Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alja Dimic

Alja Dimic

A pozna kdo to gospo?
Koliko sledim na IGju pravi, da zauzije veliko kolagena, vitaminov, mineralov in nekih dodatkov. Ampak meni se zdi, da ima ona taksni kozo zaradi lepotnih posegov.

Nekako sem ji prej verjela, dokler nisem videla, da ima neki recept objavlen in isto fotko sem videla na Pintrestu za isto jed a druge sestavine, zato sem takrat zacela dvomit vanjo, da kar pokaze ni res.

Vase mnenje?

Ja, vem kam hodi v Zg na botox, tudi med covid lock downom.
V glavnem goori o Napro kremi, ki se mi ne zdi čisto nič hormonska ali efektivna.
Ne vem, ali so uspešni pri poslovanju, nismo pogledali na Ajpes.

Ona je storocentno lepotno obdelana, verjetno gre res za botox, morda celo za filerje. Ce poguglas kaksno njeno staro sliko, je prav videt kako je sedaj nenaravno napihnjena.

Sicer jo poznam, a kot praviš, dovolj je, da pogledaš kakšna j bila pred 10+ leti:

https://2008.pozareport.si/post/377493/erazem-pintar-se-zabava-z-novo-bejbo-in-upa-na-vrnitev-stare

Povsem nov nos, usta polna hialurona, prepikana z botoksom čez in čez. Grozljivka.

Gospodična Dimičeva je v zgodnjih 2000ih hodila na turistico, želela postati model, a ji ni uspelo, kljub temu,da je hodila na zabave hrvatiča in Erazma….hujsala na polno,nič jedla,prefinjena Ljubljančanka…kar naenkrat pa je strokovnjakinja prehrane. Le kdo ji je vse te kvazi študije v ZDA financiral ..poizkušala je tudi z novinarstvom,pa spet nič… Skoz se je nekje tiščal,veze,poznanstva,moški z denarjem..Pri njej je vse ena farsa in nateg. Od njenega videza,pa do znanja.

Jao kaj je ta iz sebe naredila, v glavo cela zabuhla od polnil,pa skoz svoje zvarke promovira, ubogi bolani ljudje pa kupujejo.

Je pa ločena a ne? Zdaj še samo sina vlači po ig.

Jaz jo spremljam samo na FB, velikokrat je v Mehiki in Monte Carlu. Sem že razmišljala, od kod ji denar. Promovira toliko dodatkov, da bi človek vsak mesec lahko dal celo plačo za vse to. Sin se mi pa smili, ni ok, da ga ves čas vlači po svojih storyjih. V Ljubljani pa pol dneva preždi v Zvezdi v Slonu.

Njena koža me ne fascinira. Zanima me kaj je po genetiki ta gospa. ker sem jo videl v Tivoliju in sem gledal te nenavadne zategnjene poteze. Kot da bi gledal mačjo žensko iz New Yorka Yoceline ali kaj je že bila.

Odgovor na objavo uporabnika
TomiPor, 04.05.2021 ob 12:37

Gospodična Dimičeva je v zgodnjih 2000ih hodila na turistico, želela postati model, a ji ni uspelo, kljub temu,da je hodila na zabave hrvatiča in Erazma….hujsala na polno,nič jedla,prefinjena Ljubljančanka…kar naenkrat pa je strokovnjakinja prehrane. Le kdo ji je vse te kvazi študije v ZDA financiral ..poizkušala je tudi z novinarstvom,pa spet nič… Skoz se je nekje tiščal,veze,poznanstva,moški z denarjem..Pri njej je vse ena farsa in nateg. Od njenega videza,pa do znanja.

prefinjena Ljubljančanka bwahah, to ne obstaja. Obstajajo južnjakinje poseljene od srbskega okupatorja in komunističnega diktatorja in vaške oponašalke meščanstva. Redko katera gospa je iz starih časov.

Spet ena sponzoruša v monte carlu. Pa kdo zavraga kupuje njene praške kupljene ma kitajskem???

Ne poznam. Sem pogledala en njen posnetek na Instagramu in ja. Je očitno, da ima v čelu botox, v licnicah in ustnicah pa filerje. Se spoznam na to.

Disorder.

Anonimno 1331, 28.08.2025 ob 21:53

Jao kaj je ta iz sebe naredila, v glavo cela zabuhla od polnil,pa skoz svoje zvarke promovira, ubogi bolani ljudje pa kupujejo.

Je pa ločena a ne? Zdaj še samo sina vlači po ig.

Z Juretom sta skupaj, očitno njemu ne paše toliko izpostavljanja.

helsinki12, 30.08.2025 ob 10:28

Z Juretom sta skupaj, očitno njemu ne paše toliko izpostavljanja.

Katerim Juretom?

Podjetje ALMATIM d.o.o., ki prodaja izdelke pod znamko Holistic in je v lasti Alje Dimic in njenega brata je imelo prejšnjo leto (2024) precejšen upad prihodkov in dobička po podatkih Ajpes-a. Očitno jih je konkurenca prehitela in imajo precej bolj kvalitetne izdelke tako, da se zdaj ta dočitna gospa ukvarja poleg še z šamanizmom in novači naivne Slovence, da se ji pridružijo v Mehiki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close