Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Karin Sabadin na rtv

Karin Sabadin na rtv

Kje najdejo najbolj antipatične voditelje?

…ti ni všeč?

…ti ni všeč?
[/quote]

tako nenaravna se mi zdi, kot da bi se pačila, pa namazana mi je tudi obupno ponavadi… všeč mi je špela močnik, david urankar ta dva sploh se mi zdita tako sproščena, naravna… pa tudi mojca mavec mi je ok… v primorskem studiu mi je bilo top še davno nazaj, ko je oddajo vodila sabina francek –
ne morem pa tudi ne ane tavčar -zaigrano osladno, tudi izgled mi ni nič naraven…

Pa sej baba dobr zgleda, Za poslušat pa itak nobena ni.

Joj, meni je pa Karin Sabadin strašno všeč. Ljubka, prijetna, koketna, kamera jo ima rada, vse kar naredi je tako pozitivno, prisrčno, gledljivo, naravno, sploh in oh, nimam besed, da bi jo opisala, kako prijetna je.

tudi meni je pupa všeč.

…ti ni všeč?
[/quote]

Umetno obnašanje, mrtve oči, služba ji ni v užitek

Men je pa ta Karin res zlo všeč. Prava lepotica. Tako kot ena Katja.

ni mi všeč, ampak vseeno bolj solidna od Erter Pust, ona je šele brezvezna..Kar nekaj.

lupčka ji dej

Očitno res ne moreš biti vsem všeč. Meni je Karin super, prav tako Erter in Katja iz MB studia, in Mojca. Lepotice, poleg prijetnosti. Od moških pa Andrej, Matej, tudi David je fajn.
V bistvu mi je edina grozna Ana, tisto delanje zapeljivega, globokega in koketnega glasu v povezavi s flirtanjem je naravnost odbijajoče, vsaj za ženski del publike.

Radio slovenija ima cudovite glasove Kot so NP Maja Mol jasna rodosek Anja rupelj poslusajte te glasove ki bin velikokrat lahko uporabili na tv

Zakaj se ne da najti starosti Karin ali Erter Pust? Ali tako skrivajo leta? Koliko sta pol stari?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close