Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › bodočo punco spoznal v fitnesu

bodočo punco spoznal v fitnesu

In ja še sam nevem kako mi je to ratal ampak kot moški sem v fitnesu 2-3x na teden(vedno grem po službi al pa večer). V začetku marca sem tam čist ponaklučju spoznal eno žensko ki ji je fitnes res dom. In enkrat me je osebno prišla “popravit” držo ker pač eno to res obvlada(kar pač jaz nisem), kar naenkrat pa sam se začela tudi zasebno pogovarjat in začela se je tista kemija med nama (niti sam nevem kako se je to zgodilo, ampak se je začelo dogajat) Ampak danes vem da bo ona kmalu moja punca saj sem jo ravno včeraj povabil na zmenek in je povabilo sprejela.

Trenutno še živim pri starših a si urejam vse potrebno da bom kmalu na svojem(ampak to na vse nima veze)

To vam govorim ker vas sprašujem kakšne imate kaj vi izkušnje ki so redno v fitnesu.

Če si zdaj žejen kot sahara vode ti povem da se to ne bo dobro končalo in utegneš biti hudo razočaran.

Kaj so že odprti?

Ja, sploh zato, ker ga je prišla “popravit”. OK, uradno je želela z njim navezat stik, ampak taka, ki ima fitnes dvorano za prvi “dom”, je mal obsedena, pa ne samo s športon, morda zdravi kakšno drugi frustro s športanjem tam. Bejž stran avtor od take posesivke 🙂 Ozirom prej se naseksaj, da potešiš korona sušo 🙂

Že ene 2 meseca če se ne motim.

Že ene 2 meseca če se ne motim.
[/quote]

Se motiš – za rekreativno individualo vadbo so se fitnesi lahko odprli 12. aprila…. Vodene vadbe pa do 10. oseb….

fitneserke. Nikoli iskal ženske v fitnesu ampak se kar zgodi :). Sem imel že čez 40, ko sem ga zaradi operacije kolena začel obiskovati. Največkrat se samo pozdraviš z nekom s katerim se večkrat tam srečaš. Potem pride recimo prošnja z njene strani, če ji pomagam uteži razložit. Naslednjič malo več debate o vajah..in tako naprej. Ter se počasi “ujameš” . Si izmenjaš številke, kavica in ker mi jo ni cilj dobit v posteljo traja ene pol leta da se tudi to zgodi.
Ponavadi so 5-7 let mlajše od mene.
No to zadnjo srečal pri 50 in sva že tri leta skupaj 🙂

Upaj samo da ima normalne joške oz. da nima povečanih prsi kr to zna bit problem

Enake izkušnje imam, kot jih ti tule opisuješ. Prva punca. Čisto prijetno je bilo, punca pa bomba za pogledat.

Enake izkušnje imam, kot jih ti tule opisuješ. Prva punca. Čisto prijetno je bilo, punca pa bomba za pogledat.
[/quote]

A lahka poveš kej več zanimivega o njej

A lahka poveš kej več zanimivega o njej
[/quote]

Ne. Na misel mi ne pride nič takega, da bi bilo za javno razlaganje – sicer pa sploh ne vem, kaj te zanima; Povem lahko npr to, da sem bil zelo presenečen, da sva se našla midva – glede na to, kakšni vse dedci so se sprehajali tam po fitnesu.

Tut jest bi eno “kiropraktičarko”, ki bi mi malo popravila držo vsake toliko 🙂
Pa da ne bo pomote, sploh ni samo sexy feeling, ampak prav tak…”blažen” feeling, nežnost s strani ženske, tudi če nebi spala skupaj, bi vseeno bilo doživetje in pol!

jaz si ne predstavljam fitneserk in fitnes trenek da bi mele partnerja ki se ne ukvarja rad s športom in je gre raje na pivo

12 stvari, ki jih morate vedeti, preden začnete hoditi s fitneserko

Zgolj naklučje, jaz se ločujemo od fitneserke ravno zaradi tega ker se mi ne ljubi trenirat

Obožujem prešvicane muce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close