Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Mož je rekel, da sta otroka zabita

Mož je rekel, da sta otroka zabita

Upam, da je vsaj pri vas bil lep dan. Nas je kar zasnežilo v hribih, otroka sta uživala na sankah, mož se je cel dan sprehajal okrog hiše, klel na sosedove pse in pil, nič od njega, vse ga boli še zmeraj, namišljena revma in jamranje. Krivo naj bi bilo vreme, še bolj pa otroka, ker nista čevljev pustila odzunaj in je nastala lužica na ploščicah. Jima je rekel, da sta zabita ***diota in še par neprimernih. Bi kaj rekla v bran, pa sem rajš ostala tiho, ker bi jih sigurn skasirala. Proklet žival, upam da splužijo cesto do zjutraj, da se spelje na šiht in vmes zapade cel meter novega snega, da se ne vrne cel teden. Če je nalit, ga noben v vasi ne more prenašat, še psi ne, si ne morete predstavljat kako je doma za bit s pijancem 🙁

Ja, razumljivo … on pjanc, ti boga, otročki še bolj bogi … pa bla, bla, pa jamr, jamr …
In kaj lahko kdorkoli od nas naredi namesto tebe?

Dokler ti sama nisi pripravljena narediti spremembe, pa zaščitit otrok, potem tudi jamrat ni treba.

Zakaj tako govorim? Je, grdo, ja, ampak poznam takšne ženske. Najbolj boga na celem svetu, mož pjanc in nasilnež, naredila pa ne bo ama nič. Saj se potem vedno opraviči, a ne?

Začni še ti pit. S tem so rešene vse težave.

Ne se preveč sekirat. Pač preslikava in pripisuje svoje lastne lastnosti na druge.
Zelo pogost pojav. :-)))

upam, da se cimprej resite tega nasilja. mozu pa razlozi, da je kratke paneti tisti, ki ne ve, da obstajajo krpe s katerimi se luzice pobrisejo… in nujno se za otroke postavi.

Zakaj že si se odločila živet z njim in mu rodit otroke?

Ne vem sicer, kdo od vaju je bolj bedast. Pijani mož ali ti, ki se pač uležeš zraven njega. V razmislek.

S svojim vedenjem ste ga spravili v alkoholizem, zdaj boš pa še pametna.

Mene tudi to zanima kar micibici sprasuje…

Ves kako pravijo… Birao/la si ružu sad miriši.
Ne da te napadam. Ampak a te starsi niso opozorili? Si se sploh posvetovala z njimi?? Dvomim. (ce ja oprosti)
Ne verjamem da je tak in da je zacel pit od vceraj…

Povej mu kar te matra…

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

ne obsojajte punco, vem kako je to. Zrasla sem v taki družini in spet jo imam, saj sem se poročila z nekom, ki je popolnoma isti.
Lejte, najlažji je rečt: Pejt stran, ne ulež se zraven blablabla…..potem pa punce gredo in se dogajajo stvari, kot danes v Kamniku……
ni tako enostavno, enostavno je samo govort……. raj ji dajte mal podpore….in upanja v boljši jutri ali pa upanje, da zapade 1 m snega ali pa upanje, da ga kmalu pobere…(njega…)

….svašta majka rodi……

Ženske si izberejo frajerje in nastopače, potem pa jokajo. Neumna bitja so tele ženske (večina njih) …

Kdor se ima rad, ta se tudi pretepa, pravijo naše (bivše) sestre z juga.
Torej, če te dec kdaj prebuta, mu ni ravno vseeno zate, a ne.

Mislil je pa na tebe.

Zadnje čase je res kar nekaj dogodkov z žalostnim konci, zato ne bi takoj planila z nasveti pusti ga, zaključi, stran. Ampak takšno življenje v stalnem strahu je pa tudi umiranje na obroke. Popolno zanikanje lastnega dostojanstva, zaledenitev čustvovanja, otopelost, da,se te vse skupaj ne dotakne preveč, da enostavno preživiš in furaš dalje. Kronični stres pušča posledice na zdravju. Otroci čutijo in za njih velja enako.
Jaz bi vseeno šla.

Prav je povedal, jaz bi ju še stolkel ko magarca.

