, ker ne vem…cmoka draga moja…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A ti to meni ?!
Pazi se me , te pridem pocukat za uha 😉

… že grem …

Kdo si in kaj to pomeni???Pa vseeno doborodosel-la…med nami!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mi je že jasno zakaj tole vprasanje, sele sedaj sem lahko odprla email.si, dobis…že migam, cmoka!!!

Prišel reply na moj mail … gor pa samo moje sporočilo , drugega nič , nada , rien , nulla … mislim , a namerno ali si kaj pozabila :)))

Prekleta Pjača :))))

živjo SončeK :))))

čak….

Ma zeza…se odpre, pisem pa nic ne napisem…upam, da bo sedaj okej…

To pomeni Prokleta Pijača :)))

Je pa en kul dečko (jaz ga pa pozmam , ha ha :))))))))))))))))

Lupčka sonce in sonce (tako mu včasih rečem 😉

… ma ne morem tam naprej pisat ker.. sej veš matuzala zna samo dve tri besede :))))

in kam boš tokrat stopila, da me pocukaš za uhle ;)))))))))))9

ja.. in jest poznam tole Niki… punco u crvenim cipelicama (al so bli škorenjci :)))))

živjo sonca :))

Niki ima take škornje….ku SS oberleutnant….ampak izgleda jebljivo ;-))
Sp

Hehe … škorenjčki so bili , ma , saj vem , da se ne spomniš , si drugam gledal ;)))

ja sej jest to vem hehehehehe…. prej vidu k ti ;)))))

:))))))))))))

Kaj dražiš :)))

Niki ima tako špičaste natikačke , da boš rabil prvo pomoč , če se te samo malo dotakne 😉

… oooo , zgleda pa kul , to pa ja … :)))

Pismo…pa starejš sem od tebe !
🙁
Sp

hehehehehe, ma.. ja, pa res… gledal sem… uh ma oštja je blo kej videt dijo :)))))

ma sej to ne igra nobene vloge.. je leto pa še mal k smo mel.. srečanje ;))))) pa evo.. upoznali se mi :))) pa še neki drugih iz gmajnice je blo :))

Ja pjača je pa res prokleta in prekleta…cmoka, da glavca ne bo bubala prevec…

A dohtarce misliš , ne ;)))

o to pa ne :))))) zdej govoriva o teb se mi zdi a ne :)))

ne se bat… ne bo bolela :)))))

Jan…tuzala :))))

A ga jaz tud poznam…lumpi ste vsi…cmokaaaa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close