Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čarovniške nežnosti

Čarovniške nežnosti

V nožnici je vedno neviden čarovniški penis, ki služi vašemu zdravju. Svečenice ljubezni so to vedno vedele. Čarovniški penis je povsem prilagojen vaši nožnici in vedno deluje v skladu z vašimi željami in potrebami. Ta penis je lahko izredno majhen in tanek zato mnogo žensk ne ve za njega. Glavica penisa gre z lahkoto skozi maternični vrat v samo maternico. V maternici se to občuti kot nek notranji občutek in tudi prehod v maternico se rahlo razširi kar se tudi nežno občuti. Penis nadvse nežno drsi znotraj vaše nožnice v maternico in nazaj kar povzroča prijetne občutke. Velikost in hitrost gibanja čarovniškega penisa znotraj vašega spolovila je povsem v skladu z vami in deluje vedno in povsod tako, da vam je nadvse prijetno in lepo. Občutki so čudoviti in vam je vedno bolj prijetno in čarobno sladko. Penis ima čarobne moči in se z lahkoto tudi nežno poveča, da vam je še bolj lepo. Delovanje čarovniškega penisa je vedno najbolj intenzivno ponoči vsako noč za nočjo. Tudi čez dan je občasno izredno aktiven. Proizvaja veliko čarobne ljubezenske tekočine. Dela vedno za vas znotraj vas, da vam prebuja vrhunske čarobne orgazme. Kadarkoli se nežno dotaknete ščegetavčka se tudi aktivnost čarovniškega penisa poveča.

Občasno lahko doživite tudi povsem spontan orgazem kar naj vas ne spravlja v zadrego. Se pač zgodi.

Čarovniški penis je izredno nežen in previden tudi pri devicah kar je povsem razumljivo.

E ti čarovnik se bolj slabo spoznaš na ženske penise, drži se raje svojega 🙂 da ne širiš krive vere

Čarovnik in čarovnica sta vedno skupaj. Enkrat je čarovnica v čarovniku, drugič je čarovnik v čarovnici.

Čarovnica ima v sebi vedno čarovniškega ljubimca, čarovnik pa ima v sebi vedno čarovniško ljubico.

Cela ženska je vsaj toliko senzibilna in občutljiva na dražljaje kot njen čarobni grahek.

Čarovniški penis je povsem neviden. Čarovniški penis ni tkanina.

Spanje brez oblačil je dobro za zdravje

Sem v vašem telesu povsem nevidna. Neskončno nežna sem z vami. S svojimi prijetno toplimi dlanmi narahlo božam vaše telo. Nežna dlan zaide tudi za spodnje hlačke. Ugotavljam kaj se spodaj skriva. Čisto narahlo božam vašo skrivnost. Vi se mi povsem prepustite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close