Prav je povedal, jaz bi ju še stolkel ko magarca.
[/quote]
A ti bi tudi svoja otroka stolkel?
Ne rečem, da ju skregaš in poveš na lep način, da se to ne dela, pa čeprav stokrat v eno ponavljaš…

Prvo so otroci,potem pa ostalo.
Saj je zlajnana fora, ampak najdi način da greš.
Pa magar ce mu rečes da je super dec, ampak imaš raje ženske in da upas da bosta frenda.
Ja glupost, ampak najdi način da greš in to hitro.
Čene bodo sinovi pjanci, hčere pa žene pjancem. Nikoli zakljucena zgodba. Ena pogumna mati mora pretgat verigo usode, bodi to ti!

Men je zlo zal, ampak zarad tvojga privoscljivga smeha..se ti ne pise dobr..
V lajfu placas slej,ko prej..ce ne ti..pa tvoji otroki..

Avtorica…
Najbrz ne rabis nasveta..si se samo izpovedala..

Cimprej zbezi.
On se ti drogira sl pa pijaca.
Zapomni si.
Ti si odgovorna za vase zivljenje.
Ko bodo tvoji otroc ene 15
Bojo prebral da so zenske krive ce ne grejo in se izgovarjajo na otroke.
Tvoja otroka bi hotla it

..če je to rekel, je verjetno mislil, da sta po njemu. 🙂

Šalo na stran. Akcija, reakcija. V življenju ne gre vedno tako kot je treba, nikomur. Treba je najti pot in se osvoboditi, želim ti da najdeš to svojo lepo pot in da se osvobodiš. Vedno je pot na boljše!!! Good luck!

Mati, ki dovoli, da so njeni otroci žrtve fizičnega in psihičnega nasilja, je zame soudeleženka le-tega!
Pijanca zbrcaj iz hiše ali odidi ti.
Ne bo enostavno, bo pa minilo z manj nasilja.
Bogve, koliko nasilja sta otroka že morala pretrpeti in kakšne posledice je to pustilo.

Če boš ostala (ker “kam pa naj grem”, “saj drugače je dober človek”, “saj ne pije vsak dan”, “komaj smo uredili hišo”, “otroka sta navajena tega kraja”), pa se čez par let ne sprašuj, zakaj otroka ne želita imeti stika s teboj. Ne samo z očetom, tudi s teboj.

in otroka morata vse to trpet zaradi take zabite matere kot si ti. sramota za ženske fuj.

S tem dela vsem ogromno škodo. Razloži otrokom, da oče ni priseben. To kar govori ni res. Prosi ga, ko bo trezen naj gre na zdravljenje. Poskusi se pogovorit na lep način.

Točno tako!Tudi v naši družini je bil alkoholizem prisoten od nekoč :dedek,oče. Tudi jaz sem 4 leta živela s pijancem. Prvo leto je bil super,4pa zapit in zadrogiran. In ti ljudje te psihično sfukajo! Na koncu si ti kriv,da oni pijejo. Naredijo se žrtve. Ti si pa krivec. Človeka imaš navkljub vsemu rad,saj ko je trezen je super… To so grozne situacije in težke odločitve! Pri meni je šlo tako daleč,da ni in ni hotel oditi!!! Začelo se je pretepanje,grožnje,izsiljevanje! In moreš imeti nekaj poguma ,da odideš!!! Jaz sem enkrat,ko me je udaril in odšel pijan kot kanta,poklicala na anonimno policijo in dobila najboljši nasvet od policista,ki sem mu še sedaj hvaležna!!! Rekel je: pojdi na najbljižnjo policijsko postajo in zahtevaj prepoved približevanja!!! ZDAJ! NE JUTRI! Do jutri se jeza ohladi!!! V tem trenutku! IN SEM ŠLA!! En teden sem spala pri sorodnici ,če bi mu kaj prišlo na misel! z mojega doma ga je odpeljala policija! Ponavadi smo imeli vhodna vrata odklenjena. Od tega je sedaj 3 leta,še skoz spim z zaklenjenimi vrati in s strogo zaprtimi vsemi okni… TO JE PSIHIČNO ZELO NEVARNA SITUACIJA. Jaz sem na koncu bila na dnu! En dan sem mu v obraz rekla: ne ljubim te več,odidi. Ni hotel: nakar je šel po stopnicah in sem mu rekla naj ne hodi pred mano ,ker ga bom enkrat porinila,ker ne prenesem ,da ne gre vstran. Hvala tistemu policistu! Verjetno,brez tega nasveta danes ne bi bilo več ali njega ali mene! To so visoke stopnje živčnosti,čustvene razburjenosti… nekdo,ki tega ni doživel si ne more tega predstavljaati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close