Hrvat z neregistriranin avtom pred policajem trdi Zakon dežele
Gospod (v nadaljevanju: Kralj) trdi zakon nativne suverenosti iz Magna carte oziroma ‘zakon dežele’, ki pravi, da obstaja en nativni človekov zakon, ki se glasi ‘delaj dobro’, drugih zakonov pa ni. Trdi, da je človek in ne entiteta in da zato statutni zakoni (‘zakoni morja’, tuji zakoni) zanj ne veljajo.
Obtožen je bil, ker je na avtu imel neregistrirano registrsko tablico z napisom Suveren. 🙂
Poznamo ogromno izkoriščevalcev in hekerjev realnosti, ki te hočejo prepričat, da je njihov red naravni red. Marksist recimo še svoje “demokracije” ne zna, če pogledamo njihovo oblast od 45-91 in volitve 2018, ko sta si dva tovariša pač malo podajala oblast za foro.
Poklon temu sijajnemu suverenemu človeku. Ko bi le vsi zavedli moči Zakona dežele, ter da je človek v svoji deželi kralj, pa nima kak Kaizer al pa komunist tu kaj za rečt. Teoretično, seveda. Seveda vemo, da enostavno obstaja zakon močnejšega in krutejšega.
Ta gospod bo imel po sebi imenovano ulico enkrat. Kaj ulico, mesto.
Še en, ki z Listo svoboščin akka Magno karto pogumno mašira skozi kače. A tako zgleda to prebujanje, pa to je že cel čas bilo v nas. Kdo pa čuti, da mora h komunistom po dovoljenje, da si gradi dom in zavetje… Kdo čuti, da je naravno dat 400€ na mesec samo da opravljas posel in poklic 😁
Fantje gremo raziskat tole, mi smo zgleda najvišja avtoriteta v svoji deželi, tudi legalno.
Še ena pupa,
Ne nisem to jaz.
Sicer še nisem pogledal videa in sem samo preletel tekst.
Če je povedal tako, je prav povedal. Običajni zakon ali zakon dežele sicer sploh ni zakon in je kodeks. Iz tam ali za lažje razumevanje izvira recimo ko kdo reče častna skavtska ali kaj podobnega. To pomeni, da te kodeks ne sili niti nad teboj nima prava. Lahko ga upoštevaš ali ne, kaznovati te zato nihče ne sme. Ni pa to tako preprosto, kot bi si kdo mislil.
Ko ni bilo statutarnega zakona je vse kar imaš tvoja čast v takem smislu. In če se ti kodeksov, etike obnašanja in delovanja v družbi ne držiš to čast seveda izgubiš in si postal nečasten. Nekdo, kateremu ne gre zaupati. Zato je bilo to zelo pomembno, da si časten.
Delil sem tudi že, da je to mednarodno priznano pravo, čeprav ni pisano. Zanimivo kajne?
Namreč,ko se tako pravo zapiše ni več enako pravo ampak postane pisano pravo ali drugače tudi statutarno pravo.
Statutarno pravo izhaja iz pomorstva, kjer so trgovci imeli željo, da se tako tovor in vse zadeve s prevozi in trgovanjem uredijo, zapišejo in da obstaja sledljivost.
To pa so potem vse skupaj prenesli na kontinente.
Ker je to eno najbolj gnusnih ureditev, za katere ne potrebuješ časti pa se je to razplamtelo po svetu, kot ogenj po suhem dračju.
Tudi sama poimenovanja,ki izvirajo od tu za določene segmente nakazujejo na pomorstvo.
Zato npr. ko privežete ladjo, jo privežete na privez (od tu zavezanec).
Privežete jo na dok (od tu dokument)
Plačilno sredstvo se poimenuje valuta (kar izhaja iz valov)
…….
Zadeve so takšne, da smo svobodna bitja ampak se nas ob rojstvu takoj spremeni v stvar (oseba, fizična oseba, državljan, občan itd.)
