Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek eni in isti sosedi se kljub ukrepom vedno družijo in prirejajo zabave

eni in isti sosedi se kljub ukrepom vedno družijo in prirejajo zabave

Vedno eni in isti. Zaprto za vse, pri njih pa vedno gužva. Včeraj so imeli celo zabavo in ljudi za dve mizi.

Ti ubogi revež pa sam doma.

Nimaš nikogar, s katerim bi si krajšal čas?

Pametni sosedje.

[/quote]
Saj ima fašista jajota s katerim si lahko na nori TV krajša čas.

Pametni sosedje.
[/quote]

Mi se že 1 let čist normalno družmo, obiskujemo en druzga, pa cel kup je takih. Pa ej, razn ene punce, pa še tuki je vprašanje, če je res bla okužena, pa ni bla z nami nikol, po vsem tem cajtu ne poznam niti enga od teh da bi bil kadarkol v tem cajtu kakorkol bolan.

Po tko smrtnonosnem, nalezljivem, ne vem kakšnm še virusu, bi moral že vsi mi že zdavni pokrepat, kolk sam druženj, zabav je blo. In ej, celo v zaprtih prostorih, garažah….

Mi se že 1 let čist normalno družmo, obiskujemo en druzga, pa cel kup je takih. Pa ej, razn ene punce, pa še tuki je vprašanje, če je res bla okužena, pa ni bla z nami nikol, po vsem tem cajtu ne poznam niti enga od teh da bi bil kadarkol v tem cajtu kakorkol bolan.

Po tko smrtnonosnem, nalezljivem, ne vem kakšnm še virusu, bi moral že vsi mi že zdavni pokrepat, kolk sam druženj, zabav je blo. In ej, celo v zaprtih prostorih, garažah….
[/quote]

Pa na morju soseda bakica pa dedi, oba stara cca 80 let. Smo hodil en h drugmu, ta bakica nam je dostkrat kej skuhala. Oba smo dostkrat povabl zravn ko smo imel tud mi fešte.
Oba še zmer živa in zdrava, pa tolk mladine okol sebe.

Ravno danes sem razmisljala, kaksno sreco imamo, da imamo prijatelje.
Pa pridejo mozevi ali gremo mi k njim, pa od fantov prijatelji, se zberejo kdaj pri nas, kdaj pri komu drugemu, moje prijateljice pridejo na kavo ali grem jaz k njim, skratka, ta socialni stik je zame neprecenljiv!

Gledam ljudi, vecina je ze cisto zafrustriranih in preobremenjenih, groza od groze, do kam so pripeljali sami sebe!

Ljudje nismo narejeni tako, da bi bili sami!
Odvzemi nam socialne stike in nas lahko komot fentas, ker smo potem itak samo se eni zombiji!
Pa sem jaz se clovek, ki zna bit sam s sabo in mi ni problem bit 5 dni sama doma in ne stopit ven iz hise!

Rešiš s klicem na 112

Pravilno da se družijo takoj bi se jim pridružila 🙂

Tudi jaz mislim, da vas daje zavist.

Covid je pa za tiste z IQ < 60.
Vesel oče, zame ga ni

Odgovor na objavo uporabnika
Robi…, 02.04.2021 ob 14:01

[/quote]
Saj ima fašista jajota s katerim si lahko na nori TV krajša čas.

KAksni izrazi pa so to ?. Kako si upaš! Ce bi bilo v moji moči,te kaznujem,da nikoli več ne bi zapisal takega komentarja!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close