kakšen je pralni prašek Dexal iz Evrospina
poglej kdo ga proizvaja. Vem da ena sredstva za eurospin dela Biochimica S.p.A, smo meli od nje mislim da Sofr pralni prah in je bil kar okej. majčkn bolj švoh, ma ni blo panike. Vem da ena pralna sredstva jim delajo Španci, ker isti Španci delajo tudi za coop …Mislim da sm mel njihovo marsiglio ki pa tudi ni bla neki posebnega
če ni nujno da mora biti gel poglej za izdelki od biochimice. prah zihr dobiš za gel pa ne dam roke v ogenj
poglej kdo ga proizvaja. Vem da ena sredstva za eurospin dela Biochimica S.p.A, smo meli od nje mislim da Sofr pralni prah in je bil kar okej. majčkn bolj švoh, ma ni blo panike. Vem da ena pralna sredstva jim delajo Španci, ker isti Španci delajo tudi za coop …Mislim da sm mel njihovo marsiglio ki pa tudi ni bla neki posebnega
če ni nujno da mora biti gel poglej za izdelki od biochimice. prah zihr dobiš za gel pa ne dam roke v ogenj
[/quote]
Sem šel gledat deklaracijo za 4l plastenko, ki jo še imamo doma, mi imamo od dexal lavatrice marsiglia in jo slednjo proizvaja deterplast s.p.a italia… Za ostale pa je morda drug proizvajalec…
Smo enkrat lani kupili dexal lavatrice marsiglia 4l, nekdo mi je povedal, da marsejsko milo še najbolj odstrani trdovratne madeže in sem sprobal na svoji jopici, ki je še po vrhu bela spravit dol madež, tako da sem kanil par kapljic na madež in pustil par ur, da se je to namakalo, pol se pa dalo prat… In ja, po pranju madeža ni bilo več. Moja je še z njim parkrat prala, je pa res, da smrdijo oblačila po samem milu in se mora uporabit kar dosti mehčalca, da ta vonj malo nevtralizira… Zdaj imamo ta gel samo za trdovratne madeže, ostalo perilo peremo z arielom. Ampak to še ne pomeni, da so geli od dexala slabi, pač moji ne ugajajo vonji po opranem perilu od njih… Pa da nebo kdo mislil, da je ariel sveti gral za odstranjevanje madežev, razen kaj imajo nežne in dišeče vonje…
Kolkrat je treba še Slovenčkom dopovedat, da imajo diskontarji precej kvalitetno robo. Diskontar ne špara pri kvaliteti izdelkov, ampak predsvsem pri tem kako so organizirani, logistika, vse trgovine so tipske….
Malo si poglejte tržne deleže diskontarjev v bogatih državah in v revnih državah. Nemčija, Skandinavija, pa tudi Slovenija, Poljska…. torej tu kjer se nekaj proizvaja, tu imajo diskontarji tržne deleže skoraj 40 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in več…
“fini” jug, se pravi Italija, Francija… Ja, tu pa imajo razni Carefourji (trgovina ala Mercator) najvišji tržni delež. Samo je pa tudi ekonomija v božji materni.
Forum je zaprt za komentiranje.