Nekateri so to seveda odkrili, saj sistemu v statutarnem pravu ni namen, da te nauči, kako se ga lahko izogibaš, ker bi v tem primeru sam izgubljal svojo moč.
Ker ljudje niso pri polni zavesti pa se ne zavedajo, da z njimi nekdo upravlja.
—————-
Že ko je ženska noseča in to ni moja izjava ampak le prenašam besede v tem delu nekoga drugega je, da se noseča ženska smatra, kot ladja, ki nosi tovor. Ko ženska rodi pa je prisplei tovor otrok.
——————–
Statutarni zakon je fikcija pravil,ki so zapisana. Ker je to fikcija pa je absurd, da ima avtoriteto nad živim bitjem. In to sem že večkrat omenil pa se vedno najdejo tisti,ki bi radi to seveda v kali zatrli, da se znanje, veda, zavest ne širi.
———-
Namreč ko gledaš dokument rojstni list opaziš, da so rojeni človek prav tako pa mama in oče
zapisani pod pravno fikcijo. To pomeni naslov je pravna fikcija, (republika, država…) in spodaj navedeni segmenti naj bi pripadali njej (segmenti kot so oseba:otrok-ime priimek, Oseba:oče-ime priimek, oseba:mama-ime priimek.
Kar kaže, da ima avtoriteto nad njimi pravna fikcija in so ji podložni.
To pa je absurd in zanikanje božjega stvarstva ter živega bitja ter zanikanje svobode živemu bitju.
Pravna fikcija je nekaj kar je izmišljeno, prav tako pa stvar. Če si vi izmislite neko idejo ali pa iz ideje ustvarite stvar-reč, kako absurdno je, da ta stvar-reč ali ideja dobi pravo in avtoriteto nad vami, ki ste rojeno živo bitje rojeno iz resničnosti v resničnost.
————————–
Lepo bodite in čim prej se z menoj prebudite, da lahko zaužijemo čas, ki nam je na voljo in življenje, ki ga imamo in živimo.
Ne nisem to jaz.
Sicer še nisem pogledal videa in sem samo preletel tekst.
Če je povedal tako, je prav povedal. Običajni zakon ali zakon dežele sicer sploh ni zakon in je kodeks. Iz tam ali za lažje razumevanje izvira recimo ko kdo reče častna skavtska ali kaj podobnega. To pomeni, da te kodeks ne sili niti nad teboj nima prava. Lahko ga upoštevaš ali ne, kaznovati te zato nihče ne sme. Ni pa to tako preprosto, kot bi si kdo mislil.
Ko ni bilo statutarnega zakona je vse kar imaš tvoja čast v takem smislu. In če se ti kodeksov, etike obnašanja in delovanja v družbi ne držiš to čast seveda izgubiš in si postal nečasten. Nekdo, kateremu ne gre zaupati. Zato je bilo to zelo pomembno, da si časten.
Delil sem tudi že, da je to mednarodno priznano pravo, čeprav ni pisano. Zanimivo kajne?
Namreč,ko se tako pravo zapiše ni več enako pravo ampak postane pisano pravo ali drugače tudi statutarno pravo.
Statutarno pravo izhaja iz pomorstva, kjer so trgovci imeli željo, da se tako tovor in vse zadeve s prevozi in trgovanjem uredijo, zapišejo in da obstaja sledljivost.
To pa so potem vse skupaj prenesli na kontinente.
Ker je to eno najbolj gnusnih ureditev, za katere ne potrebuješ časti pa se je to razplamtelo po svetu, kot ogenj po suhem dračju.
Tudi sama poimenovanja,ki izvirajo od tu za določene segmente nakazujejo na pomorstvo.
Zato npr. ko privežete ladjo, jo privežete na privez (od tu zavezanec).
Privežete jo na dok (od tu dokument)
Plačilno sredstvo se poimenuje valuta (kar izhaja iz valov)
…….
