Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Strah me je apokalipse

Strah me je apokalipse

Imam lexaurin za spanje 6mg
Xanax 1, 5 mg
Apaurin 3x 10 mg
Nič mne pomaga, apokalipsa bo me pokopala…

Čist premal uživaš svinjarije. Začni kaj delat in ti meglena betica nebo imela več časa tok v prazno laufat. Jooooj!

katere tablete ješ?

vzameš vse škatle hkrati in se rešiš apokalipse

A rabis vse to ali lahko malo prodas ker to je prevec jaz kaj kupila

Apokalipsa pomeni razodetje, razkritje dosedanjih laži in prevar. Jaz se teh razodetjij nič ne bojim. Kjer prevladuje neznanje, je prisoten strah. Ko vemo, za kaj gre, prav razumevanje odžene strah, ki ga tablete samo zameglijo.

Lp.Marjuta stilar@gmeil.com prosim ce mi se javite

Hvala Marjuta

Objava čaka odobritev
    Toga dana će neka lica blistava biti,
    u Gospodara svoga će gledati;
    toga dana će neka lica smrknuta biti,
    tešku nevolju će očekivati.
    Pazi! Kada duša dopre do ključnih kosti,
    i vikne se: “Ima li vidara?”,
    i on se uvjeri da je to čas rastanka
    i noga se uz nogu savije,
    toga dana će Gospodaru tvome priveden biti:
    “Nije vjerovao, nije molitvu obavljao,
    nego je poricao i leđa okretao,
    a onda svojima bahato odlazio.”
    Teško tebi! Teško tebi!
    I još jednom: Teško tebi! Teško tebi!
    Zar čovjek misli da će sam sebi prepušten biti, da neće odgovarati?
    Zar nije bio kap sjemena koja se ubaci,
    zatim ugrušak kome On onda razmjer odredi i skladnim mu lik učini,
    i od njega onda dvije vrste, muškarca i ženu, stvori,
    i zar Taj nije kadar mrtve oživiti?

Odgovor na objavo uporabnika
česa se bojiš, 03.07.2021 ob 07:41

Apokalipsa pomeni razodetje, razkritje dosedanjih laži in prevar. Jaz se teh razodetjij nič ne bojim. Kjer prevladuje neznanje, je prisoten strah. Ko vemo, za kaj gre, prav razumevanje odžene strah, ki ga tablete samo zameglijo.

Ne mešaj neznanja in psihične motnje. Anksiozen človek lahko do potankosti prouči naprimer pajka, kačo, vožnjo skozi tunel, delovanje dvigala itd., pa bo kljub vsemu znanju ob naštetem še vedno doživel panični napad. Zakaj? Ker ima motnjo v delovanju žleze, ki izloča serotonin. Zdravila, ki spravijo to žlezo nazaj v normalno delovanje, razuma ne zameglijo, nadprotno, celo zbistrijo, ker je človek spet sposoben raznega razmišljanja, ne da bi ga ob tem oviral pretiran strah. Poleg zdravil so pomirjevala včasih nujno potrebna, saj tudi nenehna panika telesu škodi, lahko celo bolj, kakor sama tableta.

Ti ne potrebuješ pomirjeval, ampak antipsihotike.  Ne vem katera zdravnica ti predpisuje pomirjevala, če imaš psihozo.

Ne govori na pamet, 01.08.2021 ob 19:19

Ne mešaj neznanja in psihične motnje. Anksiozen človek lahko do potankosti prouči naprimer pajka, kačo, vožnjo skozi tunel, delovanje dvigala itd., pa bo kljub vsemu znanju ob naštetem še vedno doživel panični napad. Zakaj? Ker ima motnjo v delovanju žleze, ki izloča serotonin. Zdravila, ki spravijo to žlezo nazaj v normalno delovanje, razuma ne zameglijo, nadprotno, celo zbistrijo, ker je človek spet sposoben raznega razmišljanja, ne da bi ga ob tem oviral pretiran strah. Poleg zdravil so pomirjevala včasih nujno potrebna, saj tudi nenehna panika telesu škodi, lahko celo bolj, kakor sama tableta.

Avtorica piše, da ji tri vrste pomirjeval NE POMAGAJO.

A onoga koji glavu okreće i neće da vjeruje,
    njega će Allah najvećom mukom mučiti.
    Nama će se oni zaista vratiti
    i pred Nama će, doista, račun polagati!

dr.Monklja, 01.08.2021 ob 19:25

Avtorica piše, da ji tri vrste pomirjeval NE POMAGAJO.

Razumem. Odgovorila sem na splošno o razliki med strahom zaradi neznanja in strahom zaradi psihične motnje, ker je v citiranem postu bilo jasno, da nekateri tega ne ločijo.

Zgleda, da ima ze vsak tadrug psihicne motnje. Ni cudno  da gre svet v maloro.   Stabilnih  pametnih, delovnih ljudi je le se vzorec., po tukajsnjih tapiskih sodec.

Potem pa se dobro najej, naspi, zjutraj pa oglasnik v roke in iskat delo! Kakšna apokalipsa ej!!

Pomirjevala 3 vrste, 05.04.2021 ob 16:00

Imam lexaurin za spanje 6mg
Xanax 1, 5 mg
Apaurin 3x 10 mg
Nič mne pomaga, apokalipsa bo me pokopala…

Največja apokalipsa za ta planet je ČLOVEK. Nič drugega, kar se je v naravi kdajkoli zgodilo, ni bilo tako uničujoče, kot človek.

K delu se spravi delaj po 16 ur in ne bos imela casa za psihoze

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close