Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oglasevalska agencija, snemanje reklam

Oglasevalska agencija, snemanje reklam

Zanima me, katere agencije, ki snemajo oglase, obstajajo v Slo.
Oz kam se lahko prijavim, ce zelim nastopati v kaksni reklami.

Če nimaš VIP ( beri kot vez in poznanstev) v oglaševalskih agencijah ali že predhodnjih izkušenj na tem področju , boš težko prišla kakorkoli not, ker agencija, ki snema reklame sama ponavadi sploh ne dela castinga igralcev ( predrago in prezamuden postopek), ampak samo pokličejo že preverjene, ponavadi so povezani tudi s casting in manekenskimi agencijami, pa npr. Avdicija.com ( Viba film) -slednje lahko spremljaš sama preko spleta.
Bolj vodilne oglaševalske, ki snemajo oglase v Sloveniji/tudi za slovenski trg so Pristop, LunaTBWA, Futura, BasProduction – ampak če tam nimaš kakšnega poznanega, da te priporoči kot preverjenega in potecialnega, no go.

Katere pa so te casting agencije?
Avdicija. Com ima vnaprejsnje placilo ze samo da se prijavis pri njih.

Jaz bi to rada poizkusila iz firbca, niti ne za zasluzek.

Tudi mene zanima. Ima kdo kakšne konkretne izkušnje s to agencijo ? Kako izgleda na avdiciji? Kako je z fotografiranjem? Ali avidicijo za vlogo sam posnameš doma in potem to pošlješ če te izberejo te pokličejo? Koliko časa trajajo snemanja okvirno na dan ur ? Je sploh možno da te vzamejo za kakšno nadaljevanko če nisi šolan igralec ?

na avdicije se prijavi, te imajo v bazi in te kličejo ko rabijo + lahko se sam prijavljaš na snemanja

Jaz tud iščem prosto mesto za reklamo ali pa film.

Posnela sem par reklam . Snemanje traja cel dan,  ,  za par sekund posnetka dobis okoli 100 evrov, catering, prevoz na lokacijo in nazaj. Prvic je kar zanimivo, najbolj rabijo ljudi srednjih let..

Pozdravljena,

poskusi spremljati v FB skupini Pozor:snema se, kjer nas veliko manjših produkcij (in tudi večjih) išče nastopajoče. Tam boš tudi odkrila kar nekaj casting agencij, ki prav tako dajejo objave za večje naročnike in se lahko prijaviš v njihovo bazo.

Le pogumno. ☺️

Lp

Megi

Te skupine ni ali pa je zaprta za javnost.

Lahko greš na avdicija.com (79 € na leto)

ABCcasting facebook  (zastonj)

Več pa jas o takih stvareh ne vem

Odgovor na objavo uporabnika
Dadida, 27.03.2021 ob 00:27

Tudi mene zanima. Ima kdo kakšne konkretne izkušnje s to agencijo ? Kako izgleda na avdiciji? Kako je z fotografiranjem? Ali avidicijo za vlogo sam posnameš doma in potem to pošlješ če te izberejo te pokličejo? Koliko časa trajajo snemanja okvirno na dan ur ? Je sploh možno da te vzamejo za kakšno nadaljevanko če nisi šolan igralec ?

Ja na avdiciji ponavadi moraš kaj povedati kot da si vesel ali pa dobiš texst ga preštudiraš in ga pol poveš na ene avdicije pa samo moraš poslati svojo sliko ali video o tebi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close