Zadeve so takšne, da smo svobodna bitja ampak se nas ob rojstvu takoj spremeni v stvar (oseba, fizična oseba, državljan, občan itd.)
Nekateri so to seveda odkrili, saj sistemu v statutarnem pravu ni namen, da te nauči, kako se ga lahko izogibaš, ker bi v tem primeru sam izgubljal svojo moč.
Ker ljudje niso pri polni zavesti pa se ne zavedajo, da z njimi nekdo upravlja.
—————-
Že ko je ženska noseča in to ni moja izjava ampak le prenašam besede v tem delu nekoga drugega je, da se noseča ženska smatra, kot ladja, ki nosi tovor. Ko ženska rodi pa je prisplei tovor otrok.
——————–
Statutarni zakon je fikcija pravil,ki so zapisana. Ker je to fikcija pa je absurd, da ima avtoriteto nad živim bitjem. In to sem že večkrat omenil pa se vedno najdejo tisti,ki bi radi to seveda v kali zatrli, da se znanje, veda, zavest ne širi.
———-
Namreč ko gledaš dokument rojstni list opaziš, da so rojeni človek prav tako pa mama in oče
zapisani pod pravno fikcijo. To pomeni naslov je pravna fikcija, (republika, država…) in spodaj navedeni segmenti naj bi pripadali njej (segmenti kot so oseba:otrok-ime priimek, Oseba:oče-ime priimek, oseba:mama-ime priimek.
Kar kaže, da ima avtoriteto nad njimi pravna fikcija in so ji podložni.
To pa je absurd in zanikanje božjega stvarstva ter živega bitja ter zanikanje svobode živemu bitju.
Pravna fikcija je nekaj kar je izmišljeno, prav tako pa stvar. Če si vi izmislite neko idejo ali pa iz ideje ustvarite stvar-reč, kako absurdno je, da ta stvar-reč ali ideja dobi pravo in avtoriteto nad vami, ki ste rojeno živo bitje rojeno iz resničnosti v resničnost.
————————–
Lepo bodite in čim prej se z menoj prebudite, da lahko zaužijemo čas, ki nam je na voljo in življenje, ki ga imamo in živimo.
[/quote]
Načeloma ni problem, da se ljudje ne bi zavedali, da so te ureditve plod izmišljotine, v izogib “nereda”, ki v družbi kot taki mora vsaj “delno” obstajati, so vzpostavili red, sistem, ki smo ga pograbili, saj smo socialna bitja, ko gre za skupino pa določena pravila niso nepomembna, ker vsi pač ne mislimo enako. Dokler nas ne žuli, to sprejemamo in dokler nas ne bo kolektivno žulilo, bo to veljalo, če večina kima, je žal pač tako, ali pa se to zagotovi z razno represijo, ki je mnogokrat seveda tudi krivična, a brez nje spet ne gre! Ker ljudje nismo dovolj zreli. Pač igramo bogove, ker pa več kot očitno nismo bogovi, delamo napake. Pohlep je že zdavnaj pohodil čast. Ljudje pa si se vedno bockali med sabo za zemljo in dobrine, ker smo pač požrešni. Nič novga ni vse skupaj. Dolgo in smiselno pišeš, bi pa bilo dobro, da bi kdaj, kaj citiral in si lahko bralec pri tvojih zapisih pogleda izvor in si sam stvari pogleda ter tolmači. Verjetno nisi sam vse to ugotovil in raziskal. Tudi sama vsebina je težka in brez citata bi lahko tudi zamahnili z roko v smislu, kaj zdaj bluzi. Ker so to pač izcedki iz celotne vsebine v tvojem pogledu. Npr. Tole o pomorstvu(zelo zanimivo), če predam misel naprej, dobim question, aha fajn, kje si to brala, ja en Darwin “z drugega brega” je to povedal.
