Mueller razgovor?
13 let nazaj veseli december so me iz baze potegnil poslala za drugo poslovalnico parfumerija šla na razgovor za blagajničarko pristala na parfuremriji zaradi izobrazbe…. Nujno rabili december pa to… bila brez otrok in stara 24 let
Potem 8 let delala drugje vmes rodila 2 otroka in po 11 letih kar nisem bila zaposlena tam spet poslala prošnjo res klicana na razgovor no nisem dobila odgovora…. torej malo starejša 2 otroka in par kg težja 😀
Kot študentka sem delala cca 6 mesecev. Je.bat ga, rabla sm keš. Men ni blo všeč. Najprej ocenijo zunanjost in skoz jo moraš poudarjat, pa vsa ta eleganca.. Po parih dneh je vse skup en bullshit. In ta strog nemski pristop. Ne smeš met vode pr blagajni, skoz kažeš torbico.. Pač.. Kr neki.. 😁
[/quote]
Kažeš torbico????
Če zapustiš poslovalnico, odmor, ko greš, me smo vodji mogle vse torbico pokazat…varnost in to. Mogoče so se bali, da bi v drugačnem primeru si drznale kaj odtujit. Ne vem pa ali je bila ta praxa pri zaposlenih tudi..
[/quote]
Hvala za pojasnilo.
Moram priznati, da grem nerada v Miller. Raje grem v DM.
Za delo na oddelku parfumerije in ličil prestižnih znamk moraš biti lepa in imeti izobrazbo?
A se hecate?
Sori, ampak gospodične, ki tam stojijo in se sprehajajo med parfumi, so tako kričeče namazane, da bolijo oči! Smešno za videti, kot karikature.
O njihovi ‘fake’ namišljeni večvrednosti , ker stojijo ob Diorju in Chanelu rajši ne bom!
In kako se pridno pacajo s testerji, ki jih imajo te prestižne znamke na stojalu in potem občudujejo svojo lepoto.
Včasih imam občutek, da smo jim stranke čisto odveč. Razen takrat, ko te sumljivo gledajo, če se predolgo zadržiš pri kakšni polički.
In to je ‘kao’ eleganca in strokovnost?
Dajte se no hecat … 😂
Če zapustiš poslovalnico, odmor, ko greš, me smo vodji mogle vse torbico pokazat…varnost in to. Mogoče so se bali, da bi v drugačnem primeru si drznale kaj odtujit. Ne vem pa ali je bila ta praxa pri zaposlenih tudi..
[/quote]
Zanimivo, pokazati morajo torbico, a res ….a testerčke od parfumov, pudrov in krepm pa imajo lahko v torbici?
Vsaj tako sem slišala, da si vzamejo testerčkel potem pa jih za stranke ni.
Nikoli, ampak res nikoli TRENUTNO nimajo na zalogi testerčkov od parfumov, ki se dobro prodajajo.
Čudno?
Kupiš parfum v vrednosti 150 €, pa ti poleg gratis dajo 3 cenene 2 ml parfumčke …..
Zanimivo, pokazati morajo torbico, a res ….a testerčke od parfumov, pudrov in krepm pa imajo lahko v torbici?
Vsaj tako sem slišala, da si vzamejo testerčkel potem pa jih za stranke ni.
Nikoli, ampak res nikoli TRENUTNO nimajo na zalogi testerčkov od parfumov, ki se dobro prodajajo.
Čudno?
Kupiš parfum v vrednosti 150 €, pa ti poleg gratis dajo 3 cenene 2 ml parfumčke …..
[/quote]
Ej… Ne vem☺️
Povedla sm zgolj del lastne izkušnje, blo je leta 2014. Tk da… Mi je tud vseeno 😄 pač blo mi je neprijetno… Sh.it happens😉
Bila na razgovoru, njim očitno faks ni dovolj. Vprašajo te vprašanja, kot so koliko časa je trajala prejšnja zaposlitev, a je bila to edina redna zaposlitev, zakaj si prenehal delat tam itd…kar jih konec koncev nima kaj zanimat. In ja, očitno fasada več vredna kot to, da imaš dobro izobrazbo. Škoda časa za to, da greš na razgovor, STAY AWAY!
Pozdravljeni,
Včasih se znajdemo v situacijah, kjer se lahko hote ali nehote znajdemo v težavah.
Nasveti odvetnika, spori z delodajalci, spori z zavarovalnicami, družino, zahtevanje primerne odškodnine in še mnogo drugih primerov, povzročajo visoke stroške. Zavedamo se, da so odvetniški in sodni stroški visoki, zato vam ponujamo rešitev – zavarovanje ARAG- ki ga pa morate skleniti pravočasno- še preden nastane težava, saj gre za zavarovanje. V okviru zavarovanja vam pripada enkrat mesečno tudi brezplačni pravni nasvet pri odvetniku.
S sklenitvijo zavarovanja ARAG boste prihranili ter se zaščitili. Tega se zaveda že veliko strank, skoraj 80.000, ki so že sklenili zavarovanje pri zavarovalnici ARAG.
Pobrskate lahko tudi po naši spletni strani: https://www.arag.si/zavarovanje-pravne-zascite/
V kolikor bi želeli skleniti zavarovanje, to najlažje storite tukaj: https://www.arag.si/sklenitev-zavarovanja/
V kolikor pa imate dodatna vprašanja, smo vam na voljo tudi na 080 30 16.
ARAG zavarovalnica pravne zaščite
Khm, 12.03.2021 ob 06:24
Kot študentka sem delala cca 6 mesecev. Je.bat ga, rabla sm keš. Men ni blo všeč. Najprej ocenijo zunanjost in skoz jo moraš poudarjat, pa vsa ta eleganca.. Po parih dneh je vse skup en bullshit. In ta strog nemski pristop. Ne smeš met vode pr blagajni, skoz kažeš torbico.. Pač.. Kr neki.. 😁
Zunanjost? Sori, sem bila v Mullerju (LJ), ne bom o lokaciji … ampak večina starih nad 50 in DEBELIH – ogabno!
Zaposlenimi v črni opravi, res ni hudega. Med delovnim časom se mažejo s kremami in ličili – testerji – na debelo – vmes pa postrežejo še stranko. Halo? Kje je tukaj spoštovanje strank? Kao na nivoju, prodajalke, pa nimajo pojma o osnovi, kako se obnašati do stranke. Da ne govorim, kako buljijo vate, ko si kaj ogleduješ, kot ne bi bile socializirane.
Forum je zaprt za komentiranje.