Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rešilci in sirene

Rešilci in sirene

Ne znate več voziti? Rešilci tulijo non stop!!

Moraš bit pa mal omejen, če misliš, da so rešilci samo za prometne nesreče. A se ti ne zdi, da se lahko zgodi kakršnakoli nesreča, kjerkoli, se poškoduješ doma, te kap, gredo po nosečnico…..

Smo ob Zaloški doma in navajeni rešilcev. V zadnjih 4 mesecih je bil skoraj mir proti temu tednu!

A tisti ki je montiral glasnost teh siren pri nas ne pozna nič medicine.

Danes sem bil pred tem tunelom, ko je ta ortobar in ker se ljudje niso umaknili je dlje časa stal na mestu, kake pol minute in me prav eno uho boli. In grem na računalnik pogledat in piše da imajo zvok rešilci 130dB isto kot letalo. Pa še ker je vse zaprto, podhod in škarpa okoli in ni mel zvok kam iti je odmevalo da groza. Ko bi vsaj pri eni stvari pri nas bili napredni pa bi za 10dB znižali glasnost in je potem človek brez bolečine lahko namesto 10s izpostavljen 1 minuto takšnem zvoku. Saj če se mu kdo ne umakne lahko tako zatrobi, če se vklopljena sirena namesto 500m sliši na 450m pa nič zato.

Bil sem pešec. Pa ko človek stoji tam pred prehodom  za pešce pred tunelom pelje 20 avtomobilov mimo, da eden ustavi. Res ste prijazni vozniki.

Če bi se vozniki prej umaknili, bi tudi bilo prav, ne pa da na mestu stoji 30 sekund.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9996, 13.09.2021 ob 18:30

Bil sem pešec. Pa ko človek stoji tam pred prehodom  za pešce pred tunelom pelje 20 avtomobilov mimo, da eden ustavi. Res ste prijazni vozniki.

Nakaži da boš stopil, se bo takoj kdo ustavil.

Na Celovski isto. Vsakega slisis dvakrat. Niso le nesrece, so infarkti itd…

Te sirene so čisto brez potrebe. Še posebej okoli bolnišnic. Naj se protestniki raje zavzamejo za več tišine….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close