Načeloma ni problem, da se ljudje ne bi zavedali, da so te ureditve plod izmišljotine, v izogib “nereda”, ki v družbi kot taki mora vsaj “delno” obstajati, so vzpostavili red, sistem, ki smo ga pograbili, saj smo socialna bitja, ko gre za skupino pa določena pravila niso nepomembna, ker vsi pač ne mislimo enako. Dokler nas ne žuli, to sprejemamo in dokler nas ne bo kolektivno žulilo, bo to veljalo, če večina kima, je žal pač tako, ali pa se to zagotovi z razno represijo, ki je mnogokrat seveda tudi krivična, a brez nje spet ne gre! Ker ljudje nismo dovolj zreli. Pač igramo bogove, ker pa več kot očitno nismo bogovi, delamo napake. Pohlep je že zdavnaj pohodil čast. Ljudje pa si se vedno bockali med sabo za zemljo in dobrine, ker smo pač požrešni. Nič novga ni vse skupaj. Dolgo in smiselno pišeš, bi pa bilo dobro, da bi kdaj, kaj citiral in si lahko bralec pri tvojih zapisih pogleda izvor in si sam stvari pogleda ter tolmači. Verjetno nisi sam vse to ugotovil in raziskal. Tudi sama vsebina je težka in brez citata bi lahko tudi zamahnili z roko v smislu, kaj zdaj bluzi. Ker so to pač izcedki iz celotne vsebine v tvojem pogledu. Npr. Tole o pomorstvu(zelo zanimivo), če predam misel naprej, dobim question, aha fajn, kje si to brala, ja en Darwin “z drugega brega” je to povedal.
[/quote]
Čtiva, in razlage, ter še druge asortimente s katerimi bi si lahko ljudje pridobili določeno znanje o tem sem že posredoval na tem forumu. Če ni zanimanja pač ni. Ni moja dolžnost, da vas silim v nekaj. Kdo sili v nekaj je jasno. Darwin tudi ne bo razlagal za vse kje se je kaj naučil ali izvedel tudi že iz preprostega razloga, ker opazi, da ljudje na to niso pripravljeni saj so preveč v navideznem svetu s svojo zavestjo. Se pa opazi in tudi ta video kar sem ga že pogledal, kaže, da tako ni z vsemi. Sem jih videl že kar nekaj in za različne zadeve se je šlo. So pa ali smo pa izjeme če temu tako rečem,ki jih lahko omenim, da vse skupaj kar se tega dotika razumejo na širši ravni.
Ko ti začneš zagovarjati pravni sistem, kot je statutarni sistem in iskati argumente zato postaneš njegova podaljšana roka in se nimava več kaj pogovarjati v tem kontekstu. Ja si na drugem bregu in to vedno, če želiš v tem kontekstu.
Zato z moje strani razpravo s teboj o tem zaključujem.
Policist je orodje države in je izučen ter naučen, da deluje in razume,kot njeno orodje. Pričakovati od policista, da bo doumel naravni zakon ali drugače delovanje ter bistvo življenja in živost ter zavest ljudsko ali drugače živega bitja z vsem zavedanjem in zavestjo je utopično. Le živo bitje samo lahko doume in dojema na enaki ravni drugo živo bitje. Če se policist zave, da je sam pod krinko ali masko policista sam živo bitje z zavestjo itd. potem pa lahko deluje in postopa ter odloča drugače. Saj ga ne vodi več službena dolžnost države, fikcije ampak njegova lastna prvobitna svobodna volja.
Čtiva, in razlage, ter še druge asortimente s katerimi bi si lahko ljudje pridobili določeno znanje o tem sem že posredoval na tem forumu. Če ni zanimanja pač ni. Ni moja dolžnost, da vas silim v nekaj. Kdo sili v nekaj je jasno. Darwin tudi ne bo razlagal za vse kje se je kaj naučil ali izvedel tudi že iz preprostega razloga, ker opazi, da ljudje na to niso pripravljeni saj so preveč v navideznem svetu s svojo zavestjo. Se pa opazi in tudi ta video kar sem ga že pogledal, kaže, da tako ni z vsemi. Sem jih videl že kar nekaj in za različne zadeve se je šlo. So pa ali smo pa izjeme če temu tako rečem,ki jih lahko omenim, da vse skupaj kar se tega dotika razumejo na širši ravni.
