bodočo punco spoznal v fitnesu
In ja še sam nevem kako mi je to ratal ampak kot moški sem v fitnesu 2-3x na teden(vedno grem po službi al pa večer). V začetku marca sem tam čist ponaklučju spoznal eno žensko ki ji je fitnes res dom. In enkrat me je osebno prišla “popravit” držo ker pač eno to res obvlada(kar pač jaz nisem), kar naenkrat pa sam se začela tudi zasebno pogovarjat in začela se je tista kemija med nama (niti sam nevem kako se je to zgodilo, ampak se je začelo dogajat) Ampak danes vem da bo ona kmalu moja punca saj sem jo ravno včeraj povabil na zmenek in je povabilo sprejela.
Trenutno še živim pri starših a si urejam vse potrebno da bom kmalu na svojem(ampak to na vse nima veze)
To vam govorim ker vas sprašujem kakšne imate kaj vi izkušnje ki so redno v fitnesu.
Ja, sploh zato, ker ga je prišla “popravit”. OK, uradno je želela z njim navezat stik, ampak taka, ki ima fitnes dvorano za prvi “dom”, je mal obsedena, pa ne samo s športon, morda zdravi kakšno drugi frustro s športanjem tam. Bejž stran avtor od take posesivke 🙂 Ozirom prej se naseksaj, da potešiš korona sušo 🙂
fitneserke. Nikoli iskal ženske v fitnesu ampak se kar zgodi :). Sem imel že čez 40, ko sem ga zaradi operacije kolena začel obiskovati. Največkrat se samo pozdraviš z nekom s katerim se večkrat tam srečaš. Potem pride recimo prošnja z njene strani, če ji pomagam uteži razložit. Naslednjič malo več debate o vajah..in tako naprej. Ter se počasi “ujameš” . Si izmenjaš številke, kavica in ker mi jo ni cilj dobit v posteljo traja ene pol leta da se tudi to zgodi.
Ponavadi so 5-7 let mlajše od mene.
No to zadnjo srečal pri 50 in sva že tri leta skupaj 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.