ali na plaži na samem masturbirate
Sem nudistka, a ne hodim na obljudene nudistične plaže, rada imam osamljene divje plaže, kjer sem popolnoma sama in se lahko sprostim in uživam na sončku.
[/quote]tudi sam hodim na divje nudistične plaže, tudi v slo se kaj najde kot enodnevni izlet. Všeč mi je tvoja nezaplankanost in bi te povabil na kakšno email debato. Piši mi na matejmatejmatej afna protonmail pika com
Sploh nisi prebral/a še spodnjega komentarja,ki se nanaša na tega. Dejansko je zelo inteligenten ta Xrobe. Pa ni ga treba žalit,saj ti nič noče. zakaj tako grdo? 🙁
[/quote]
Majči a nisi sama tudi pisala kako ne maraš fejkanja in laži? Kaj pa je drugega to kar dela Čater pod nickom xrobe? Laže in zavaja da je 16 letno dekle. Za moje pojme je to bolano in ped.rsko dejanje. Dejanje inteligentne osebe, a res? Kot sem že napisal, meni se zdi to bolj pomanjkanje zdravil.
Majči a nisi sama tudi pisala kako ne maraš fejkanja in laži? Kaj pa je drugega to kar dela Čater pod nickom xrobe? Laže in zavaja da je 16 letno dekle. Za moje pojme je to bolano in ped.rsko dejanje. Dejanje inteligentne osebe, a res? Kot sem že napisal, meni se zdi to bolj pomanjkanje zdravil.
[/quote]
ne razumeš njegove filozofije.. on ne misli to zares,da piše v prvi osebi. nevermind.. 😉
[/quote]
Xrobe nima z Darwinom nič skupnega, ne ideje, ne slog pisanja, ne domet domišljije, ne smisla za humor, nič, totalno nič.
Xrobe nima z Darwinom nič skupnega, ne ideje, ne slog pisanja, ne domet domišljije, ne smisla za humor, nič, totalno nič.
[/quote]
Zgornji ima prav. Bo povedala ona kateri je Darwin pisal s podpisom xrobe. Tip se je 1x pač zafrknil in ni opazil, da je prijavljen kot Darwin in je pisal to fantazijo ter se na koncu podpisal kot xrobe.
xrobe je javna last. Vsak lahko to uporablja kdorkoli. xrobe je xrobe. Kaj je xrobe? To je neka absolutno neznana oblika inteligence, lahko tudi absolutne neinteligence. xrobe, to je samo pet črk zapisanih v nekem vrstnem redu. Če pogledate bolj podrobno je izza xrobe svetla podlaga.
Pa še to, vsak lahko piše kot moški, lahko piše kot ženska.
Materialno telo v katerem se nahajam je neka oblika fantazije.
Nisem materialno telo.
Forum je zaprt za komentiranje.