Ko ti začneš zagovarjati pravni sistem, kot je statutarni sistem in iskati argumente zato postaneš njegova podaljšana roka in se nimava več kaj pogovarjati v tem kontekstu. Ja si na drugem bregu in to vedno, če želiš v tem kontekstu.
Zato z moje strani razpravo s teboj o tem zaključujem.
[/quote]
Ni pomembno kaj si počel, kaj nisi, pomembno je kaj trenutno navajaš in dobro bi bilo, kar sem omenila. Vse ostalo.. Tudi o bregovih, ki si jih prvi ven potegnil, so tvoja tolmačenja. Ne veš, kako delujem, kaj mislim. Meni ti nisi dal priložnosti, že v startu si skritiziral moj nick, brez, da bi mogoče dopustil, da je v ozadju kakšna zgodba. Izpadeš dober, pa si zmulan in užaljen kot vsi mi, ko nekaj ne razumemo, to napademo. Čim si se odločil, da dobro veš kdo in kaj sem, so se name začeli napadi neregistriranih, moj nick ima besedo crazy, ne stupid. Ne zagovarjam sistema, govorim o širini. Ti ga v praksi podpiraš, tudi splet je del tega! A vsa ta tvoja odmaknjenost, zavračanje sta iluzija, fikcija kot praviš sam. Odreči se elektriki, spletu, mobilniku itd itd itd. Js se nimam namena s kom kregat in noret po spletu. Če pa moram pazit v keri temu komu kaj citiram je oa neumnost. Moja svobodna izbira pa je, kdaj se komu smejim. Globine dreka pač ne vidim. Kr neki. Ko da sm v OŠ nazaj😁 no… Zbogom in oprosti, če sem te nevede dejansko kdaj ranla. To pa vsekakor ni moj namen. Koga “resno” prizadet. Lp
Meni si lepo napisal Darwin. Vsak to čuti kot neubesednjen sistem časti. Vsi ki kaj so, delujejo po tem sistemu. To je jasno vsakemu, ki se ne boji in nase sprejme sistem družbene moči. Vsepovsod kjer je moč, si ljudje izmenjujejo energijo po nekem naravnem zakonu.
Tudi zabavno, da je gospod v prvi objavi to prakticira v živo. Moramo ga zaščitit pa naredit novega Icke-ja iz njega.
Če je nekaj redko ali se ne kaže na prvi pogled, še ne pomeni, da tega ni. Napad na suverenost zavesti in svobodo ter podobno se omenja tudi v religijah. Npr. Bibilja govori, da satan vlada svetu. Tako, da kdor je časten človek, resnicoljuben, pošten in racionalen zagotovo čuti kot napad nase in na druge,manipulacijo in laži,ki se dogajajo.
Tukaj je tudi spletna stran nekaterih od ljudi, ki se povezujejo v skupnost, saj so jim določena mišljenja skupna. Resnica povezuje in ne ločuje. Saj resnica je tisto kar je in ne tisto kar naj bi si nekdo lažno domišljal da je. Če je resnica skala potem je resnica skala in ne kaj drugega. In vedno ko primeš to skalo, jo srečaš, jo objameš, jo vidiš… vedno lahko veš, da si pri resnici in ona pri tebi.
https://zivicovjek.org/
Police stop – no license, registration, insurance, or tags….Right to travel success.
Policija ustavi – brez licence, registracije, zavarovanja ali oznak …. Pravica do potovanja-uspešno.
Forum je zaprt za komentiranje.